Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
39 perce
Meg mi lett volna ha őt rúgják meg így véletlenül, és ne adj isten nincs kiállítás se. Három napig argentin őrjöngés, ellenünk van a világ, mi értelme az egész VAR rendszernek stb. stb.Nem, csak Messi erinthetetlen a FIFA-nal. Korbeirhatjuk szepen, csunyan, de ez mas jatekos eseteben nagy valoszinuseggel piros lett volna.Hupsz a Messi esetet èn is csak most láttam az tènyleg piris kellett volna hogy legyen 🤨😏ezen a VB-n a VAR kocsiban trollok ülnek.
dande2
Toto21
Stez
Szerkesztette: zavi27
41 perce
több érdekes ítélet született eddig már ezen a VB-n. Nem csak Messi kivétel. De ez van, ez az USA, kell a show. 😀Nem, csak Messi erinthetetlen a FIFA-nal. Korbeirhatjuk szepen, csunyan, de ez mas jatekos eseteben nagy valoszinuseggel piros lett volna.Hupsz a Messi esetet èn is csak most láttam az tènyleg piris kellett volna hogy legyen 🤨😏ezen a VB-n a VAR kocsiban trollok ülnek.
dande2
Toto21
Stez
1 órája
Csebi meg Kampman örül ennek, de bazzeg 90+13. percben egy tizivel elkúrni az ember telijét már megint az nagyon aljadékraadasul az asszonnyal kozos csoportban ez nagy swing volt nekem, mert o 2-1t tippelt. szoval dupla orom volt a kave mellett.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
raadasul Messi mar Qatarban utolerte Latot. 4 eves hir ez.Valószínű, sajnos....Messi utolérte a lengyel gyereket.... 😊Mbappé úgyis meg fogja előzni ki tudja hány góllal majd.
csi77
Brouwerij van de Vrij
csi77
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 órája
Az Algír gól hogy volt les? Bár csak az összefoglalót láttam, de a CB mintha egyvonalban lett volna
1 órája
Miért sajnos? Ha többet tud lőni, márpedig nagyon úgy néz ki hadd lőjön. Messinek 6. vb-je ezalatt sikerült 16 ot rúgni, Mbappenak 3. vb-je, és még egy minimum de lehet kettő vb is benne van. Szerintem simán 20 gól felett fog végezniValószínű, sajnos....Messi utolérte a lengyel gyereket.... 😊Mbappé úgyis meg fogja előzni ki tudja hány góllal majd.
csi77
Brouwerij van de Vrij
csi77

1 órája
Nem, csak Messi erinthetetlen a FIFA-nal. Korbeirhatjuk szepen, csunyan, de ez mas jatekos eseteben nagy valoszinuseggel piros lett volna.Hupsz a Messi esetet èn is csak most láttam az tènyleg piris kellett volna hogy legyen 🤨😏ezen a VB-n a VAR kocsiban trollok ülnek.
dande2
Toto21
1 órája
Valószínű, sajnos....Messi utolérte a lengyel gyereket.... 😊Mbappé úgyis meg fogja előzni ki tudja hány góllal majd.
csi77
Brouwerij van de Vrij
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 órája
Hupsz a Messi esetet èn is csak most láttam az tènyleg piris kellett volna hogy legyen 🤨😏ezen a VB-n a VAR kocsiban trollok ülnek.
dande2
1 órája
Hat igen. Arcra kocsogolnek az usakok es a kanadaiak is. 😀Partey vizumkerelme ujra elutasitva. Ezek a kanadaiak nagyon feltik az asszonyaikat.Relax, chill.
Stez
Zherev amugy siman utazhatott tavaly oda, nem volt gond nekik ...
csebi
De azert valljuk be, hogy mondjuk egy franciaval ugyanezt nem mernek megcsinalni, ha ugyanezek az ugyei lettek volna, hiaba feka. De francia.
1 órája
Hupsz a Messi esetet èn is csak most láttam az tènyleg piris kellett volna hogy legyen 🤨😏
1 órája
Partey vizumkerelme ujra elutasitva. Ezek a kanadaiak nagyon feltik az asszonyaikat.Relax, chill.
Stez
Zherev amugy siman utazhatott tavaly oda, nem volt gond nekik ...
2 órája
Partey vizumkerelme ujra elutasitva. Ezek a kanadaiak nagyon feltik az asszonyaikat.
2 órája
És ráadásul barátságos meccsnek kell lennie 😊Most láttam, hogy Messit akár ki is lehetett volna állítani?Csak egy válogatottnak van elég tekintélye hogy Messit kiállítják ellenük, de őket meg nem engedik ki a vbre
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 órája
Most láttam, hogy Messit akár ki is lehetett volna állítani?Csak egy válogatottnak van elég tekintélye hogy Messit kiállítják ellenük, de őket meg nem engedik ki a vbre
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Most láttam, hogy Messit akár ki is lehetett volna állítani?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 órája
Látod Negri, a pénz se kell ahhoz, hogy így beszéljenek az emberek, elég a tippjáték.Én is karomkodtam mikor a 2-0t nem tartották a franciák😊
zacknorb
De azért más kicsit a 2 😊
Főleg akik nonstop a mix miatt karomkodnak 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
De azok mind zártkapusak lesznek in Nagy Miklós style 😀Vasas felkészülési meccsek jönnek lassan 😀A kurva anyját verje teherbe már de télleg.A vilagbajnoksag hatodik napjan kiszakadt az erzelmi zsak. Too soon, mi lesz igy a folytatasban?
warr_b
Stez
01.07. MTK - Vasas, akkor senkit se fog már érdekelni, ilyen himi-humi VB 😀
Toto21

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
Vasas felkészülési meccsek jönnek lassan 😀A kurva anyját verje teherbe már de télleg.A vilagbajnoksag hatodik napjan kiszakadt az erzelmi zsak. Too soon, mi lesz igy a folytatasban?
warr_b
Stez
01.07. MTK - Vasas, akkor senkit se fog már érdekelni, ilyen himi-humi VB 😀
2 órája
Az semmi, az itteni tippversenyt leszarom, na de a céges!! A ma hajnali meccseim telije mind 1-1 gólon ment el. Jelenleg 7. vagyok a 88-ból és a fődíj egy szabadon választott eredeti mez 😀 Nyilván egy data analyst csaj vezet.. lányunk fixen bigdata bányászatban van egész nap.Látod Negri, a pénz se kell ahhoz, hogy így beszéljenek az emberek, elég a tippjáték.így van, pénz nem számít, na de a bowl.hu tippjáték az má valami! 😀
zacknorb
Toto21
2 órája
Látod Negri, a pénz se kell ahhoz, hogy így beszéljenek az emberek, elég a tippjáték.így van, pénz nem számít, na de a bowl.hu tippjáték az má valami! 😀
zacknorb
3 órája
Látod Negri, a pénz se kell ahhoz, hogy így beszéljenek az emberek, elég a tippjáték.
Poloska vagyok.
3 órája
b...i hosszabbítások ezen a VB-n. Vicc az egész... No mind