Bowldog Hálaadást!

Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 027
Hat ez kemeny meccs lesz, delutan 3kor lesz kb 35 fok...
Vrij6
Pedig Viktor idejében próbálta betiltani a melegfrontot, de nem sikerült.
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Na mai tippek :
Simán kikapunk sajna, 0-4
német-portugál jó kis meccs lesz, szerintem dacból nyernek otthon a németek, azért a portugálok sok helyzetet kihagytak az első meccsen, és most a bíró is más lesz
spanyoloknál a lengyelek nagyobb chokerek, így nyer Espana, ha nem Morata kezd sima 2-0

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician

empty taxi
Jo eg, milyen cseh valogatott volt ez.

Peter Czech a kapuban, Poborsky-Rosicky-Nedved kozeppalya, Baros-Koller csatarsor,
undisputedly
mondjuk Barosnak volt egy jó EB-je és kb ennyi volt a csávó 😕
Negritis
Igen, de akkor odatette! Rosicky is allandoan serult volt a klubjaban, ha jol emlekszem. Eztol fuggetlenul ezen az EB-n elegge kiemelkedo csapatuk volt pl a mostanihoz hasonlitva 😊
undisputedly
jaja csak ugye eb után jött a poolba én meg sírtam
amúgy el hadji diouffal is ugyanígy jártunk 😕

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 113 — SuperBowl Champions 2013/2014

empty taxi

Peter Czech a kapuban, Poborsky-Rosicky-Nedved kozeppalya, Baros-Koller csatarsor,
undisputedly
Negritis
Igen, de akkor odatette! Rosicky is allandoan serult volt a klubjaban, ha jol emlekszem. Eztol fuggetlenul ezen az EB-n elegge kiemelkedo csapatuk volt pl a mostanihoz hasonlitva 😊
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician

empty taxi

undisputedly

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 113 — SuperBowl Champions 2013/2014

empty taxi

több mint 3 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
UEFA fantasy játékkal kapcsolatban szeretnék kérdezni, hátha valaki expertebb benne mint én. (Tudom van saját topicja, ott is feltettem a kérdést)

Szóval azt szeretném kérdezni, hogy van a jelenlegi Matchday 2 csapatom. Matchday 3-ra 2 db ingyenes csere lehetőség van.

Ha én most meglépem ezt a 2 db ingyenes cserét, majd rányomok egy wildcardot, akkor mit fog alapul venni utána?

a ) A Matchday 2 csapatot
b ) a Matchday 2 csapatot a 2 cserét figyelembe véve?
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
empty taxi
Érzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
nincs olyan, hogy szar meccs
Sixo
minden meccs ugyanolyan jó!
empty taxi
valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen sem
dancogo
Ez nekem sincs meg.
Kampman
Nem olvastátok a fórumot az elmúlt hónapokban? 😂
warr_b
Nem mindig és nem minden topikot.
több mint 3 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
empty taxi
Érzi az UEFA is, hogy ilyen szar meccsek után muszáj nosztalgiázni kicsit, hogy az embereknek ne menjen el teljesen a kedve az egésztől.
Kampman
Sixo
empty taxi
valaki vilagositson már fel plz, mindenhol olvasom ezt a minden valami ugyanolyan jó cuccot, de semmit nem találtam rá googlen sem
dancogo
Ajjaj, mi fog itt jönni.
gdavid
release the kraken
dancogo
Még alszik. És azt mindenki tudja, hogy alvó Kraken a jó Kraken.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
empty taxi
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Ez nekem sincs meg.
Kampman
Segítek:
| "Minden vakcina ugyanolyan jó" |
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 180 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
empty taxi
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Ez nekem sincs meg.
Kampman
Nem olvastátok a fórumot az elmúlt hónapokban? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
empty taxi
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Ez nekem sincs meg.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
empty taxi
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Minden válasz ugyan olyan jó? 😛 😉 😀
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
empty taxi
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Ajjaj, mi fog itt jönni.
gdavid
release the kraken

több mint 3 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
empty taxi
Kampman
Sixo
empty taxi
dancogo
Ajjaj, mi fog itt jönni.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
empty taxi
Kampman
Sixo
empty taxi

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
Kampman
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
empty taxi
Kampman

több mint 3 éve
empty taxi
több mint 3 éve

Madden hates me.
több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Vrij6
Majd behúzzák a tetőt.
Jah, nem..😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 463 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
vót má?
 www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-bognar-gyorgy-dontott-ugy-hogy-tobbet-nem-szakert-a-tornan-ns-info-2833359
Sixo
Kicsit olyan érzésem van mint mikor a Fidesz maga kérte a felfüggesztését a néppárti frakcióból 😊

Madden hates me.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
vót má?
 www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/eb-2020-bognar-gyorgy-dontott-ugy-hogy-tobbet-nem-szakert-a-tornan-ns-info-2833359
Sixo
Vót 😄
több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
vót má?
Sixo
Hat ez a fajta "regomodi" paraszt szakertesnek lassan lamugy is l ecseng....
Marad a sotlansag 😀
De azert amit művelt most Bognár az peldanelkuli! Nem hiszem amugy hogy valóban volt választása...