Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Hát az angolokat rohadt nehezen tudom elképzelni, mint EB győztes. Ezzel a kerettel ilyen ótvar szarul játszani, nagyon kevesen tudnak.szövkap nélkül nehéz
Toto21
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Terence Hill is így tartotta a lapokat.Juditka azért ilyen szomorú, mert Gyuribá nincs többé?
Willie Parker
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Juditka azért ilyen szomorú, mert Gyuribá nincs többé?
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Juditka azért ilyen szomorú, mert Gyuribá nincs többé?meghalt Soros?
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Eddig jó, simán hozható a meccs, és akkor utána az enervált horvátokat már lendületből ütni kell 😊Henrik is sok Braveheartot nézett: a skót offenzíva megindult.
warr_b
több mint 3 éve
Pont ilyen angol teljesitmenyre szamitottam. De attol a csapattol nem is varok tobbet, aminek Southgate a kapitanya. Betli kapitany.Na ez a másik, hogy Grealish-ből 0-t látunk Foden meg küzd mint malac a jégen.
Ennek a csapatnak meg mindig 4-3-3-ban kellene jatszania, Foden es Sterling nelkul, Grealish-sel es Sanchoval a ket szelen. De legalabb rajott a mester, hogy Trippier nem balhatved.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Juditka azért ilyen szomorú, mert Gyuribá nincs többé?
több mint 3 éve
Eddig jó, simán hozható a meccs, és akkor utána az enervált horvátokat már lendületből ütni kell 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Toto21
5 962
Hát az angolokat rohadt nehezen tudom elképzelni, mint EB győztes. Ezzel a kerettel ilyen ótvar szarul játszani, nagyon kevesen tudnak.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Nagy átlagban az észak-macedónok meccsei voltak eddig a legérdekesebbek ezen az EB-n. Komolyan.Stez fortyogó epéje vagy.
Kampman
több mint 3 éve
Pont ilyen angol teljesitmenyre szamitottam. De attol a csapattol nem is varok tobbet, aminek Southgate a kapitanya. Betli kapitany.Ennek a csapatnak meg mindig 4-3-3-ban kellene jatszania, Foden es Sterling nelkul, Grealish-sel es Sanchoval a ket szelen. De legalabb rajott a mester, hogy Trippier nem balhatved.
több mint 3 éve
esanders10
539
En sem ertem hogy mit keres sancho elott a sorban pl.Ezt a Foden gyereket mi tartotta bent a kezdőben? Hurka volt az előző meccsen is, most is. Nincs nagy formában Rashford de ennél 100x kombinatívabb, pláne hogy Shaw is pályán van.Bárki csak Rashford ne, azt sem értem válogatottban mit keres. Nyilván nem véletlen, hogy még sosem kezdett eb vagy vb tétmeccsen
davemayer
kapitnono
több mint 3 éve
Hát nem ez a meccsnap fog bevonulni a történelemkönyvek szebbik oldalaira.
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Nagy átlagban az észak-macedónok meccsei voltak eddig a legérdekesebbek ezen az EB-n. Komolyan.
több mint 3 éve
esanders10
539
Hat sajnos vagy nem, de en ezert az angol csapatert egy könnycseppet nem fogok ejteni ha ugy alakul. Kar erte, shame hogy egy ilyen kerettel erre futja.
több mint 3 éve
Ezt a Foden gyereket mi tartotta bent a kezdőben? Hurka volt az előző meccsen is, most is. Nincs nagy formában Rashford de ennél 100x kombinatívabb, pláne hogy Shaw is pályán van.Bárki csak Rashford ne, azt sem értem válogatottban mit keres. Nyilván nem véletlen, hogy még sosem kezdett eb vagy vb tétmeccsen
davemayer
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Fodennek a papagájfej is.A tetkók már megvannak.Lehetne ink egy Phil Taylor-Peter Wright/Gary Anderson.Ha szabad egy hasonlattal élnem nekem egy Peter Ebdon-Graham Dott döntőre hajaz.fontos összecsapás, szar meccs, eddigMert az x mindenkinek jó. Persze próbálkoznak... Van hangulata és ez jó.
Tactful Cactus
NB2
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Besztrapacskáztak, olyan lomhák voltak déli fiaink. A skótok elől meg elzárták a whiskeyt.A horvátok és a skótok a mai teljesítményükkel meggyőzik magukat, hogy a következő körben legyőzik a másikat.A skotoknak nem jo az iksz.fontos összecsapás, szar meccs, eddigMert az x mindenkinek jó. Persze próbálkoznak... Van hangulata és ez jó.
Tactful Cactus
NB2
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
A tetkók már megvannak.Lehetne ink egy Phil Taylor-Peter Wright/Gary Anderson.Ha szabad egy hasonlattal élnem nekem egy Peter Ebdon-Graham Dott döntőre hajaz.fontos összecsapás, szar meccs, eddigMert az x mindenkinek jó. Persze próbálkoznak... Van hangulata és ez jó.
Tactful Cactus
NB2
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Lehetne ink egy Phil Taylor-Peter Wright/Gary Anderson.Ha szabad egy hasonlattal élnem nekem egy Peter Ebdon-Graham Dott döntőre hajaz.fontos összecsapás, szar meccs, eddigMert az x mindenkinek jó. Persze próbálkoznak... Van hangulata és ez jó.
Tactful Cactus
NB2
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Kampman
28 331
A horvátok és a skótok a mai teljesítményükkel meggyőzik magukat, hogy a következő körben legyőzik a másikat.A skotoknak nem jo az iksz.fontos összecsapás, szar meccs, eddigMert az x mindenkinek jó. Persze próbálkoznak... Van hangulata és ez jó.
Tactful Cactus
NB2
Stez
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Megjöttem..., az összefoglalók alapján max Perisic gólja volt érdekes, meg Lovren idiótasága, ezen a meccsen meg a Stones fejes.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Ha szabad egy hasonlattal élnem nekem egy Peter Ebdon-Graham Dott döntőre hajaz.fontos összecsapás, szar meccs, eddigMert az x mindenkinek jó. Persze próbálkoznak... Van hangulata és ez jó.
Tactful Cactus
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
A skotoknak nem jo az iksz.fontos összecsapás, szar meccs, eddigMert az x mindenkinek jó. Persze próbálkoznak... Van hangulata és ez jó.
Tactful Cactus
NB2