Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
te vagy az instagramsztár ...25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?Hogyne.
Tactful Cactus
Annak a 96-os angol kezdőnek a fele masszív alkesz volt, de ennek ellenére (vagy talán éppen ezért) mégis több spiritusz volt bennük, mint ezekben az instagram-sztárokban.
Kampman
több mint 3 éve
ez majdnem digimobilosra sikerült 😀25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?Igen
Tactful Cactus
"kisfiam, 25 eve ez volt az a meccs, ahol az angoloknak annyi eszuk sem volt, hogy nyerjenek, igy osszekerultek az elodontoben az eszakmacedonokkal, es kaptak egy negyest"
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 331
25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?Hogyne.
Tactful Cactus
Annak a 96-os angol kezdőnek a fele masszív alkesz volt, de ennek ellenére (vagy talán éppen ezért) mégis több spiritusz volt bennük, mint ezekben az instagram-sztárokban.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Bottle az, legalábbis nálam25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?Battle at the South Gate
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
efotton is király volt, lecsapták az áramot, ő meg tátogott továbbGyuribácsi jó arc, nekem egy személyes interakcióm volt vele: a Sziget egyik mobilvécéjéből jött ki és szólt, hogy be ne menjek utána, mert meg fogok dögleni!Verné ő még ki is, ha lehetne.😉Ezért veri meg Klárika mindigTerence Hill is így tartotta a lapokat.Juditka azért ilyen szomorú, mert Gyuribá nincs többé?
Willie Parker
empty taxi
Tactful Cactus
Willie Parker
ozibozi
Willie Parker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?Igen
Tactful Cactus
"kisfiam, 25 eve ez volt az a meccs, ahol az angoloknak annyi eszuk sem volt, hogy nyerjenek, igy osszekerultek az elodontoben az eszakmacedonokkal, es kaptak egy negyest"
több mint 3 éve
25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?igen mert lesz 2 mesterhármas Fodentől meg Kanetől
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?Battle at the South Gate
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Kampman
28 331
semmi gond, megértemÉn nem vótam, de inkább ezt a meccset nézném újra.youtu.be/Y45fNsKqeKIhatározottan vótmá
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Én nem vótam, de inkább ezt a meccset nézném újra.youtu.be/Y45fNsKqeKIhatározottan vótmá
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Bödöcsnek volt ugye az a poénja h ha Gyuribát beküldenék focit kommentálni:- Tizenegyes! MEGADTAAA!!!!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Gyuribácsi jó arc, nekem egy személyes interakcióm volt vele: a Sziget egyik mobilvécéjéből jött ki és szólt, hogy be ne menjek utána, mert meg fogok dögleni!Verné ő még ki is, ha lehetne.😉Ezért veri meg Klárika mindigTerence Hill is így tartotta a lapokat.Juditka azért ilyen szomorú, mert Gyuribá nincs többé?
Willie Parker
empty taxi
Tactful Cactus
Willie Parker
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
17 193
Verné ő még ki is, ha lehetne.😉Ezért veri meg Klárika mindigTerence Hill is így tartotta a lapokat.Juditka azért ilyen szomorú, mert Gyuribá nincs többé?
Willie Parker
empty taxi
Tactful Cactus
Willie Parker
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
valahol felröfög egy Mike McCarthyPont ilyen angol teljesitmenyre szamitottam. De attol a csapattol nem is varok tobbet, aminek Southgate a kapitanya. Betli kapitany.Az elmúlt időszakban óriásit nőtt az edzők jelentosege valóban! A játékosok gépek lettek egy Jó rendszer kell ami működik!
Ennek a csapatnak meg mindig 4-3-3-ban kellene jatszania, Foden es Sterling nelkul, Grealish-sel es Sanchoval a ket szelen. De legalabb rajott a mester, hogy Trippier nem balhatved.
Stez
yooker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Van egy- két válogatott, amire ráférne a gépzsír!Pont ilyen angol teljesitmenyre szamitottam. De attol a csapattol nem is varok tobbet, aminek Southgate a kapitanya. Betli kapitany.Az elmúlt időszakban óriásit nőtt az edzők jelentosege valóban! A játékosok gépek lettek egy Jó rendszer kell ami működik!
Ennek a csapatnak meg mindig 4-3-3-ban kellene jatszania, Foden es Sterling nelkul, Grealish-sel es Sanchoval a ket szelen. De legalabb rajott a mester, hogy Trippier nem balhatved.
Stez
yooker
több mint 3 éve
Pont ilyen angol teljesitmenyre szamitottam. De attol a csapattol nem is varok tobbet, aminek Southgate a kapitanya. Betli kapitany.Az elmúlt időszakban óriásit nőtt az edzők jelentosege valóban! A játékosok gépek lettek egy Jó rendszer kell ami működik!
Stez
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
ennyien nem férnek fel mögéHát az angolokat rohadt nehezen tudom elképzelni, mint EB győztes. Ezzel a kerettel ilyen ótvar szarul játszani, nagyon kevesen tudnak.Rossival nyernenek...
Toto21
yooker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Ezért veri meg Klárika mindigTerence Hill is így tartotta a lapokat.Juditka azért ilyen szomorú, mert Gyuribá nincs többé?
Willie Parker
empty taxi
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Hát az angolokat rohadt nehezen tudom elképzelni, mint EB győztes. Ezzel a kerettel ilyen ótvar szarul játszani, nagyon kevesen tudnak.Rossival nyernenek...
Toto21