NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
113
14
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
54
9
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
47
12
Soccer VB 2022
sztem sincs esélyük délkapu miatt, ettől még ált nekik szurkolok 😀még nemtom hogy Belgák vagy Angolok legyenek-eAngolok lofaszt se fognak nyerni amig Delkapu az edzo! Akkor mar inkabb a Belgak utolso dobasanak drukkolnek! 😀
Negritis, a vajda
Ök legalabb szep focit jatszanak.
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
még nemtom hogy Belgák vagy Angolok legyenek-eAngolok lofaszt se fognak nyerni amig Delkapu az edzo! Akkor mar inkabb a Belgak utolso dobasanak drukkolnek! 😀
Negritis, a vajda
Ök legalabb szep focit jatszanak.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
elvileg Marcus Thuramot is behívta pluszbaStill not fully recovered from injury, Presnel Kimpembe won't participate at the World Cup. 𝗔𝘅𝗲𝗹 𝗗𝗶𝘀𝗮𝘀𝗶 has been called up to replace him!#FiersdetreBleus pic.twitter.com/1lLArvXD6h
— French Team ⭐⭐ (@FrenchTeam) November 14, 2022
empty taxi
Cameroon coach Rigobert Song needed assistance to pronounce some of the names of his own players at a press conference this weekend, leading to speculation he didn't pick the squad.https://t.co/sYzdtmDvMC
— Get World Cup Football News (@_GIFN) November 14, 2022
🚨 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟: Ghana's 2022 World Cup squad. 🇬🇭 pic.twitter.com/9EXcA0FINs
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 14, 2022
choose life
Soccer VB All-Name First Team:Hannibal Mejbri és Wout Faes smafu?
Franco Armani (ARG, River Plate) - Juan Foyth (ARG, Villarreal), Bilel Ifa (TUN, Kuwait SC), Daley Blind (NED, Ajax), Abdul-Rahman Baba (GHA, Reading) - Iddrisu Baba (GHA, Mallorca), Yeltsin Tejeda (CRC, Herediano), Moustapha Name (SEN, Pafos) - Sorba Thomas (WAL, Huddersfield), Djorkaeff Reasco (ECU, Newell's), Yuki Soma (JPN, Nagoya Grampus)
Soccer VB All-Name Second Team:
Mohamed Sedki Debchi (TUN, Esperance) - Matty Cash (POL, Aston Villa), Bassam Al-Rawi (QAT, Al-Duhail), Pepe (POR, FC Porto), Joel King (AUS, Odense) - Thomas Partey (GHA, Arsenal), Keanu Baccus (AUS, St. Mirren), Lovro Majer (CRO, Rennes) - Ismaila Sarr (SEN, Watford), Bamba Dieng (SEN, Marseille), Alexis Vega (MEX, Chivas)
empty taxi
choose life
Still not fully recovered from injury, Presnel Kimpembe won't participate at the World Cup. 𝗔𝘅𝗲𝗹 𝗗𝗶𝘀𝗮𝘀𝗶 has been called up to replace him!#FiersdetreBleus pic.twitter.com/1lLArvXD6h
— French Team ⭐⭐ (@FrenchTeam) November 14, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Franco Armani (ARG, River Plate) - Juan Foyth (ARG, Villarreal), Bilel Ifa (TUN, Kuwait SC), Daley Blind (NED, Ajax), Abdul-Rahman Baba (GHA, Reading) - Iddrisu Baba (GHA, Mallorca), Yeltsin Tejeda (CRC, Herediano), Moustapha Name (SEN, Pafos) - Sorba Thomas (WAL, Huddersfield), Djorkaeff Reasco (ECU, Newell's), Yuki Soma (JPN, Nagoya Grampus)
Soccer VB All-Name Second Team:
Mohamed Sedki Debchi (TUN, Esperance) - Matty Cash (POL, Aston Villa), Bassam Al-Rawi (QAT, Al-Duhail), Pepe (POR, FC Porto), Joel King (AUS, Odense) - Thomas Partey (GHA, Arsenal), Keanu Baccus (AUS, St. Mirren), Lovro Majer (CRO, Rennes) - Ismaila Sarr (SEN, Watford), Bamba Dieng (SEN, Marseille), Alexis Vega (MEX, Chivas)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Official Canada squad for the World Cup. 🚨🇨🇦 #WorldCup2022 pic.twitter.com/f4J4yLGuHb
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 13, 2022
Igen, azt hittem az alap hogy az első meccs előtti 24 órában lehet cserélni. Sőt az EB-n torna közben is lehetett kapust cserélni a covid miatt, az nem tudom játszik e most is.Az első meccsig orvosi okokból cserélhetnek, én is itt kérdeztem, miért visznek 4 kapus a svájciak, hát Sommer sérült, a helyére behozhatnak valakit a kezdésig.Kíváncsi vagyok Maddison sérülése mennyire komoly, és ha az, ki megy helyette a vb-re.senki, inkább sérülést megelőző csere volt
Sixo
btw máig minden csapatnak le kell adnia a 26-os keretét
