Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
Hat ez kemeny meccs lesz, delutan 3kor lesz kb 35 fok...Pedig Viktor idejében próbálta betiltani a melegfrontot, de nem sikerült.
Vrij6
Simán kikapunk sajna, 0-4
német-portugál jó kis meccs lesz, szerintem dacból nyernek otthon a németek, azért a portugálok sok helyzetet kihagytak az első meccsen, és most a bíró is más lesz
spanyoloknál a lengyelek nagyobb chokerek, így nyer Espana, ha nem Morata kezd sima 2-0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
jaja csak ugye eb után jött a poolba én meg sírtamIgen, de akkor odatette! Rosicky is allandoan serult volt a klubjaban, ha jol emlekszem. Eztol fuggetlenul ezen az EB-n elegge kiemelkedo csapatuk volt pl a mostanihoz hasonlitva 😊mondjuk Barosnak volt egy jó EB-je és kb ennyi volt a csávó 😕Jo eg, milyen cseh valogatott volt ez.Jan Koller & Milan Baroš combine 🥰
— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 19, 2021
🇨🇿 A memorable 3-2 win for the Czech Republic against the Netherlands, #OTD at EURO 2004 @ceskarepre_eng | #EURO2020 pic.twitter.com/MZOnJvC9uo
empty taxi
Peter Czech a kapuban, Poborsky-Rosicky-Nedved kozeppalya, Baros-Koller csatarsor,
undisputedly
Negritis
undisputedly
amúgy el hadji diouffal is ugyanígy jártunk 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Igen, de akkor odatette! Rosicky is allandoan serult volt a klubjaban, ha jol emlekszem. Eztol fuggetlenul ezen az EB-n elegge kiemelkedo csapatuk volt pl a mostanihoz hasonlitva 😊mondjuk Barosnak volt egy jó EB-je és kb ennyi volt a csávó 😕Jo eg, milyen cseh valogatott volt ez.Jan Koller & Milan Baroš combine 🥰
🇨🇿 A memorable 3-2 win for the Czech Republic against the Netherlands, #OTD at EURO 2004 @ceskarepre_eng | #EURO2020 pic.twitter.com/MZOnJvC9uo
empty taxi
Peter Czech a kapuban, Poborsky-Rosicky-Nedved kozeppalya, Baros-Koller csatarsor,
undisputedly
Negritis
mondjuk Barosnak volt egy jó EB-je és kb ennyi volt a csávó 😕Jo eg, milyen cseh valogatott volt ez.Jan Koller & Milan Baroš combine 🥰
empty taxi
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Jo eg, milyen cseh valogatott volt ez.Jan Koller & Milan Baroš combine 🥰
empty taxi
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy van a jelenlegi Matchday 2 csapatom. Matchday 3-ra 2 db ingyenes csere lehetőség van.
Ha én most meglépem ezt a 2 db ingyenes cserét, majd rányomok egy wildcardot, akkor mit fog alapul venni utána?
a ) A Matchday 2 csapatot
b ) a Matchday 2 csapatot a 2 cserét figyelembe véve?
Nem mindig és nem minden topikot.Nem olvastátok a fórumot az elmúlt hónapokban? 😂Ez nekem sincs meg.valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Kampman
warr_b
Még alszik. És azt mindenki tudja, hogy alvó Kraken a jó Kraken.release the krakenAjjaj, mi fog itt jönni.valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
gdavid
dancogo
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
Segítek:Ez nekem sincs meg.valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Kampman
| "Minden vakcina ugyanolyan jó" |
Nem olvastátok a fórumot az elmúlt hónapokban? 😂Ez nekem sincs meg.valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Ez nekem sincs meg.valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Minden válasz ugyan olyan jó? 😛 😉 😀valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
release the krakenAjjaj, mi fog itt jönni.valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
gdavid
Ajjaj, mi fog itt jönni.valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen semminden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
minden meccs ugyanolyan jó!nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
nincs olyan, hogy szar meccsempty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
empty taxiÉrzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Jan Koller & Milan Baroš combine 🥰
Madden hates me.
Hat ez kemeny meccs lesz, delutan 3kor lesz kb 35 fok...Majd behúzzák a tetőt.
Vrij6
Jah, nem..😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
vót má?Kicsit olyan érzésem van mint mikor a Fidesz maga kérte a felfüggesztését a néppárti frakcióból 😊
www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-bognar-gyorgy-dontott-ugy-hogy-tobbet-nem-szakert-a-tornan-ns-info-2833359
Sixo
Madden hates me.
vót má?Vót 😄
www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-bognar-gyorgy-dontott-ugy-hogy-tobbet-nem-szakert-a-tornan-ns-info-2833359
Sixo
vót má?Hat ez a fajta "regomodi" paraszt szakertesnek lassan lamugy is l ecseng....
Sixo
Marad a sotlansag 😀
De azert amit művelt most Bognár az peldanelkuli! Nem hiszem amugy hogy valóban volt választása...