NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
109
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
54
9
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
44
12
22:25
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Legyen részemről Costa Rica, egyrészt még senki nem írta, másrészt épp oda nézegettünk utazásokat (esélytelen, két átszállás, legalább 20 órás út, másfél milla csak a repjegy négyünknek)
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Horvátország
több mint 2 éve
Mexikó
több mint 2 éve
Hollandia
több mint 2 éve
en is Nemetorszag, bar latva, hogy Sobri is oket tippelte, kizart, hogy akkor ok nyerjenek 😊Nem is nyernek, de '82 óta nekik drukkolok, akkor már a hátralévő kis időre mit variáljak?
csebi
Majd 4 év múlva ha mi is kint leszünk, az magyarabb drukkolás lesz.
több mint 2 éve
This Adidas’ World Cup clip is superb. 🤩 pic.twitter.com/53rChr9F50
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 15, 2022
több mint 2 éve
állítólag bruno fernandes nem volt játszani a vb-n🎙️ Joao Mario: It was a joke. Bruno was one of the last to arrive at the selection camp, and Cristiano asked him if he had come by boat ironically." 🇵🇹 pic.twitter.com/z5BMYhqXOu
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) November 15, 2022
több mint 2 éve
Bírom a belgákat meg a hollandokat is. 😉Németek, természetesen. Aztan ha ok nem, remelem behuzzak a belgak, vagy nagyot mennek a hollandok.A második mondatod jobb egy kicsit....😊
Zsellértelkes Vrij
csi77
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Én megyek akkor a LEGOland-al, hajrá Dánia 😊 Mondjuk egy Angol-Portugál döntőt is el tudnék fogadni ahol CR egy kamu lesgóllal végleg detoxba teszi a proli angolokat...
több mint 2 éve
Legyenek az argentínok.Steaket elfogadok a szurkolásért.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Németek, természetesen. Aztan ha ok nem, remelem behuzzak a belgak, vagy nagyot mennek a hollandok.A második mondatod jobb egy kicsit....😊
Zsellértelkes Vrij
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
en is Nemetorszag, bar latva, hogy Sobri is oket tippelte, kizart, hogy akkor ok nyerjenek 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Most felfedted a titkos fegyverünket!rájöttem, szerintem véletlenül darvin chavezt töltötték fel helyette valahogy, aki egy már visszavonult mexikói játékos 😀a tippjátékben darwin nunez miért nincs a gólkirály listában benne? 😀ez engem is zavar mondjuk, így kénytelen voltam beírni Neymart 😀😀
peach
zacknorb
peach
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 561
C roni es brunotwitter.com/ESPNFC/status/1592434781555400704?t=EtJlsvUBHvR4aKsBl0N_wA&s=19
több mint 2 éve
bergerdani
4 913
Angliához írjatok be, bár előre érzem, hogy fájdalmas lesz...
Mindig jövőre
több mint 2 éve
rájöttem, szerintem véletlenül darvin chavezt töltötték fel helyette valahogy, aki egy már visszavonult mexikói játékos 😀a tippjátékben darwin nunez miért nincs a gólkirály listában benne? 😀ez engem is zavar mondjuk, így kénytelen voltam beírni Neymart 😀😀
peach
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Magyarország!....öööOlaszország!....ööö
Akkor legyen Portugália!
Szép ország!
🙂
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
a tippjátékben darwin nunez miért nincs a gólkirály listában benne? 😀ez engem is zavar mondjuk, így kénytelen voltam beírni Neymart 😀😀
peach
több mint 2 éve
a tippjátékben darwin nunez miért nincs a gólkirály listában benne? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Toto21
5 952
Na akkor mégeccer: Brazília 😊