Bowldog Hálaadást!

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
vót má?
 www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-bognar-gyorgy-dontott-ugy-hogy-tobbet-nem-szakert-a-tornan-ns-info-2833359

több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Nem tudom mit rítok, szerintem teljesen jó kis meccs volt, egy skót góllal tökéletes lett volna.
warr_b
egyébként én sem értem mi volt a gond ezzel az esti meccsel, voltak helyzetek csak nem mentek be
azért a délutáni svéd-szlovák mérföldekkel szarabb volt
NB2
Kevés volt a sárga lap, már legalább is Nekem, sportfogadás szempontból, szigorúan...🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Nem tudom mit rítok, szerintem teljesen jó kis meccs volt, egy skót góllal tökéletes lett volna.
warr_b
egyébként én sem értem mi volt a gond ezzel az esti meccsel, voltak helyzetek csak nem mentek be
NB2
Az elvárások voltak itt nagyobbak
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
warr_b
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 180 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Na a pozitívum legalább, hogy a feltriplázott alapomat ma vissza is buktam arra, amit befizettem, szóval inkább kiveszem, és megint elment a kedvem pár évre a tippszmiksztől 😀
Hanni
Én szóltam tegnap, hogy jövök 😀 fura mód hirtelen mindenki elkezdett bukni
r.baggio
Már bánom, hogy segítettünk neked regisztrálni 😛 😀
több mint 3 éve
Egyébként sajnos kezd igazuk lenni azoknak akik azt mondják hogy el kell venni a harmadik helytől a bejutást az egyenes kieséses szakaszba, ennek így nem sok értelme van.
davemayer
leírtam tegnap előtt, hogy 4 csapattal ez van, nem tudod kivédeni, ezért kéne 5 csapatos csoport
(vagy mondjuk a sima győzelem 2 pont, de 3 gólnál nagyobb az legyen 3)
NB2
Az a baj, hogy minden sport és liga abba az irányba megy el, hogy leértékeli az alapszakaszt/csoportkört és minél több csapatot megpróbál benyomni a playoffba/egyenes kieséses rendszerbe.
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
Na a pozitívum legalább, hogy a feltriplázott alapomat ma vissza is buktam arra, amit befizettem, szóval inkább kiveszem, és megint elment a kedvem pár évre a tippszmiksztől 😀
Hanni
Én szóltam tegnap, hogy jövök 😀 fura mód hirtelen mindenki elkezdett bukni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egyébként sajnos kezd igazuk lenni azoknak akik azt mondják hogy el kell venni a harmadik helytől a bejutást az egyenes kieséses szakaszba, ennek így nem sok értelme van.
davemayer
leírtam tegnap előtt, hogy 4 csapattal ez van, nem tudod kivédeni, ezért kéne 5 csapatos csoport
(vagy mondjuk a sima győzelem 2 pont, de 3 gólnál nagyobb az legyen 3)
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 654 — Cowboys fan
Saját magát rúgta bokán 🤣
warr_b
Ralepett a lábfejére, nem értem ez hogy nem 11es. Élőben ezt nem látod de erre lenne valo a var
davemayer
Ez nem női eb.
Ne is legyen tizi, hiába az angolok a kettes számú csapatom, azé' minden szarra ne adjanak már büntetőt.
slowmotion
ezt adom ,csak akkor így legyen az összes többi meccsen is, és eddig ez egész szezonban 11es volt
Sixo
Pontosan, és ahogy irták ez mezőnyben szabadrúgás. Azt megértem hogy nem fújja be élőben mert nem látta de a vart pontosan ezért vezették be, ne mérlegeljen. "Ez nem női eb", ok, de ha szabálytalanság akkor fújják le, majd legközelebb már nem lép oda így. Ha 11es volt a Bale-é amikor beakasztotta a lábát a védőébe akkor ez pláne az.
davemayer
Lahoz ezt ott sem fújja be, mert hátulról úgy látta, hogy Robwrtson nem lépett rá Sterling lábára, utóbbi meg csak tizit akart kiharcolni
Hát ez a Grealish, Rashford csere sem tett hozzá semmit a játékhoz kb.
kapitnono
Nem rosszabbak mint akik helyett jöttek, de nem is jobbak igen. Mondjuk én már nevettem amikor Kane helyett jött, középcsatárban nem jó Rashford ez a kretén meg berakja oda.
davemayer
Őszintén, Southgate-től mit vártál?
Persze nyilván zseniális taktikai húzást válogatott szinten nem kell várni, de a Southgate-éra kb arról szól, hogy majd a sztárok villanásaival eljut addig, ahol már nem gáz kiesni.
Egy olasz válogatott kb 2-0, 3-0-lal küldené haza őket
több mint 3 éve
Hanni
Hát ez egy érdekes nap volt az biztos. Azt vartam hogy a harmadik fordulóban nagy taktikázások lesznek de ilyet hogy már előre taktikázok a következő meccs kedvező eredményében reménykedve, nem nagyon láttam még.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Hanni
Én is elég sokat buktam az utóbbi 24 órában.
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 539
Remelem francia angol lesz, es hazakuldik ezeket a nudlikat a picsaba.
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 310 — Je suis kobranadrág
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Angol Horvat kettos overrated, a skotok meg a csehek egesz jok. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 880
bognár gyurka megérdemelné, hogy elemezze a látottakat

