Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Július 5., vasárnap
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
13 napja
24.hu/sport/foci/2026/06/19/foci-vb-2026-ivoszunet-egeszsegugyi-gazdasagi-hatasa/Arról már láttatok valamit, hogy ezekkel a kamu hydra breakekkel mekkora plusz reklámbevételt generálnak?10+ óra plussz reklámidő a meccs közben. Sokat.
Dzsokijuing
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 napja
Baaaaaaaaaaazmeeeeeeg!! 😳😳😳😳
13 napja
Jééézusom de közel vol a 0-2!
13 napja
Japánok még nagy meglepetéseket okozhatnak ezen a vébén.
13 napja
ezt a tunéziai válogatottat Jaime Lannister sem menti meg úgy nézem
built for this shit
13 napja
Na ez gyors volt!
13 napja
Még csak most iszom az első Curaçaót,kula zene szól, de már nem értek egy kurva szót
gratula az újoncnak a pontszerzéshez. Ecuador meg hozta a signature 0-0-át.
built for this shit
13 napja
Ekvádor....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 napja
Ok, hogy eddig Curaçao kapusa az MVP, de eddig ez a meccs azt mutatja, hogy nem azt a 7-1-et bárki megrúgná ellenük.Ezek a meccsek az első gólig számítanak, ha Valencia belövi a ziccerét a 3.percben lehet ez is 5-6-7 gólos meccs. Ma nem lehet mondani hogy ecuador nem alakított ki elég helyzetet...
0-0 félidőben.
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
13 napja
Elég jó kis szórakoztató 0:0 lett ez a hajnali meccs, érzésre az ecuadoriak 10-es xG-re lőttek 0 gólt.Curacao ha veri Elefántcsontpartot simán továbbjut.
13 napja
remélem ennyi maradCuraçao W-t akarok! 😀
Löfli
13 napja
Az ecuadori HC is hozza ezt a "25 évvel ezelőtti kérészéletű fiúcsapat másodénekese" vonalat
13 napja
remélem ennyi marad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 napja
Nem is tudtam h Pintér Tenya az edző
13 napja
Jenő: Kansas Chiefsbekapcsolom a streamet, meghallom, hogy Krézy van, kikapcsolom a streamet
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 napja
De furcsa ez a kék-sárga Arrowhead.GEHA helyett IKEA Field. 😀
Kampman
13 napja
De furcsa ez a kék-sárga Arrowhead.
13 napja
Jenő: Kansas ChiefsMindent tudunk mennyire ismeri az NFL-t.
Kampman
13 napja
Az Arrowhead a Kansas Chiefs otthona. Köszi az infót Crazy J. Legalább nem Kaiser Chiefst mondott. 😀
13 napja
Jenő: Kansas Chiefs
13 napja
A kuraszaói himnusz elmehetne valami 80-as évekbeli C kategóriás sorozat tengerparti jelenet aláfestő zenéjeként.
13 napja
Igazad van, Frings helyett jöjjön ő!Toni Kroos a valaha legalulértékeltebb játékosNeuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Az hogy végre a majdnem legjobb összeállításban játszott a nemet csapat.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff
Kampman
iktriad
KeyG
13 napja
Én szinte csak ezzel találkoztam, főleg Madridista haverok körében. Ugyanez volt Busquets is. Az ilyen játékosokat nagyrészt akkor értékelik amikor nincsenek már. Akkor derül ki megkora hatásuk is volt..Sosem gondoltam ezt, de sokak igen. Ésszel játszott és ésszel vonult vissza, primejában.Érdekes az ő megítélése. Mindenki szidta alibi foci, alibi passzok és társai, amióta nincs meg isten király. Tipikus az a játékos akit akkor értékelsz amikor nincs.Toni Kroos a valaha legalulértékeltebb játékosNeuville helyett Hässler és megvagyunk. Bocsi Basler, Effenberg és Völler fanok. 😀KahnMi lenne az ideális német kezdő?Kijött a VB rutin?Nem.
Az hogy végre a majdnem legjobb összeállításban játszott a nemet csapat.
csebi
Lahm
Sammer
Matthaus
Ziege
Frings
Ballack
Neuville
Klose
Klinsmann
Bierhoff