Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ez az osztrák válogatott még gyengébb mint 5 éve. Lehet tovább mennek de utso fordulóban az ukránok bőven esélyesebbek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
esanders10
539
Bergwijn vegul miert nincs keretben, ilyen "jo" formaban volt a spursben? 😀
több mint 3 éve
jaja és ha rivers az edződ akkor 3-1ről ki fogsz szopni 😀Egy osztrak golra vagyunk attol, hogy mindharom mai meccs 2-1 re vegzodjon. 😀2-0 a legveszélyesebb eredmény!
Vrij6
Tudják ezt a csapatok, ezért nem hagyják h sokáig ez szerepeljen az eredményjelzőn.
empty taxi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mivel ma már beégtem, ezért megkérdezem😊ha minden így marad és mondjuk ukr-aut 0-0, akkor egymás elleni nem oszt, gól arány 0, több rúgott góllal az ukránok mennek tovább?😊
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Igen, tényleg feltűnő a hasonlóságsztem Schlagervalami copfos osztrák ficsúrclay matthews h lefogyottKiben vélted felfedezni?
briareos
Kampman
briareos
Toto21
több mint 3 éve
Egy osztrak golra vagyunk attol, hogy mindharom mai meccs 2-1 re vegzodjon. 😀2-0 a legveszélyesebb eredmény!
Vrij6
Tudják ezt a csapatok, ezért nem hagyják h sokáig ez szerepeljen az eredményjelzőn.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Egy osztrak golra vagyunk attol, hogy mindharom mai meccs 2-1 re vegzodjon. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Grincs sok labdát elad
több mint 3 éve
Toto21
5 961
2-1 vagy 3-1 lesz
több mint 3 éve
Toto21
5 961
sztem Schlagervalami copfos osztrák ficsúrclay matthews h lefogyottKiben vélted felfedezni?
briareos
Kampman
briareos
több mint 3 éve
valami copfos osztrák ficsúrclay matthews h lefogyottKiben vélted felfedezni?
briareos
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
3-1 a tippem
több mint 3 éve
Még egy gól, lehetőleg a hollandoktól és minden fasza leszSogoroktol egy es nalam is, de nem latom hogy eselyuk lenne.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
FinnekkelDurva, hogy a hollandok most kikaptak, a kovi forduloban meg kaptak egy harmast az eszakmacedonoktol.Kivel jatszotta Eszak-Macedonia a dontot?
Stez
Vrij6
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Még egy gól, lehetőleg a hollandoktól és minden fasza lesz
több mint 3 éve
Na ezt már nem lámerkodták elpedig ezt is sikerült a kapusba rúgni, csak bepattant
warr_b
több mint 3 éve
Kiváncsi vagyok h Malen hogy fog festeni.faszán 😀
empty taxi
több mint 3 éve
Na ezt már nem lámerkodták el
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kiváncsi vagyok h Malen hogy fog festeni.legalább végre leengedték a pályáról a szegény vak embert
empty taxi
több mint 3 éve
tévedni emberi dologigen, ez pl nem jó csajszerintem az
briareos
Kampman
több mint 3 éve
Kiváncsi vagyok h Malen hogy fog festeni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...