Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Asszem az ötödik.40 év múlva egy ilyen meccs után kiszavazzák a 2 csapatot, és mennek haza.Akkor ezen a vb-n nem sok csapat maradna versenyben. Hanyadik 0-0 ez idén? 5.? 6.?
csipkelli
Sixo
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Grealish a Palma Tex reklámarca?A Jack Daniels mellett
slowmotion
több mint 2 éve
A Harry Kane gólkirály tippem megy a levesbeépp ezt akartam írni 😀
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ha ezután a vb után nem vezetik be a 0-0 után senkinek nem jár pont, csak két nagy büdös pofon szabályt, akkor soha.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kampman
28 359
A tavalyi olasz csapat felülemelkedett nagyon sok rossz sztereotípián és szinte mindig győzelemre játszott, nem a 16-os körbepasszolására (spanyolok) vagy arra, hogy majd csak mázlijuk lesz (angolok).Hogy mi van? A csoportkör első két meccsén talán elmondható hogy szépen játszottak,két hulla gyenge ellenfél ellen,de egy Waleset alig sikerült megverni. Az egyenes kieséses szakaszban meg Ausztria ellen majdnem kiestek, a spanyolok ellen meg alig volt náluk 20 százalékban a labda. Gyönyörű játék tényleg 😂Olaszok minden támadó mutatóban 1. vagy 2. helyen végeztek az EB-n. Nem hinném, hogy lenne olyan releváns szakértő aki nem az olasz csapatot mondta volna az EB legszebb játékot játszó csapatának. Azzal voltak tele az újságok és a szak podcastek, hogy azok után milyen focival nyertek a franciák meg a portugálok tornát, 2002 óta nem látott szépséget mutattak az olaszok.Olaszokat ki ne hagyd tavalyról, szerintem nekik még ötlettelenebb volt a játéka mint a PortugáloknakIrán ellen megleptek az angolok, de most már megnyugodhatok: ugyanaz a gyömöszkélő, ötlettelen, unalmas brigád, mint az elmúlt években bármikor.És ezzel jutottak 1 év EB döntőbe, ilyen játékkal nyert VB-t 4éve Franciaország és 6 éve EB-t Portugália.
Szokol
Sixo
kapitnono
Sixo
kapitnono
több mint 2 éve
Petila
687
Gólkülönbség; Rúgott gól, majd legvégén az egymás elleniazt ne mond, hogy nem egymás elleni számít holtversenynél😕Hajdúbé most szerintem nem jól mondtaNem, ha megverik is Angliát, a gólkülönbségük lehet rosszabb, illetve az amerikai-iráni meccs győztese is megelőzné őket.
mindenki továbbmehet még, és ha Wales veri Angliát, bármi lesz a másik meccsen továbbmennek
NB2
Kampman
NB2
több mint 2 éve
gecc ezt bent láttam
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
A Harry Kane gólkirály tippem megy a levesbe
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Úgy is sokan fogják kezdeni. 1. meccs után az összes reménytelen foshalmaz hazamegy.40 év múlva egy ilyen meccs után kiszavazzák a 2 csapatot, és mennek haza.Akkor ezen a vb-n nem sok csapat maradna versenyben. Hanyadik 0-0 ez idén? 5.? 6.?
csipkelli
Sixo
több mint 2 éve
fura, de kösz, akkor ezt én tudtam rosszulgólkülönbségazt ne mond, hogy nem egymás elleni számít holtversenynél😕Hajdúbé most szerintem nem jól mondtaNem, ha megverik is Angliát, a gólkülönbségük lehet rosszabb, illetve az amerikai-iráni meccs győztese is megelőzné őket.
mindenki továbbmehet még, és ha Wales veri Angliát, bármi lesz a másik meccsen továbbmennek
NB2
Kampman
NB2
Kampman
több mint 2 éve
Grealish a Palma Tex reklámarca?
több mint 2 éve
Kurva idegesítő, hogy mindig az utolsó passz szar az amcsiknála szar passz az mindig az utolsó, nem? 😀
Hanni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 359
gólkülönbségazt ne mond, hogy nem egymás elleni számít holtversenynél😕Hajdúbé most szerintem nem jól mondtaNem, ha megverik is Angliát, a gólkülönbségük lehet rosszabb, illetve az amerikai-iráni meccs győztese is megelőzné őket.
