Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 331
A bíró is felrakta a pontot a mai teljesítményére, lefújni 20 másodperccel hamarabb, kapu előtti helyzetnél
több mint 3 éve
Hát ezek után remélem a skótok eldádázzák ezt a lelketlen bagázst
több mint 3 éve
hát ezek után remélem berendeli a Toporzékolás és Kakaduügyi Miniszterünk a horvát nagykövet/konzult. Ezek nem a mi kutyánk kölykei voltak ma.
több mint 3 éve
3.5 over lap és 8.5 szöglet - 3 sárga van es 8 szöglet 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Skót szurkolók meztelenül rohangáltak a Hyde Parkban meg a metrón, részegen verekedtek az éjjel, rongáltak a londoni utcákon és üvöltözték hogy “gyűlöljük az angolokat” valamint egyéb, angolokat gyalázó rigmusokat———— tiszta Balkán lett Anglia... 🧐😉Sztem sosem volt az a réteg kulturált aki ilyeneket csinál
MC12
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
2-1 et toltam, tekintve hogy 8 meccse nincs telitalalatom, szegeny horvatoknak ez rossz hir. 😀Én pedig mondtam előre, hogy bárki tuti tippjét el tudom jinxelni, a sokak által várt piros lap és horvát fordítás nem is jön
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hovratoknak jo az x?ha megrakták akkor igen.
esanders10
remény úgy még marad, vereséggel az sem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Hovratoknak jo az x?Hát ha azzal számolnak, hogy legyőzik a skótokat, akkor igen.
esanders10
több mint 3 éve
Horvátok arra játszanak, hogy akkor majd a skótok ellen nyernek aztán továbbjutnak? Vakmerő hozzáállás.
több mint 3 éve
esanders10
539
Hovratoknak jo az x?
több mint 3 éve
MC12
6 379
Skót szurkolók meztelenül rohangáltak a Hyde Parkban meg a metrón, részegen verekedtek az éjjel, rongáltak a londoni utcákon és üvöltözték hogy “gyűlöljük az angolokat” valamint egyéb, angolokat gyalázó rigmusokat———— tiszta Balkán lett Anglia... 🧐😉
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Jól van legalabb a sargat megforditottak a csehek, 5.10ért az jó lenne már
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez a nap sajnos eddig a leggyengebb szvsz, remelem az esti meccs kárpótol.Pedig basszus én sokat vártam a mai meccsektől, erre bunkerezik mind a 4, holott az x kb senkinek sem jó
esanders10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Ez a nap sajnos eddig a leggyengebb szvsz, remelem az esti meccs kárpótol.Az EB csoportkörben általában a 2. kör a leggyengébb, a VB-n a 3.
esanders10
több mint 3 éve
esanders10
539
Ez a nap sajnos eddig a leggyengebb szvsz, remelem az esti meccs kárpótol.
több mint 3 éve
2-1 et toltam, tekintve hogy 8 meccse nincs telitalalatom, szegeny horvatoknak ez rossz hir. 😀Én a csehekre ugyanezt -> marad az X 😀
Vrij6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
2-1 et toltam, tekintve hogy 8 meccse nincs telitalalatom, szegeny horvatoknak ez rossz hir. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 331
nagyon jó alliterációid vannak maempty taxiMegint bepunnyadtak a horvátok, helyzetek meg szabálytalanságok terén is.remélem jöna cseh gól
Kampman
Negritis
több mint 3 éve
Megint bepunnyadtak a horvátok, helyzetek meg szabálytalanságok terén is.remélem jöna cseh gól
Kampman
Negritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Megint bepunnyadtak a horvátok, helyzetek meg szabálytalanságok terén is.remélem jöna cseh gól
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Megint bepunnyadtak a horvátok, helyzetek meg szabálytalanságok terén is.
több mint 3 éve
tényleg jut eszembe a magyar csapat turulban tolja EBn? v nem?Szerintem továbbra is adidasban ha jól rémlik
briareos
több mint 3 éve
16 csapat voltA 2000-es jugo-szlovén meccs önmagában emlékezetesebb és hangulatosabb volt, mint eddig kb. az egész torna. Tudom, boomer nosztalgia, csak a múlt távolsága szépíti meg, de akkor is.Látom mindenki ugyanarra vár 😊én is mindkettőtHorvát fordítás 6,5-ért csábító 😀Meg is tettem a "lesz piroshoz" hasonlóan
Hanni
r.baggio
ha igazán jó lesz, mindkettő bejön és akkor a horvátok a 2000-es szerb csapat stílusában folytatják a tornát
Kampman
davemayer
Kampman
de amúgy én eddig nem vagyok kiakadva az EB-re, egész tűrhető, volt eddig 3 homály meccs, de a többi egész pofás volt
egy vb szerintem sokkal szarabb és unalmasabb
több mint 3 éve
tényleg jut eszembe a magyar csapat turulban tolja EBn? v nem?