Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Jönnifogamanikaaaa
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
20 mp basszameg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toto21
5 961
hallod. Részvétemvicc bazmeg hogy ilyen lassan megy ez10 percen belül kell a holland gólEzért bukod a 10 percet 😛
Heisman
dande
Heisman
több mint 3 éve
Tipikus, a realos ellen befujjak a tizit meccs elején, a barcás meg belövi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
vicc bazmeg hogy ilyen lassan megy ez10 percen belül kell a holland gólEzért bukod a 10 percet 😛
Heisman
dande
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
a 16-os csücskében...
több mint 3 éve
10 percen belül kell a holland gólEzért bukod a 10 percet 😛
Heisman
több mint 3 éve
Tudtam, hogy Depay vag ma kettot, at akartam tenni tegnap ra a cskt, de nem volt idom vegul ra, ma delben pedig mar nem engedte
több mint 3 éve
Ah, a lába pont belül volt
több mint 3 éve
Kampman
28 331
A 2012-es EB-n és olimpián rengeteget kommentált, de utána kirúgták.no idea h hallottam e valahaDeák Horváth Péterén azt se tudom ki dhpEttől a kommentátortól kezd DHP flashbackem lenni...Mi emlékeztet benne DHP-re?
empty taxi
Nekem nem igazán jön át.
Kampman
briareos
Kampman
briareos
De asszem volt korábban is.
több mint 3 éve
Kívül volt, nem?
több mint 3 éve
az taposás és 11-es, de nem kerül rá időben sor
több mint 3 éve
Darrius Heyward-PayDeák Horváth Péterén azt se tudom ki dhpEttől a kommentátortól kezd DHP flashbackem lenni...Mi emlékeztet benne DHP-re?
empty taxi
Nekem nem igazán jön át.
Kampman
briareos
Kampman
több mint 3 éve
no idea h hallottam e valahaDeák Horváth Péterén azt se tudom ki dhpEttől a kommentátortól kezd DHP flashbackem lenni...Mi emlékeztet benne DHP-re?
empty taxi
Nekem nem igazán jön át.
Kampman
briareos
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Deák Horváth Péterén azt se tudom ki dhpEttől a kommentátortól kezd DHP flashbackem lenni...Mi emlékeztet benne DHP-re?
empty taxi
Nekem nem igazán jön át.
Kampman
briareos
több mint 3 éve
Hangszín (bár az intonációja kevésbé idegesítő), plusz hasonlóan elcseszettül modorosan tud fogalmazni.Ettől a kommentátortól kezd DHP flashbackem lenni...Mi emlékeztet benne DHP-re?
empty taxi
Nekem nem igazán jön át.
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
én azt se tudom ki dhpEttől a kommentátortól kezd DHP flashbackem lenni...Mi emlékeztet benne DHP-re?
empty taxi
Nekem nem igazán jön át.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Ettől a kommentátortól kezd DHP flashbackem lenni...Mi emlékeztet benne DHP-re?
empty taxi
Nekem nem igazán jön át.
több mint 3 éve
Ettől a kommentátortól kezd DHP flashbackem lenni...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
10 percen belül kell a holland gól
több mint 3 éve
Nah, remélem nyernek a handabanda hollandusok 3-1-re 😆
több mint 3 éve
És csak egy email címed van? 😄Az email címem ott is használatban van elméletileg... pedig a 20x szorzó a francia-magyarra elég csábítóNa várjatok amíg végre be nem enged majd valami fogadóoldal, mindenki bukni fogja a dunyhájába rejtett pénzét isunibetet próbáltad már?
r.baggio
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Miért nem próbálsz más e-mail címmel regisztrálni?Az email címem ott is használatban van elméletileg... pedig a 20x szorzó a francia-magyarra elég csábítóNa várjatok amíg végre be nem enged majd valami fogadóoldal, mindenki bukni fogja a dunyhájába rejtett pénzét isunibetet próbáltad már?
r.baggio
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
Az email címem ott is használatban van elméletileg... pedig a 20x szorzó a francia-magyarra elég csábítóNa várjatok amíg végre be nem enged majd valami fogadóoldal, mindenki bukni fogja a dunyhájába rejtett pénzét isunibetet próbáltad már?
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal