Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
huh de várom már a reklámokat a himnusz utánnyugodtan alhatsz, megjött 😊
Sixo
több mint 3 éve
A britek már eléggé különutasok így is, szerintem a kormány magasról tesz az ilyen presztízsveszteségekre, ha a közvélemenykutatások azt mutatják, hogy ez inkább szavazatot hoz, mint visz.m4 a meccsek szünetében rendszeresen elmondja hogy a britek szarul csinálták és ezért később lesz a nyitás
Mi a repülőtéren letennénk a lantot, az biztos xD
r.baggio
miközben sztem ez csak felelős óvatosság
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
A britek már eléggé különutasok így is, szerintem a kormány magasról tesz az ilyen presztízsveszteségekre, ha a közvélemenykutatások azt mutatják, hogy ez inkább szavazatot hoz, mint visz.Mi a repülőtéren letennénk a lantot, az biztos xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
rokaur
869
Aki jar dolgozni azt gondolom igen 😊hazatérésnél max kapnak egy karantént. fogja őket érdekelni, ha amúgy fertőzőként amúgyis kapnának?Az oke, hogy ide nekik eleg a jegy de haza is menniuk kell es ha a sajat orszaguk ker vedettsegit mikor visszamennek akkor eleve olyanok indultak meg akik be vannak oltva. Most nem vedett szemely nem igazan tervez utazni, tul sok a kerdes es kellemetlenseg, meg vedetten is szar osszeszedni hova mi kell...főleg a külföldiek, akik a meccsre szóló jeggyel igazolják, hogy be vannak oltva !?Azert annak a tomegnek a nagyja oltott.. Amerikaban is nyomjak mar a meccseket.. Mert ha az atoltottsag nem eleg akkor tobbet soha ne legyen semmi tomegrendezveny.Kb 2-3 hét és kiderül.......:De ez kit érdekel!?
telex.hu/koronavirus/2021/06/17/a-magyar-portugal-meccs-egesz-kozep-europaban-berobbanthatja-az-indiai-varianst-a-szlovak-kormany-szerint
dande
Orbán a legfaszább gyerek, mert teli stadionban nyomatja a szórakozását!
steelwolf
rokaur
csebi
rokaur
csebi
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Nem tudom volt e már, de elvileg a Wembley helyett itt lehet majd a két elődöntő meg a döntő ha a britek nem hajlandók emelni a nézőszámon és nem engedik be karantén nélkül a kb 2500 uefa vip tagot a meccsekre.Éreztem valami ilyesmit, onnantól kezdve, hogy kb. egyedüliként előléptünk a 100%-os nézőszámmal.
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2021%2Feb%2F2021%2F06%2F18%2Feuropa-bajnoksag-2020-anglia-magyarorszag-puskas-arena-budapest%2F
kapitnono
A briteknek ez nagyon súlyos presztízsveszteség lenne, úgyhogy biztos teljesítik majd a kívánalmakat.
több mint 3 éve
Nem tudom volt e már, de elvileg a Wembley helyett itt lehet majd a két elődöntő meg a döntő ha a britek nem hajlandók emelni a nézőszámon és nem engedik be karantén nélkül a kb 2500 uefa vip tagot a meccsekre.ha itt lesz a döntő a bojlernek tuti görcsöt kap a nyelve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2021%2Feb%2F2021%2F06%2F18%2Feuropa-bajnoksag-2020-anglia-magyarorszag-puskas-arena-budapest%2F
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
hazatérésnél max kapnak egy karantént. fogja őket érdekelni, ha amúgy fertőzőként amúgyis kapnának?Az oke, hogy ide nekik eleg a jegy de haza is menniuk kell es ha a sajat orszaguk ker vedettsegit mikor visszamennek akkor eleve olyanok indultak meg akik be vannak oltva. Most nem vedett szemely nem igazan tervez utazni, tul sok a kerdes es kellemetlenseg, meg vedetten is szar osszeszedni hova mi kell...főleg a külföldiek, akik a meccsre szóló jeggyel igazolják, hogy be vannak oltva !?Azert annak a tomegnek a nagyja oltott.. Amerikaban is nyomjak mar a meccseket.. Mert ha az atoltottsag nem eleg akkor tobbet soha ne legyen semmi tomegrendezveny.Kb 2-3 hét és kiderül.......:De ez kit érdekel!?
telex.hu/koronavirus/2021/06/17/a-magyar-portugal-meccs-egesz-kozep-europaban-berobbanthatja-az-indiai-varianst-a-szlovak-kormany-szerint
dande
steelwolf
rokaur
csebi
rokaur
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nem tudom volt e már, de elvileg a Wembley helyett itt lehet majd a két elődöntő meg a döntő ha a britek nem hajlandók emelni a nézőszámon és nem engedik be karantén nélkül a kb 2500 uefa vip tagot a meccsekre.dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fsport%2Ffutball%2F2021%2Feb%2F2021%2F06%2F18%2Feuropa-bajnoksag-2020-anglia-magyarorszag-puskas-arena-budapest%2F
több mint 3 éve
Argentín bíró lesz a balkáni rangadón?? Lehet tolni a lapokat....mondjuk argentin bajnokikból kiindulni nem célszerű, ott azok alapból kb olyan hangulatúak, mint itt egy békésebb albán-szerb vagy szerb-horvát mérkőzés
Wow. So I’ve just seen the ref appointed for this game is Argentinian Fernando Rapallini.
