Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
én se látom gépen se...dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
Toto21
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
M4-en megy egy nosztalgiás beszélgetés a 16-os EB-ről!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Elbeszéltek egymás mellett.én létrehoztam családi csoportot is, de ott sem látom.Akinel Sobri le van tiltva, szvsz az nem latja. Szoval eleg sokan. 😀dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
Toto21
ulpianus
csebi
Van ennek a topiknak a tippjátéka és a belinkelt tipper.io játék.
Utóbbiban én sem látom, hogy hol lehet végső győztesre és gólkirályra fogadni.
több mint 3 éve
én létrehoztam családi csoportot is, de ott sem látom.Akinel Sobri le van tiltva, szvsz az nem latja. Szoval eleg sokan. 😀dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
Toto21
ulpianus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
én tippelek egy Oroszországot végső győztesnek
több mint 3 éve
Akinel Sobri le van tiltva, szvsz az nem latja. Szoval eleg sokan. 😀dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
Toto21
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Gépen látom
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Ok,köszi.itt még lehet tippelni a végső győztesre,vagy már le van zárva?Kickoff-al zárul...
Jan
nagir
több mint 3 éve
Toto21
5 949
dettoén gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
csebi
több mint 3 éve
itt még lehet tippelni a végső győztesre,vagy már le van zárva?Kickoff-al zárul...
Jan
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
itt még lehet tippelni a végső győztesre,vagy már le van zárva?
több mint 3 éve
én gépen sem látomLegfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Még a 16-os EB-n számoltam ki a céges tippversenyben, hogy ha valaki minden meccsre 1-0-t tippelt volna, simàn nyer 😆Én azt mondjuk nem igazán kedvelem ilyen tippjátékoknál, hogy valaki végigtippeli ügyesen, aztán a végén meg valaki kap +25öt pl. és megnyeri hátulról mondjuk csak mert betippelt egy végső nyertest.köszi, javítva 😀Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
mondjuk azt nem tudom, hogy a végső győztest hol kell tippelni, azért is jár jó sok pluszpont 😀
Löfli
zavi27
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Legfölül van.Gépen nézed? Mert telefonon nekem nincs ott.
Győztes, gólkirály
zemanla
több mint 3 éve
Legfölül van.Győztes, gólkirály
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Én azt mondjuk nem igazán kedvelem ilyen tippjátékoknál, hogy valaki végigtippeli ügyesen, aztán a végén meg valaki kap +25öt pl. és megnyeri hátulról mondjuk csak mert betippelt egy végső nyertest.köszi, javítva 😀Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
mondjuk azt nem tudom, hogy a végső győztest hol kell tippelni, azért is jár jó sok pluszpont 😀
Löfli
több mint 3 éve
Az úttörő ahol tud, segít 😆köszi, javítva 😀Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
Löfli
Legyünk minél többen.
Végső győztest nem látom én se, nem lehet, hogy a csoport kreálásánál lehetett beállítani?
több mint 3 éve
köszi, javítva 😀Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Elég naponta, nem kell előre az egészet.elég a meccsek előtt tippelni, vagy most írjuk be a teljes tornát?Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
Heisman
több mint 3 éve
elég a meccsek előtt tippelni, vagy most írjuk be a teljes tornát?Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
köszi, így sikerültAz eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Az eredeti link a hozzászólásból, mert a kiemelten már picit más:tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
csebi
több mint 3 éve
tőlem is kéri.Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27
warr_b
több mint 3 éve
Nyugat-Bulgária?2004 - Görögök, 2008, 2012 - Spanyolok, 2016 - PortugálokEzek után nyilvánvaló, hogy kinek a tippje fog ülni (nem, nem az olaszokra tett)
Személyes ízlés/vélemény: Ezt a délies, mediterrános cuccot valaki igazán megtörhetné. 😀
Vrij6
r.baggio
több mint 3 éve
Nekem is voltak más ligák, akkor nem tudom...Én játszok már ott egy másik ligában, lehet azért kéri ebbe a zárt csoportba mégis.tipper játékhoz mi a belépési kód?Nekem automatikusan be volt írva amikor a linkre kattintottam...
zavi27
warr_b
zavi27