Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Na várjatok amíg végre be nem enged majd valami fogadóoldal, mindenki bukni fogja a dunyhájába rejtett pénzét isunibetet próbáltad már?
r.baggio
több mint 3 éve
Na várjatok amíg végre be nem enged majd valami fogadóoldal, mindenki bukni fogja a dunyhájába rejtett pénzét is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Napokkal ezelőtt beírtam a 2:1et erre a hollandus meccsre, most átírtam 3:1-re. Szóval mindenki baszassa rá a 2:1es teliket 😀
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Hollandia -1 2,16-ért bartáságosnak tűniknagyon is, de valamiért sokan gondolják X-nek ezt a meccset baráti társaságban. Nem értem őket. 😀
shawnka
több mint 3 éve
80 milliárdból valami jó bulára nem telett? csak ez a töltöttgalamb?
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Nyilván a következő meccsnek is vannak nagyon egyértelműnek vagy legalábbis valószínűnek tűnő fogadási ajánlatai (holland győzelem, hazai vagy döntetlen, over 1.5, over 2.5), de bátran ajánlom kedvenc baseball csapatom, az Arizona Diamondbacks mérkőzését, akik sorozatban 14. vereségükre készülnek, utolsó 41 meccses mérlegük pedig kemény 5-36Az egyébként ligaelső Giants szorzója még mindig 1.40 fölött van.
több mint 3 éve
ozibozi
17 190
A dánok túl közzel vannak a friccekhez, így érthető. 😉Igen, én említettem őket.Bagatelizálhatunk, de az elmúlt két nap mocskolódása még itt marad 😉Részben kimaradtam a mérkőzés követéséből, de létezik hogy Európa legfelvilágosultabb fele is dobálkozik, tróger balkáni körülmények között szurkol??? 😀úgy tűnik sehol se az értelmiség jár ki 😛
A XXI. század sokszínűsége semmi másról nem szól, minthogy mindenki képes egyformán utálni a másikat... 😮
clbass
briareos
Ha jól emlékszem pont a skandináv futball-kúltúra volt etalonként említve!
clbass
Ez igazán randa volt most tőlük.
Kampman
több mint 3 éve
Hollandia -1 2,16-ért bartáságosnak tűnik
több mint 3 éve
pfuh, soldi évek óta nem ir ide, de mégis mindig ha kacsintós smilie-t rak valaki eszembe jut ő aki kb egész életét 1 csukott szemmel élheti le.Bagatelizálhatunk, de az elmúlt két nap mocskolódása még itt marad 😉Részben kimaradtam a mérkőzés követéséből, de létezik hogy Európa legfelvilágosultabb fele is dobálkozik, tróger balkáni körülmények között szurkol??? 😀úgy tűnik sehol se az értelmiség jár ki 😛
A XXI. század sokszínűsége semmi másról nem szól, minthogy mindenki képes egyformán utálni a másikat... 😮
clbass
briareos
clbass
nem volt szándékomban bagatellizálni bármit, nem követtem itt a napokban h volt e bunkó magyarok bezzeg skandik vita
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
3-1re raktam a meccset, zsinorban 7.meccsen 1 golon mulik a telitalalat. 😊 Mivel mind a ket mai meccs 2-1 lett, igy az esti tuti nem annyi, de mar maradok a 2-1es Oranje sikernel. 😀én mind3 meccset 2-1re tettem ma 😀
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
3-1re raktam a meccset, zsinorban 7.meccsen 1 golon mulik a telitalalat. 😊 Mivel mind a ket mai meccs 2-1 lett, igy az esti tuti nem annyi, de mar maradok a 2-1es Oranje sikernel. 😀
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Igen, én említettem őket.Bagatelizálhatunk, de az elmúlt két nap mocskolódása még itt marad 😉Részben kimaradtam a mérkőzés követéséből, de létezik hogy Európa legfelvilágosultabb fele is dobálkozik, tróger balkáni körülmények között szurkol??? 😀úgy tűnik sehol se az értelmiség jár ki 😛
clbass
briareos
clbass
Ez igazán randa volt most tőlük.
több mint 3 éve
Bagatelizálhatunk, de az elmúlt két nap mocskolódása még itt marad 😉Részben kimaradtam a mérkőzés követéséből, de létezik hogy Európa legfelvilágosultabb fele is dobálkozik, tróger balkáni körülmények között szurkol??? 😀úgy tűnik sehol se az értelmiség jár ki 😛
clbass
briareos
több mint 3 éve
Félidő-vendég csak megérkezett...kb pozitívban, eddig ingyen 😊
több mint 3 éve
Részben kimaradtam a mérkőzés követéséből, de létezik hogy Európa legfelvilágosultabb fele is dobálkozik, tróger balkáni körülmények között szurkol??? 😀úgy tűnik sehol se az értelmiség jár ki 😛
clbass
több mint 3 éve
Részben kimaradtam a mérkőzés követéséből, de létezik hogy Európa legfelvilágosultabb fele is dobálkozik, tróger balkáni körülmények között szurkol??? 😀A XXI. század sokszínűsége semmi másról nem szól, minthogy mindenki képes egyformán utálni a másikat... 😮
több mint 3 éve
Ja jó eredmények vannak, már a nyitómeccsnél éreztem hogy jó leszNa vegre kaszaltam hála de bruyne-nek 😊 1-0nal megtettem a belgákat+ nekik több szöglet+ sárga over 2.5 😁Eddig szolid veszteséggel vagy legjobb esetben nullszaldóval üzemeltem, de mióta elkezdődött az EB nagyon jön a pénz 😀
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Na vegre kaszaltam hála de bruyne-nek 😊 1-0nal megtettem a belgákat+ nekik több szöglet+ sárga over 2.5 😁Eddig szolid veszteséggel vagy legjobb esetben nullszaldóval üzemeltem, de mióta elkezdődött az EB nagyon jön a pénz 😀
davemayer
több mint 3 éve
Na vegre kaszaltam hála de bruyne-nek 😊 1-0nal megtettem a belgákat+ nekik több szöglet+ sárga over 2.5 😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mekkora kőbunkó játékosok vannak, és akkor ez esetben is mindig a magyarokat szidjuk, de ez a srác is a barcában játszik vagy mifene... bele a blokkba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
vicces az volt, hogy ha a dánok gólt lőnek annyival lettek volna beljebb, hogy elég lett volna a ruszkikat egy góllal verni 😊(nagyon nem gondolnám, hogy a finnek pontot szereznek a belgák ellen)
több mint 3 éve
Braithwaite te zseni. Jottek oten melletted...
több mint 3 éve
esanders10
539
Ez a braithwate de egy buta jatekos istenem
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Empty net góllal beszoptam volnaén is vesztettem volna kb. 4 ezret 😀
Willie Parker
több mint 3 éve
Kellett volna hosszabbitani vagy 10 percet realisan, az allando idohuzas utan. Courtois-t meg lazan sargaval dijazni.