Soccer VB 2014
6 feliratkozó
több mint 11 éve
Németország: Vrijbloed, Iktriad, Sobri Jóska, csebi, danyly, HanSolo, gamerkr, Kroos, FViktor93, NB2, puffin, Asbee, Gaba93, Amadeus91, Burkustöbb mint 11 éve
60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?baggioTeljesen jó szerintem. Arányt nézve a 90 perc alatt meglesz így a 10 km.
több mint 11 éve
na most jöhet a gólbíró 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Vagy Világi Petike(szintén 2006).Jó hát azért nem egy Léderer 😀😀Sixo67az a fura h Mezei egyáltalán még kap munkát, egy kókler minden sportban...nem tudom mit tudhat, v kinek a kije stb... förtelmes egyszerűen. Szégyen h 2014-ben Vbn kinn van.Kroos"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
Nem értem én se, hogy mi a fenét néz. Vagy lassítva kapja az élő képet.Vrijbloed
több mint 11 éve
60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?baggioÉn a seggem venném utána a levegőt, szóval nálam biztos. 😀
több mint 11 éve
Jó hát azért nem egy Léderer 😀😀az a fura h Mezei egyáltalán még kap munkát, egy kókler minden sportban...nem tudom mit tudhat, v kinek a kije stb... förtelmes egyszerűen. Szégyen h 2014-ben Vbn kinn van.Kroos"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
Nem értem én se, hogy mi a fenét néz. Vagy lassítva kapja az élő képet.Vrijbloed
több mint 11 éve
60 perc alatt 6.5 km bőven jó futásmennyiség nem?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
az a fura h Mezei egyáltalán még kap munkát, egy kókler minden sportban...nem tudom mit tudhat, v kinek a kije stb... förtelmes egyszerűen. Szégyen h 2014-ben Vbn kinn van."Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
több mint 11 éve
1:14 - elkezdtem drukkolni (ezen a meccsen) az ausziknak.
több mint 11 éve
Áááááá, ez mekkora lövés és védés volt. 😀
több mint 11 éve
"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadHű mondom , hogy vízilabda, ott sokkal nagyobb az iram ezek szerint 😀
több mint 11 éve
És tényleg lesgól volt. Nagyon jók ezek az afrikai zebrák. 😀😀iktriadKár , hogy a döntőben majd nem fújhatnak, mert saját csapat lesz az egyik résztvevő.
több mint 11 éve
És tényleg lesgól volt. Nagyon jók ezek az afrikai zebrák. 😀😀iktriadA zebrák afrikai állatok

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
A vb döntő játékvezetőit csodálhatjuk meg tevékenykedés közben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
"De ez még nem a beadás pillanata." 😀Sixo67Mondom, hogy nem ezt a meccset nézi. 😀
több mint 11 éve
hopsz...
több mint 11 éve
És tényleg lesgól volt. Nagyon jók ezek az afrikai zebrák. 😀😀
több mint 11 éve
Elit sporik
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.iktriadTeljesen beszívott...
Nem értem én se, hogy mi a fenét néz. Vagy lassítva kapja az élő képet.
több mint 11 éve
"Nagyon visszafogottan játszanak a csapatok." Mezei szerintem vagy nem ezt a meccset nézi vagy nem tudom mi a viszonyítási alapja.
több mint 11 éve
Ez a téma csak a németeknél bír állandóan feljönni? Elég szűklátókörűségre utal...KroosTudod az emberek ezt a történelem trollkodásának tartják a 30'-40' évek miatt. Gondolom ez az oka.
több mint 11 éve
Nem is érdemes nézni a VB-t, hiszen nincs itt, szólott vala Zlatan. 😀Ez a téma csak a németeknél bír állandóan feljönni? Elég szűklátókörűségre utal...Kroosdehogy, Ibra is ilyen, de ő most nincs, úgyis láttuk idén eleget :pberger90
több mint 11 éve
Akkor ő tipikus Al Davis-féle Raiderses pick Európai megfelelője.Nekem ilyen szempontból Odonkor volt a kedvencem. Na abban a paliban mit láttak... 😀Sebiikorosztályos német bajnok sprinter volt. gondolom azt 😀eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Ez a téma csak a németeknél bír állandóan feljönni? Elég szűklátókörűségre utal...KroosEzt utálom a legjobban. Kollégák is mindig velük jönnek. Mintha NY-EU-ba csak a németekhez lehetne bevándorolni...
Sose az angolok, franciák, hollandok, vagy az olaszok...
több mint 11 éve
Ez a téma csak a németeknél bír állandóan feljönni? Elég szűklátókörűségre utal...Kroosdehogy, Ibra is ilyen, de ő most nincs, úgyis láttuk idén eleget :p
Mindig jövőre