Heisman nádor
Tony Adams
Mondjuk vannak ilyen random döntések, pl az EB-n van de Beek helyett végül nem hívtak be senkit
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Az első meccsig orvosi okokból cserélhetnek, én is itt kérdeztem, miért visznek 4 kapus a svájciak, hát Sommer sérült, a helyére behozhatnak valakit a kezdésig.Kíváncsi vagyok Maddison sérülése mennyire komoly, és ha az, ki megy helyette a vb-re.senki, inkább sérülést megelőző csere volt
Sixo
Heisman nádor
Kíváncsi vagyok Maddison sérülése mennyire komoly, és ha az, ki megy helyette a vb-re.senki, inkább sérülést megelőző csere volt
Sixo
Lesz tippjáték ki nyeri a VéBét?Lesz, gordon még egy üveg bort is felajánlott a győztesnek
ThundersNFL a Jobbágy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3-4. Az sztem korrekt, csak az h van 5 jobb az sztem nem megalapozott.Angol a legerősebb kp: Rice, Henderson, Mount, Bellingham, Phillips.az olasz sztem is pofas kp, csak hat ok ugyanugy nem vesznek reszt a VBn mint a warr altal nominalt Galashekek, ezert nem vettem szamitasba. de ugye itt most nem is az van, hogy ki a jobb, hanem h minimum 5 vb-n szereplo valogatottnak jobb a kozeppalyaja mint a nemet.szerintem az olasz középpálya lenne a legjobb, csak nem tudom bizonyítaniaz a bajom, hogy nem en sztarolom oket, hanem tenylegesen jobb jatekosok. de tenyleg nagyon erdekelne a velemenyed, hogy egy Fred, Fabinho/Busquets,Koke,Pedri/Witsel, Tielemans, Onana-Dendrocker/ De Paul, Rodriguez, Paredes triok miben jobbak, mint a nemet trio? miert ok az elit kozeppalyasok?Mondom én egyáltalán nem tartom nagyra az általad sztárolt fenti játékosokat,szóval számomra fölösleges az összehasonlítás, biztos hogy nem jönnek ki győztesen. Ha szerinted Igen, azt is elfogadom.athozom ide, hogy relevans topikban legyenazert a Kimmich, Goretzka, Gundogan trional mondj 5 jobb valogatott triot kozepre.Hát bocsi,de ezek a játékosok nálam közel sem elitek.
csebi
De a vbn szerintem a Brazilok,Spanyolok,Angolok, Belgák,Argentínok is a németek előtt vannak kp ban.
kapitnono
ugye mivel a fenti nemet 3 jatekos posztja CDM illetve CM ezert ezeket a jatekosokat kell osszehasonlitani a CAMeket kihagyom, vmint a vszinu kezdoket is figyelembe veszem:
brazilok: Casemiro, Fred, (padrol meg mondjuk Fabinho). Hat nem tudom. Casemiro meg Kimmich kb egy szint, de meg Casemirot odaadjuk, hogy jobb akkor is kizart h Fred, Fabinho paros jobb a Gundogan, Goretzka parosnal szoval ez sztem inkabb nemeteknek all
spanyolok: Busquets, Koke, Pedri: itt nagyon konnyu az osszehasonlitas, 2 meccsen is lathattuk, hogy a Busquets, Pedri paros vagy a Kimmich, Goretzka paros a jobb-e. lenyegtelen is az osszehasonlitas, hogy Gundogan v Koke
angolok: Rice, Bellingham, Phillips: itt talan az angolok jobbak, bar Phillips iden serult volt, de jo legyen akkor egy.
belgak: Witsel, Tielemans, Onana/Dendrocker: azert itt minosegbeli kulonbseg, sztem ezt nem kell ecsetelni
argentinok: De PAul, Rodriguez, Paredes: De Paul egy szenvedo Atleticoban jatszik, de annyira rengeteget nem meccsenkent 50 percet, ergo ot kapja le altalaban eloszor Simeone, ha kell, ez sokat elmond. Rodriguez eleteben nem jatszott meg csak egy picit meghatarozo europai csapatban, nem veletlenul. Paredes meg ebben a hulla gyenge Juveban nem tud alapember lenni.
szoval maximum 1 csapatnal tudom azt mondani, hogy biztosan jobb a kozeppalya kozepen levo trio, mint a nemetek.
csebi
kapitnono
csebi
slowmotion
csebi
Holland elég jó: De Jong, Koopmeiners, De Roon, Taylor, Berghuis, Klaassen.
Spanyoloknál: Rodri, Pedri, Llorrente, Koke, Gavi sor az érdekesebb talán, azon lehetne vitázni. Yeremi Pino ügyes gyerek, de ő ink szélsőt játszik válogatottban.
A mostani francia keret kp-ja nem jobb, mert nincs Kante és Pogba (aki nagy tornákon azért jó).
Dánok is jók: Hojbjerg, Eriksen, Lindström (ha nem feljebb játszik, ezt most nem tudom), Jensen.
Horvát: Modric, Kovacic, Brozovic, Pasalic, Majer is erős.
Németek nálam 3-4. helyen vannak.
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018