Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Depaynak azért van egy kezdősebessége.Jó alapképzést kapott Memphisben.
warr_b
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Nem látom a meccsben az osztrák gólt, inkább favágást folytatnak.Lyukra mentek a sógorok!
több mint 3 éve
Depaynak azért van egy kezdősebessége.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Azt hittem bement. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Semmi bajom Alabaval, de regota arnyeka onmaganak. Nem latom, hogy 28 evesen ujra felszivja magat, amikor a Bayernnel hulyere verte a vilagot, es a legjobb evein tul van. Jo ideje erezhetoen gyengebben teljesit mar.Amugy nem azert, de ez megint Real. Alaba brutalis eveket tolt, de masfel eve teljesen visszaesett, Perez odavagta neki a gigapenzt, mar 28 eves, most csak itt az Eb-n sorra hibazik mar. Biztato.Le van szarva a fizuja, ingyé jött.
Stez
Bezzeg Hazardnál nem károgtál ennyit 😀 pedig lehetett volna 😀
eaglesmcnabb
Amugy jah, ingyen nyilvan jo biznisz volt, mondjuk kerdes, mennyit kap majd hetente. Ha sikerult kialkudnia a penzehes ugynokenek azokat az irrealis penzeket, amiket a Bayerntol le akartak akasztani, azert nem biztos, hogy orommel neznek a csapattarsak. Talan meg Hazard is kidugna az orrat ket McRoyal kozul.
több mint 3 éve
Erdogannak mondjuk sztem nem adják el 😀Ez a taktika számunkra is megfontolandó, sőt, szerintem Erdogan is vevő lenne ráMegveszik a csoportot, aztan megforditja az uefa kozos megegyezessel az allast, es csoportelsok. Egyszeru ez. A legjobbaknak a negyes elso helye dukal.Ez számomra sem kétséges, pusztán a csoportbeli helyezést közöltem.Ha ez így marad, Észak-Macedónia már biztosan utolsó helyen végez a csoportban.Tovabb fognak jutni.
Kampman
Stez
Kampman
Stez
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Azok sem joslatok voltak. Az Almanach megirta mindet.Jaja.Igen, szemet dolgok ezek a tenyek.Amugy nem azert, de ez megint Real. Alaba brutalis eveket tolt, de masfel eve teljesen visszaesett, Perez odavagta neki a gigapenzt, mar 28 eves, most csak itt az Eb-n sorra hibazik mar. Biztato.Látom ma beakadt a Real lemez.
Stez
Vito
Stez
Még egy másodpercet nem játszott Madridban, de már jól megmondtad legalább.
Úgy jöjjön be, mint az Észak-Macedón jóslatok.
Vito
több mint 3 éve
Amugy nem azert, de ez megint Real. Alaba brutalis eveket tolt, de masfel eve teljesen visszaesett, Perez odavagta neki a gigapenzt, mar 28 eves, most csak itt az Eb-n sorra hibazik mar. Biztato.Le van szarva a fizuja, ingyé jött.
Stez
Bezzeg Hazardnál nem károgtál ennyit 😀 pedig lehetett volna 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Ez a taktika számunkra is megfontolandó, sőt, szerintem Erdogan is vevő lenne ráMegveszik a csoportot, aztan megforditja az uefa kozos megegyezessel az allast, es csoportelsok. Egyszeru ez. A legjobbaknak a negyes elso helye dukal.Ez számomra sem kétséges, pusztán a csoportbeli helyezést közöltem.Ha ez így marad, Észak-Macedónia már biztosan utolsó helyen végez a csoportban.Tovabb fognak jutni.
Kampman
Stez
Kampman
Stez
több mint 3 éve
Megveszik a csoportot, aztan megforditja az uefa kozos megegyezessel az allast, es csoportelsok. Egyszeru ez. A legjobbaknak a negyes elso helye dukal.Ez számomra sem kétséges, pusztán a csoportbeli helyezést közöltem.Ha ez így marad, Észak-Macedónia már biztosan utolsó helyen végez a csoportban.Tovabb fognak jutni.
Kampman
Stez
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Ez számomra sem kétséges, pusztán a csoportbeli helyezést közöltem.Ha ez így marad, Észak-Macedónia már biztosan utolsó helyen végez a csoportban.Tovabb fognak jutni.
Kampman
Stez
több mint 3 éve
nem tudom, hogy az osztrákokban van annyi, hogy változást hozzanak a meccs képébe
több mint 3 éve
Ha ez így marad, Észak-Macedónia már biztosan utolsó helyen végez a csoportban.Stez eret vág magán.
Kampman
több mint 3 éve
Jaja.Igen, szemet dolgok ezek a tenyek.Amugy nem azert, de ez megint Real. Alaba brutalis eveket tolt, de masfel eve teljesen visszaesett, Perez odavagta neki a gigapenzt, mar 28 eves, most csak itt az Eb-n sorra hibazik mar. Biztato.Látom ma beakadt a Real lemez.
Stez
Vito
Stez
Még egy másodpercet nem játszott Madridban, de már jól megmondtad legalább.
Úgy jöjjön be, mint az Észak-Macedón jóslatok.
több mint 3 éve
Vajon ez a meccs is 2-1 lesz? 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ha ez így marad, Észak-Macedónia már biztosan utolsó helyen végez a csoportban.Tovabb fognak jutni.
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Ha ez így marad, Észak-Macedónia már biztosan utolsó helyen végez a csoportban.
több mint 3 éve
Nem állnak jól a Monarchia csapatai.
több mint 3 éve
Igen, szemet dolgok ezek a tenyek.Amugy nem azert, de ez megint Real. Alaba brutalis eveket tolt, de masfel eve teljesen visszaesett, Perez odavagta neki a gigapenzt, mar 28 eves, most csak itt az Eb-n sorra hibazik mar. Biztato.Látom ma beakadt a Real lemez.
Stez
Vito
több mint 3 éve
Bejutottam, reszkess Hollandia!Miért nem próbálsz más e-mail címmel regisztrálni?Az email címem ott is használatban van elméletileg... pedig a 20x szorzó a francia-magyarra elég csábítóNa várjatok amíg végre be nem enged majd valami fogadóoldal, mindenki bukni fogja a dunyhájába rejtett pénzét isunibetet próbáltad már?
r.baggio
Kampman
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Depay gólra a 2.10 is jó volt.Pedig megfogadtam, hogy nincs sportfogadás 😥
több mint 3 éve
Amugy nem azert, de ez megint Real. Alaba brutalis eveket tolt, de masfel eve teljesen visszaesett, Perez odavagta neki a gigapenzt, mar 28 eves, most csak itt az Eb-n sorra hibazik mar. Biztato.Látom ma beakadt a Real lemez.
Stez
több mint 3 éve
na ez igy marad komoly összeget hoz a egye fene csak pénz parlay fogadásom
több mint 3 éve
Amugy nem azert, de ez megint Real. Alaba brutalis eveket tolt, de masfel eve teljesen visszaesett, Perez odavagta neki a gigapenzt, mar 28 eves, most csak itt az Eb-n sorra hibazik mar. Biztato.