Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Olsen a legjobb kapus. Beáll a kapuba (s)véd
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Annak nagyon tudnék örülni 😊1-1-et tippeltem, de lehet 0-0-t kellett volna tippelnem. 😀közelebb érzem a 0-1et mint az 1-0t 😀
Vrij6
Negritis
több mint 3 éve
1-1-et tippeltem, de lehet 0-0-t kellett volna tippelnem. 😀közelebb érzem a 0-1et mint az 1-0t 😀
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Broncos pulóvert viszem kezembe 😀 😉egy perc híradóban volt hogy kell új karszalag a holnapi meccsre. nekem narancs van, az már a jó?ha kirakod a mellé adott fidesz kitűzőt akkor biztosan.
Heisman
csebi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Nem szeretném elkiabálni, de a "Döntetlen vagy Szlovákia" opció 2-es szorzóval megint egy nagyon jó tippnek tűnik így félidőben.1.86 volt nekem
Mármint még meccs előtt volt ennyi.
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
1-1-et tippeltem, de lehet 0-0-t kellett volna tippelnem. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
egy perc híradóban volt hogy kell új karszalag a holnapi meccsre. nekem narancs van, az már a jó?ha kirakod a mellé adott fidesz kitűzőt akkor biztosan.
Heisman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
egy perc híradóban volt hogy kell új karszalag a holnapi meccsre. nekem narancs van, az már a jó?
több mint 3 éve
Egy Henrik Larsson raferne erre a sved csapatra.
több mint 3 éve
Ezek a svédek hogy a ràkba jutottak ki? Ez valami nézhetetlen borzalom.
több mint 3 éve
esanders10
539
Ezek a svedek ne jussanak tovabb. Alkalmatlanok nezobarat meccshez 😀
több mint 3 éve
Mennyi volt meccse elott az under 2,5? Utolag nem is ertem miert nem raktam😀1.51 😉
esanders10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Gázos a Gazprom Aréna?Ott is meleg van, azért lötyögnek?A nagyobb baj h a hangulat is nulla.
Willie Parker
esanders10
több mint 3 éve
Jaj de semmi iram ezen a meccsen.Ez az egész csoport egy borzalom. Ha ide kerülünk, megnyertük volna.
esanders10
több mint 3 éve
esanders10
539
Mennyi volt meccse elott az under 2,5? Utolag nem is ertem miert nem raktam😀
több mint 3 éve
esanders10
539
Ott is meleg van, azért lötyögnek?A nagyobb baj h a hangulat is nulla.
Willie Parker
több mint 3 éve
Szokták mondani, hogy egy gól jót tenne a meccsnek..hát ennek se ártana. Úgy érzem ahogy telik az idő, úgy lesz egyre jobb mindkét csapatnak ez a 0-0.Lehet úgy indítanám a meccseket, hogy a 0-0-s döntetlen az 0 pont mindenkinek.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Ott is meleg van, azért lötyögnek?
több mint 3 éve
csak 4szer rúgták fel lindelöföt, minek ezért szabadrúgást ítélnifrancia-német bíróját küldték ide?
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
esanders10
539
Jaj de semmi iram ezen a meccsen.
több mint 3 éve
Leszarják ha a valogatott nem jut a legjobb négybe. Onnantól nem fognak kockáztatni, francia , belga stb szurkolók miatt.Nem tudom volt e már, de elvileg a Wembley helyett itt lehet majd a két elődöntő meg a döntő ha a britek nem hajlandók emelni a nézőszámon és nem engedik be karantén nélkül a kb 2500 uefa vip tagot a meccsekre.Éreztem valami ilyesmit, onnantól kezdve, hogy kb. egyedüliként előléptünk a 100%-os nézőszámmal.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2021%2Feb%2F2021%2F06%2F18%2Feuropa-bajnoksag-2020-anglia-magyarorszag-puskas-arena-budapest%2F
kapitnono
A briteknek ez nagyon súlyos presztízsveszteség lenne, úgyhogy biztos teljesítik majd a kívánalmakat.
Kampman
több mint 3 éve
többiek hova tűntek?😊 annyira nem jó a meccs 😊
több mint 3 éve
csak 4szer rúgták fel lindelöföt, minek ezért szabadrúgást ítélni
több mint 3 éve
azt a boxer villantástel kell fogadjuk a melegeket, szóval nem írok ràd csúnyàt 😊
Sixo