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Na az utolsó toporgásos jelenet szépen lefestette az egész meccset.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Angolok, csehek így tovább mentek, kérdés hányadik helyen.
több mint 3 éve
Nem ertem ezt a Rashford imadatot. Nincs jo formaban. Raadasul a jobbon Sterling semmit nem csinal, Sanchot meg nem akarja behozni a helyere...
Stez
Unitedeskent en sem tudom hova tenni..
esanders10
Most az komoly hogy ezen a meccsen látottak alapján sztetek még egy formán kívüli Rashford lefele lóg ki? Milyen gyenge teljesítmények vannak már!
davemayer
Pajtas, a befejezo csatarod helyere nem hozod ot be. Ezert van Calvert-Lewin. Aki gyors is, magas is, labbal is ugyes. Ez a csere erthetetlen, taktikailag nem allja meg a helyet.
Stez
Nagyon kell az angoloknak egy külföldi szövetségi kapitány is. Újra.
Kampman
Igen, majd Leekens kihozta a fiatalokbol a potencialt.
Stez
Nem rá gondoltam nyilván, de az se véletlen, hogy a PL nagycsapatai is irtóznak az angol edzőktől.
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Southgate out.

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem ertem ezt a Rashford imadatot. Nincs jo formaban. Raadasul a jobbon Sterling semmit nem csinal, Sanchot meg nem akarja behozni a helyere...
Stez
Unitedeskent en sem tudom hova tenni..
esanders10
Most az komoly hogy ezen a meccsen látottak alapján sztetek még egy formán kívüli Rashford lefele lóg ki? Milyen gyenge teljesítmények vannak már!
davemayer
Pajtas, a befejezo csatarod helyere nem hozod ot be. Ezert van Calvert-Lewin. Aki gyors is, magas is, labbal is ugyes. Ez a csere erthetetlen, taktikailag nem allja meg a helyet.
Stez
Nagyon kell az angoloknak egy külföldi szövetségi kapitány is. Újra.
Kampman
Igen, majd Leekens kihozta a fiatalokbol a potencialt.

több mint 3 éve
Spori is unja 😀
Hanni
Ez még a spanyol-svédet is alulmúlta, förtelmesen szar meccs volt.
több mint 3 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Huhh, hát ezután a nap után tartom, hogy a 0-0-ért nulla pont kéne járjon mindkét csapatnak, ne álljunk már neki úgy meccsnek, hogy már van is pontunk, majd egyszer később megpróbálunk focizni.
több mint 3 éve
Hát ez a Grealish, Rashford csere sem tett hozzá semmit a játékhoz kb.
kapitnono
Nem rosszabbak mint akik helyett jöttek, de nem is jobbak igen. Mondjuk én már nevettem amikor Kane helyett jött, középcsatárban nem jó Rashford ez a kretén meg berakja oda.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal