Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Segítség! Mi volt annak a filmnek a címe, ami arról szólt, hogy az USA legyőzte Angliát a vébén?
több mint 2 éve
Azert boszme nagy lehetoseg a semmilyen lengyelek ellen. 😊huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊Dögunalmasan győzünk.
aztán a lengyel-szaudi is valszeg dögunalom lesz
utána azért valami foci talán lesz
NB2
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kampman
28 359
matyóhímzésestTe milyen színű abroszt hordasz ?huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊Dögunalmasan győzünk.
NB2
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊Persze, 18-tól georgiai rangadó
NB2
majd 21:30-tól oregoni derbi arena4-en
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Te milyen színű abroszt hordasz ?huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊Dögunalmasan győzünk.
NB2
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 359
huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊Dögunalmasan győzünk.
NB2
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Sok interception van eddig, és volt pár fumble is
több mint 2 éve
huh holnap Tunézia-Ausztrália reggel, az büntet 😊aztán a lengyel-szaudi is valszeg dögunalom lesz
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Jelentem, h nincs összefüggésinkább nemKell screenshot?Vannak kérdések, amik jobb ha megválaszolatlanul maradnak.Megyek k*k*lni, hátha lesz bombagólKit kukkolsz?
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Willie Parker
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 359
inkább nemKell screenshot?Vannak kérdések, amik jobb ha megválaszolatlanul maradnak.Megyek k*k*lni, hátha lesz bombagólKit kukkolsz?
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Willie Parker
több mint 2 éve
ezt a hülyét 😊))
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Kell screenshot?Vannak kérdések, amik jobb ha megválaszolatlanul maradnak.Megyek k*k*lni, hátha lesz bombagólKit kukkolsz?
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
Kampman
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Teló is nálam van bratyó!Megyek k*k*lni, hátha lesz bombagólKit kukkolsz?
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Vannak kérdések, amik jobb ha megválaszolatlanul maradnak.Megyek k*k*lni, hátha lesz bombagólKit kukkolsz?
Willie Parker
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Megyek k*k*lni, hátha lesz bombagólKit kukkolsz?
Willie Parker
több mint 2 éve
Azt akartam írni, hogy 2000ben nyert gyűrűn, csak elírtam.Ilyen könnyen azért nem versz át.2012benAnnyira felületesen néztem soccert mostanában, hogy ha azt mondanád, hogy ez az ürge olimpiai aranyérmes lett lólengésben, azt is elhinném.Hogy tudsz egy olyan csapatnak szurkolni ahol Weston McKennie játszik ?Meglepődtem saját magamon, de egy Anglia-USA meccsen az amcsiknak drukkolok.Nálam ez alap.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Megyek k*k*lni, hátha lesz bombagólMaguire mindkét kapura veszélyes lehet 😀
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Vagyis Pulisics magyarAki a honfoglalás óta bármikor, bármely a magyarok által valaha lakott területen született vagy a dédszülei onnan vándoroltak ki, az magyar.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Megyek k*k*lni, hátha lesz bombagól
több mint 2 éve
Vagyis Pulisics magyarpulcsis az
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Ilyen könnyen azért nem versz át.2012benAnnyira felületesen néztem soccert mostanában, hogy ha azt mondanád, hogy ez az ürge olimpiai aranyérmes lett lólengésben, azt is elhinném.Hogy tudsz egy olyan csapatnak szurkolni ahol Weston McKennie játszik ?Meglepődtem saját magamon, de egy Anglia-USA meccsen az amcsiknak drukkolok.Nálam ez alap.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Vagyis Pulisics magyar
több mint 2 éve
hoppá, kapufa
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Football is goin' home
több mint 2 éve
2012benAnnyira felületesen néztem soccert mostanában, hogy ha azt mondanád, hogy ez az ürge olimpiai aranyérmes lett lólengésben, azt is elhinném.Hogy tudsz egy olyan csapatnak szurkolni ahol Weston McKennie játszik ?Meglepődtem saját magamon, de egy Anglia-USA meccsen az amcsiknak drukkolok.Nálam ez alap.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Sixo
Kampman