Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
magyarokDurva, hogy a hollandok most kikaptak, a kovi forduloban meg kaptak egy harmast az eszakmacedonoktol.Kivel jatszotta Eszak-Macedonia a dontot?
Stez
Vrij6
több mint 3 éve
No Bajner, no party!Balotelli ezeket mind belőnéVáczi Zoli is.
Willie Parker
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Durva, hogy a hollandok most kikaptak, a kovi forduloban meg kaptak egy harmast az eszakmacedonoktol.Kivel jatszotta Eszak-Macedonia a dontot?
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Balotelli ezeket mind belőnéVáczi Zoli is.
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Balotelli ezeket mind belőné
több mint 3 éve
Durva, hogy a hollandok most kikaptak, a kovi forduloban meg kaptak egy harmast az eszakmacedonoktol.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=jsX-NutV3rwMeg Toni PolsterHianyzik szabicsHát nem ez a torna meccse 🙄😁Stekelenburg elunja az életét.a nagyobb baj, hogy én is...
warr_b
NB2
Gyengék az osztrákok.
warr_b
YoungZeeZee
warr_b
több mint 3 éve
Megúszták a flippert...
több mint 3 éve
Meg JanckerMeg Toni PolsterHianyzik szabicsHát nem ez a torna meccse 🙄😁Stekelenburg elunja az életét.a nagyobb baj, hogy én is...
warr_b
NB2
Gyengék az osztrákok.
warr_b
YoungZeeZee
warr_b
több mint 3 éve
Meg Toni PolsterHianyzik szabicsHát nem ez a torna meccse 🙄😁Stekelenburg elunja az életét.a nagyobb baj, hogy én is...
warr_b
NB2
Gyengék az osztrákok.
warr_b
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
Hianyzik szabicsHát nem ez a torna meccse 🙄😁Stekelenburg elunja az életét.a nagyobb baj, hogy én is...
warr_b
NB2
Gyengék az osztrákok.
warr_b
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Ízlés dolgajo holland meg osztrak csajok? Oximoron mindkettő...
Vrij6
warr_b
több mint 3 éve
jo holland meg osztrak csajok? Oximoron mindkettő...
Vrij6
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cseh 2 szuneteben jo holland meg osztrak csajokat mutogatnak. M4en tovabbra sem?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hát nem ez a torna meccse 🙄😁Stekelenburg elunja az életét.a nagyobb baj, hogy én is...
warr_b
NB2
Gyengék az osztrákok.
több mint 3 éve
Stekelenburg elunja az életét.a nagyobb baj, hogy én is...
warr_b
több mint 3 éve
Stekelenburg elunja az életét.
több mint 3 éve
depáj ott van ziccerbenelmegy kávé-krémes
majd belerúgja a védőbe aki még az öltözőben tusolt mikor megkapta a labdát ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Az osztrákok a keletnémetek, nem? Ost, verstehen Sie?hollandok nehogy rábasszanak h ennyire hagyják élni labancokatNyugi, az alnemetek bedaraljak a felnemeteket.
briareos
Vrij6
több mint 3 éve
Nyugi, csak nyelvi szempontbol kozelitettem.Elhatárolódomhollandok nehogy rábasszanak h ennyire hagyják élni labancokatNyugi, az alnemetek bedaraljak a felnemeteket.
briareos
Vrij6
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Elhatárolódomhollandok nehogy rábasszanak h ennyire hagyják élni labancokatNyugi, az alnemetek bedaraljak a felnemeteket.
briareos
Vrij6
több mint 3 éve
Kampman
28 331
www.youtube.com/watch?v=AyFlW_bOg-QA mai sláger:nem jó slágerneknem gondoltam volna h a magyar kommentátor nyom majd the sopranos idézetetmi volt?
briareos
Kampman
www.youtube.com/watch?v=7sSIE-o2V9g
briareos
youtu.be/xjtNp-RStOs
eaglesmcnabb