— Andy Robson Tips (@AndyRobsonTips) June 17, 2021
He averaged 6.81 yellow cards per game last season… SIX POINT EIGHT ONE PER FUCKING MATCH! 😂
Look at it. 🤯⬇️ pic.twitter.com/rfdAKLOjdD
Tony Adams
több mint 3 éve
Legalább egy nap legyen alibim 😀Akkor rám lehet majd fogni? 😀Svédek nyernek simán, nem értettem egy kicsit hogy miért bekkeltek a semmilyen spanyolok ellen, de jó taktika volt és majdnem a győzelem is meglett. Most már tudnak támadóbban játszani, és Kulusevski is visszatért.Eddig olyan kurva szarul tippeltem, nem csak itt de a céges versenyben is, hogy már minden mindegy alapon ma téged veszlek kiindulási alapnak 😀
Cseh-horvát szerintem mind2 csapat lő gólt, 1-2.
Angol-skót 2-1 mint 16-ban az Angol-Wales, jó meccs lesz, mind2 valogatott hajtani fog mint a kurva élet.
Hej Sverige!
Heisman
Drip
Heisman
több mint 3 éve
rokaur
869
Az oke, hogy ide nekik eleg a jegy de haza is menniuk kell es ha a sajat orszaguk ker vedettsegit mikor visszamennek akkor eleve olyanok indultak meg akik be vannak oltva. Most nem vedett szemely nem igazan tervez utazni, tul sok a kerdes es kellemetlenseg, meg vedetten is szar osszeszedni hova mi kell...főleg a külföldiek, akik a meccsre szóló jeggyel igazolják, hogy be vannak oltva !?Azert annak a tomegnek a nagyja oltott.. Amerikaban is nyomjak mar a meccseket.. Mert ha az atoltottsag nem eleg akkor tobbet soha ne legyen semmi tomegrendezveny.Kb 2-3 hét és kiderül.......:De ez kit érdekel!?
dande
steelwolf
rokaur
csebi
több mint 3 éve
hát én nem vagyok benne biztos, hogy nem a csehek nyernekÖsszeáll a Kramaric-Rebic duó végre és nem egymást zavarják jó lesz az. Pálya többi részéről meg van a support. Az a bajuk hogy mindketten gyakran shiftelnek ki a szélre, néha nem baj megvariálni, de jobb lenne ha tisztábban le lenne osztva.
horvátok nagyon nem győztek meg az angolok ellen
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Akkor rám lehet majd fogni? 😀Svédek nyernek simán, nem értettem egy kicsit hogy miért bekkeltek a semmilyen spanyolok ellen, de jó taktika volt és majdnem a győzelem is meglett. Most már tudnak támadóbban játszani, és Kulusevski is visszatért.Eddig olyan kurva szarul tippeltem, nem csak itt de a céges versenyben is, hogy már minden mindegy alapon ma téged veszlek kiindulási alapnak 😀
Angol-skót 2-1 mint 16-ban az Angol-Wales, jó meccs lesz, mind2 valogatott hajtani fog mint a kurva élet.
Hej Sverige!
Heisman
Drip
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Ez is igaz!Azert annak a tomegnek a nagyja oltott.. Amerikaban is nyomjak mar a meccseket.. Mert ha az atoltottsag nem eleg akkor tobbet soha ne legyen semmi tomegrendezveny.Kb 2-3 hét és kiderül.......:De ez kit érdekel!?
dande
steelwolf
rokaur
De nem hiszem h a többi országban nem tudtak volna megteliteni az adott stadiont!
De Orbánnak meg kellett!
több mint 3 éve
főleg a külföldiek, akik a meccsre szóló jeggyel igazolják, hogy be vannak oltva !?Azert annak a tomegnek a nagyja oltott.. Amerikaban is nyomjak mar a meccseket.. Mert ha az atoltottsag nem eleg akkor tobbet soha ne legyen semmi tomegrendezveny.Kb 2-3 hét és kiderül.......:De ez kit érdekel!?
dande
steelwolf
rokaur
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
rokaur
869
Azert annak a tomegnek a nagyja oltott.. Amerikaban is nyomjak mar a meccseket.. Mert ha az atoltottsag nem eleg akkor tobbet soha ne legyen semmi tomegrendezveny.Kb 2-3 hét és kiderül.......:De ez kit érdekel!?
dande
steelwolf
Szerkesztette: rokaur
több mint 3 éve
hát én nem vagyok benne biztos, hogy nem a csehek nyernekhorvátok nagyon nem győztek meg az angolok ellen
több mint 3 éve
Kb 2-3 hét és kiderül.......:De ez kit érdekel!?
dande
több mint 3 éve
Svédek nyernek simán, nem értettem egy kicsit hogy miért bekkeltek a semmilyen spanyolok ellen, de jó taktika volt és majdnem a győzelem is meglett. Most már tudnak támadóbban játszani, és Kulusevski is visszatért.Eddig olyan kurva szarul tippeltem, nem csak itt de a céges versenyben is, hogy már minden mindegy alapon ma téged veszlek kiindulási alapnak 😀
Hej Sverige!
Heisman
több mint 3 éve
Svédek nyernek simán, nem értettem egy kicsit hogy miért bekkeltek a semmilyen spanyolok ellen, de jó taktika volt és majdnem a győzelem is meglett. Most már tudnak támadóbban játszani, és Kulusevski is visszatért.Cseh-horvát szerintem mind2 csapat lő gólt, 1-2.
Hej Sverige!
több mint 3 éve
Kb 2-3 hét és kiderül.......:telex.hu/koronavirus/2021/06/17/a-magyar-portugal-meccs-egesz-kozep-europaban-berobbanthatja-az-indiai-varianst-a-szlovak-kormany-szerint
több mint 3 éve
Sved-szlovakra dontetlent varok, a horvatok nehezen 1 gollal, az angolok meg 2 gollal nyernek.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
telex.hu/sport/2021/06/17/futball-foci-eb-szlovakia-svedorszag-denis-vavro-koronavirus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...