NB2
Kampman
NB2
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
40 év múlva egy ilyen meccs után kiszavazzák a 2 csapatot, és mennek haza.Húztak vlna szivárvány karszalagot
csipkelli
több mint 2 éve
40 év múlva egy ilyen meccs után kiszavazzák a 2 csapatot, és mennek haza.Akkor ezen a vb-n nem sok csapat maradna versenyben. Hanyadik 0-0 ez idén? 5.? 6.?
csipkelli
több mint 2 éve
Hogy mi van? A csoportkör első két meccsén talán elmondható hogy szépen játszottak,két hulla gyenge ellenfél ellen,de egy Waleset alig sikerült megverni. Az egyenes kieséses szakaszban meg Ausztria ellen majdnem kiestek, a spanyolok ellen meg alig volt náluk 20 százalékban a labda. Gyönyörű játék tényleg 😂Olaszok minden támadó mutatóban 1. vagy 2. helyen végeztek az EB-n. Nem hinném, hogy lenne olyan releváns szakértő aki nem az olasz csapatot mondta volna az EB legszebb játékot játszó csapatának. Azzal voltak tele az újságok és a szak podcastek, hogy azok után milyen focival nyertek a franciák meg a portugálok tornát, 2002 óta nem látott szépséget mutattak az olaszok.Olaszokat ki ne hagyd tavalyról, szerintem nekik még ötlettelenebb volt a játéka mint a PortugáloknakIrán ellen megleptek az angolok, de most már megnyugodhatok: ugyanaz a gyömöszkélő, ötlettelen, unalmas brigád, mint az elmúlt években bármikor.És ezzel jutottak 1 év EB döntőbe, ilyen játékkal nyert VB-t 4éve Franciaország és 6 éve EB-t Portugália.
Szokol
Sixo
kapitnono
Sixo
több mint 2 éve
Hajdúbé következetesen keverte Hendot es Ként, pedig egész jól megkülönböztethetők
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
40 év múlva egy ilyen meccs után kiszavazzák a 2 csapatot, és mennek haza.
több mint 2 éve
azt ne mond, hogy nem egymás elleni számít holtversenynél😕Hajdúbé most szerintem nem jól mondtaNem, ha megverik is Angliát, a gólkülönbségük lehet rosszabb, illetve az amerikai-iráni meccs győztese is megelőzné őket.
NB2
Kampman
több mint 2 éve
Kurva idegesítő, hogy mindig az utolsó passz szar az amcsiknál
több mint 2 éve
Most kellene megpróbálni, lehet még beférne.Rohadjon meg, sose akart eljönni FM-ben az MTK-ba...Akármennyiszer nézem az angolokat, sosem fogom tudni megkedvelni őket, ez már '86 (Shilton bírókergetése) vagy '90 (Platt ? hosszabbításos gólja) óta így megy, azokat a csapatokat még bírtamGascoigne miatt nem tudom őket utálni
Gergőbácsi
Ugyanitt: már a második amcsi meccs és még nem írtuk le Landon Donovan nevét. Szégyeljük el magunkat!
Szokol
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Hajdúbé most szerintem nem jól mondtaNem, ha megverik is Angliát, a gólkülönbségük lehet rosszabb, illetve az amerikai-iráni meccs győztese is megelőzné őket.
NB2
több mint 2 éve
Turner ezeknek a mezmozdulásai mutatják, hogy Arteta tanítja hogyan legyen Ramsdale 2.0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
A svájciak így élnek konkrétanTudom, de kinézem belőlük, hogy akarnának, ellentétben Svájccal, akik leginkább az ellenfél figyelmetlenségbe untatására játszanak, hogy aztán találjanak egy gólt, ami után megint nem csinálnak semmit.0.0-s xG-jük volt az első fordulóban. Nem találtak kaput.Costa Rica szeret támadni és nem tud védekezni, legalább akarnának valamit csinálni.Svájc - Costa RIca ?akkor Svájc - Katar, nem tudok borzasztóbb matchupotA mostani VB-re kijutott 32 csapatból választhatsz kettőt. 😀vajon melyik két válogatott játszaná egymással a legunalmasabb, leg agyzsibbasztóbb futballt?Svájc vs. Észak-Írország
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Tudom, de kinézem belőlük, hogy akarnának, ellentétben Svájccal, akik leginkább az ellenfél figyelmetlenségbe untatására játszanak, hogy aztán találjanak egy gólt, ami után megint nem csinálnak semmit.0.0-s xG-jük volt az első fordulóban. Nem találtak kaput.Costa Rica szeret támadni és nem tud védekezni, legalább akarnának valamit csinálni.Svájc - Costa RIca ?akkor Svájc - Katar, nem tudok borzasztóbb matchupotA mostani VB-re kijutott 32 csapatból választhatsz kettőt. 😀vajon melyik két válogatott játszaná egymással a legunalmasabb, leg agyzsibbasztóbb futballt?Svájc vs. Észak-Írország
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Zsellértelkes Vrij
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo