Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
13 napja
A szuper franciák pont ugyanennyi helyzetet hoztak össze. A világ csúcs 3-5 csatárával… Egyszerűen a mai focival, ezekkel a spanyolokkal nem lehet mit kezdeni. Az egyetlen esélyed, ha kizökkented őket. Tahó játékkal, paraszt módon megfélemlíted őket, hátha elveszítik a fejüket. A biliárd asztalon, a spanyol foci szabályokkal a spanyolok verhetetlenek, hozz saját szabályokat.Ha a következő VB-ig ez lesz az argentínok produkciója ès nem tűnik fel nèhány tehetséges ès mèg normális fiatal is, akkor "szerelem" ide vagy oda, ez volt az utolsó VB hogy nekik drukkoltam. Ez a döntő ez gyalázat volt minden szinten.Szégyenteljes volt. És nem a rugdosódásra gondolok mert az alap náluk. Mi volt az elképzelés? Nem azt mondom ess neki egy spanyol válogatottnak mert kipasszolnak és kapsz hatot, de az sokat mondó amikor kellett azért tudtak támadni emberhátrányban. Bármilyen meccs tervvel megy neki Scaloni tuti kikapnak, de ezzel minden esélyről lemondott. A legjobb csapat nyert ez kétségtelen. Világ legjobbja a spanyol középpálya jelenleg ahol egy Pedri padról száll be.. de azért másik oldalon se vakegerek vannak. Amikor kell akkor tudnak támadni. Nulla elképzeles, meg se próbált valtoztatni. Legnagyobb meccsbe nyúlás az volt hogy behozta azt a mészarost aki 20 perc alatt 5 sárgánál kellett volna járjon. De a legszebb hogy így is simán elmentek volna tizikig ha Enzonak kettővel több iqja van.
Nem tudom ki lesz helyettük, spanyolok esetleg angolok de inkább a gólratörő ès nèzhető (minden èrtelemben) játèk aminek drukkolni fogok. Ja ès hogy fel ne vigyèk 64-re....
dande2
remontada
Én értem, hogy ma már a többség hozzászokott a tökéletes focihoz, ahol 10 éves koruktól pozícióra előnevelt, lassan már génmódosított játékosok minden szituációban a legtökéletesebb, leghatékonyabb megoldást hozzák.
A többségnek az is hiányzott, hogy a mérkőzés San Angelesben legyen, az emberek pedig "Legyen békés napja Spartan polgártárs!" köszönjenek egymásnak.
A világ összes mekijében legyen ugyanolyan a Big Mac, minden kocsi ugyanazt az “élményt” hozza, amit csak 300 coll led kijelző tud adni, az önvezetés alatt az a legjobb. Minden csaj plasztikázza egyformára az arcát, mellét seggét, hogy instán szuperül nézzen ki, minden srácnak legyen egyedi csak rá jellemző tetoválása és tökéletes mellizma amit 12 penges Gillette pengével borotvál.
Legyen így, hisz ha valakitől ebben a szuper világban 34cm-re elpattan a labda, akkor az ellenfél tökéletes védőiből már 3 ott van, hisz erre tréningelnek 15 éve.
Van akinek ez tetszik, és ezt én elfogadom. De ne kelljen már bocsánatot kérnem, hogy nem ennek a tenyésztett spanyol válogatottnak drukkoltam, ahol lecsesznek egy csatárt, aki 16m-ről rá meri lőni.
Ami argentín gyűlölet megy, az már nevetséges. Sírjátok vissza Cantonat, Gascoigne-t, van Bastent - Gullitot - Rijkaardot, Maradonát, Stoichkovot, Hagit, Ebedlit, Töröcsiket meg a régi legendákat, akik ebben a rendszerben azonnal hentes-mocskos-csaló-geci-köcsög jelzővel illetnétek.
Szerkesztette: vpi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
13 napja
ahhoz sztem fundamentálisan kéne átalakítani a ranglista működésétTőlem lehet 195 is ha ennyi a pontos szám jelenleg, de tenisz alapú ranglista alapú lebonyolítás. Mondjuk a Top 32 legyen adott egy 64 országos csoportkörben viszont a másik 32 helyre ranglista alapon mérkőzzenek meg a jelöltek egy oda-vissza vágó keretében mint egy Grand Slam előtt.Aki a létszámemelés ellen ágál, tegye fel magának a kérdést, akarja-e látni a fiainkat Marokkó ellen vagy nem?Én 12 csapatos vébét szeretnék, a ranglista első 12-je, mindenki mindenki ellen jàtszik.
Dzsokijuing
Először lelövik a tiziket, aztán meccs.
Willie Parker
KeyG
mert jelenleg túl könnyű barátságos bohóckodással előrejutni
meg ugye akkor harmonizálni kéne hogy mikor melyik torna van
és elfelejteni a nemzetek ligáját meg hasonló bohócversenyeket
esélytelen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
13 napja
Tőlem lehet 195 is ha ennyi a pontos szám jelenleg, de tenisz alapú ranglista alapú lebonyolítás. Mondjuk a Top 32 legyen adott egy 64 országos csoportkörben viszont a másik 32 helyre ranglista alapon mérkőzzenek meg a jelöltek egy oda-vissza vágó keretében mint egy Grand Slam előtt.Aki a létszámemelés ellen ágál, tegye fel magának a kérdést, akarja-e látni a fiainkat Marokkó ellen vagy nem?Én 12 csapatos vébét szeretnék, a ranglista első 12-je, mindenki mindenki ellen jàtszik.
Dzsokijuing
Willie Parker
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
13 napja
Soldados igazsága bevàlt:"az igazán erős csapat a bírói ellenszelet is legyőzi".
A spanyolok annyira egyben vannak, annyira fojtogató a játékmenetük, annyira kontrollálják a játékfolyamatot, hogy nem sok esélyt hagynak a másiknak.
Gratula nekik, a legjobb csapat voltak!
Btw Tuchel elmegy a fenébe, h az angolok játékát még jobban szétszedte, mert megnéztem volna egy spanyol-angolt azért téttel.
13 napja
Aki a létszámemelés ellen ágál, tegye fel magának a kérdést, akarja-e látni a fiainkat Marokkó ellen vagy nem?Én 12 csapatos vébét szeretnék, a ranglista első 12-je, mindenki mindenki ellen jàtszik.
Dzsokijuing
13 napja
Halmosi Pèter beceneve volt Cucu, ő az igazi legenda, nem Cucurella.Furcsán írod, hogy Kriston Attila.Meg hàt az igazi Cucu az mégiscsak HalmosiIgen, mert a transfermarkt nem frissult, ott tovabbra is irja a magyar keretben Vanczakot, Messi meg tole azert fel.Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
Messi ki sem mer màr állni ellenünk.
Willie Parker
Stez
Willie Parker
peach
Kriston Attila beceneve Titi, simán nagyobb legenda, mint Thierry Henry.
13 napja
sikerült megfogni a lényegethol húzod meg a visszajátszás határt?
r.baggio
eltörlöd akkor a lest?
meddig lesz ez hasznos? 2-5 évig?
az analitika korszakában pillanatok alatt megtalálja az ellenszert a védelem és a támadó csapat is és akkor ugyanott vagy ahol a part szakad
ettől még ki lehet próbálni, csak ne hozzuk a kosárlabdát amit szintén teljesen leural az analitika
kézilabdában nincs ilyen szabály és nem érzem hogy gond lenne
sztem a nettó játékidő, következetesebb VAR és olyan dolgok visszanézése és utólagos "díjazása" mint a műesés vagy "cheap falt" sokkal hasznosabb lenne
13 napja
Elmúlt 20 éveben a spanyolokról szólt a foci. 10 BL cím, 11 EL, 2VB, 3 EB, de nyílván a PL és az angolok a legjobbak, #cominghome 😀 😀Mondjuk én a klubfocit annyira nem hoznám ide, amennyi spanyol van néha azokban a spanyol BL-győztes csapatokban, de a többi részét adom...
Ráadásul ezen a VB-n Pedri és Yamal is nagyon gyenge volt, Williams meg majdnem végig sérült, plusz Simon-nál szvsz Raya és Garcia is jobb, úgyhogy leeshet még pár érem.
Pep71
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
13 napja
Elmúlt 20 éveben a spanyolokról szólt a foci. 10 BL cím, 11 EL, 2VB, 3 EB, de nyílván a PL és az angolok a legjobbak, #cominghome 😀 😀Spanyol az új brazil?
Ráadásul ezen a VB-n Pedri és Yamal is nagyon gyenge volt, Williams meg majdnem végig sérült, plusz Simon-nál szvsz Raya és Garcia is jobb, úgyhogy leeshet még pár érem.
Pep71
13 napja
sikerült megfogni a lényeget

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 napja
mert a kosárlabda megítélése annyira magasan van hogy onnan kell ötleteket venni 😊Elmúlt 20 éveben a spanyolokról szólt a foci. 10 BL cím, 11 EL, 2VB, 3 EB, de nyílván a PL és az angolok a legjobbak, #cominghome 😀 😀+ ebben minden benne van szerintem a sportág mai állapotáról
Pep71
www.facebook.com/photo.php?fbid=1674393454045605
A tikitaka évtizedei.. én két szabályváltoztatást szeretnék megélni, az egyik a sin bin a másik pedig a visszajátszás büntetése, mint a kosárlabdában.
r.baggio
13 napja
Elmúlt 20 éveben a spanyolokról szólt a foci. 10 BL cím, 11 EL, 2VB, 3 EB, de nyílván a PL és az angolok a legjobbak, #cominghome 😀 😀+ ebben minden benne van szerintem a sportág mai állapotáról
Pep71
www.facebook.com/photo.php?fbid=1674393454045605
A tikitaka évtizedei.. én két szabályváltoztatást szeretnék megélni, az egyik a sin bin a másik pedig a visszajátszás büntetése, mint a kosárlabdában.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 napja
Ha a következő VB-ig ez lesz az argentínok produkciója ès nem tűnik fel nèhány tehetséges ès mèg normális fiatal is, akkor "szerelem" ide vagy oda, ez volt az utolsó VB hogy nekik drukkoltam. Ez a döntő ez gyalázat volt minden szinten.Szégyenteljes volt. És nem a rugdosódásra gondolok mert az alap náluk. Mi volt az elképzelés? Nem azt mondom ess neki egy spanyol válogatottnak mert kipasszolnak és kapsz hatot, de az sokat mondó amikor kellett azért tudtak támadni emberhátrányban. Bármilyen meccs tervvel megy neki Scaloni tuti kikapnak, de ezzel minden esélyről lemondott. A legjobb csapat nyert ez kétségtelen. Világ legjobbja a spanyol középpálya jelenleg ahol egy Pedri padról száll be.. de azért másik oldalon se vakegerek vannak. Amikor kell akkor tudnak támadni. Nulla elképzeles, meg se próbált valtoztatni. Legnagyobb meccsbe nyúlás az volt hogy behozta azt a mészarost aki 20 perc alatt 5 sárgánál kellett volna járjon. De a legszebb hogy így is simán elmentek volna tizikig ha Enzonak kettővel több iqja van.
Nem tudom ki lesz helyettük, spanyolok esetleg angolok de inkább a gólratörő ès nèzhető (minden èrtelemben) játèk aminek drukkolni fogok. Ja ès hogy fel ne vigyèk 64-re....
dande2
Szerkesztette: remontada
13 napja
gyűlölködjünk nem elég? 😊Kurva a sok a karago 😊legyen külön károgó topik?
sztem ne legyen vb
vagy inkabb ne karogjanak itt
meg sobri is elviselhetobb 😊
YoungZeeZee
Löfli
13 napja
Kriston Zizou volt, küzd mint malac a jégenFurcsán írod, hogy Kriston Attila.Meg hàt az igazi Cucu az mégiscsak HalmosiIgen, mert a transfermarkt nem frissult, ott tovabbra is irja a magyar keretben Vanczakot, Messi meg tole azert fel.Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
Messi ki sem mer màr állni ellenünk.
Willie Parker
Stez
Willie Parker
peach
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
13 napja
Kurva a sok a karago 😊legyen külön károgó topik?
sztem ne legyen vb
vagy inkabb ne karogjanak itt
meg sobri is elviselhetobb 😊
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 napja
Elmúlt 20 éveben a spanyolokról szólt a foci. 10 BL cím, 11 EL, 2VB, 3 EB, de nyílván a PL és az angolok a legjobbak, #cominghome 😀 😀És azt is tegyük hozzá spanyol edzők mennyi címet nyertek Bundesligában de főleg a PL-ben.
Pep71
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
13 napja
Jé Parádét csak kiállították a lefújás után...csak most láttam...Mondjuk már az első félidőben kellett volna, de ezért eléggé jogos így meccs után is:
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
www.facebook.com/share/v/1CZMnXV43A/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
13 napja
Elmúlt 20 éveben a spanyolokról szólt a foci. 10 BL cím, 11 EL, 2VB, 3 EB, de nyílván a PL és az angolok a legjobbak, #cominghome 😀 😀 Ráadásul ezen a VB-n Pedri és Yamal is nagyon gyenge volt, Williams meg majdnem végig sérült, plusz Simon-nál szvsz Raya és Garcia is jobb, úgyhogy leeshet még pár érem.
13 napja
Ennyire keveset '86 óta egy VB-ből sem néztem, de arra van alibim, 5 éves voltam... 😀Durva, hogy lement úgy egy 48 csapatos VB, hogy kb csak az utolsó négy meccset láttam belőle végig. Előtte vagy csak bele-bele néztem, vagy még háttérzajnak sem kapcsoltam be. Sokszor reggel, az eredmények elolvasásakor szembesültem azzal, hogy milyen meccsek voltak előző nap 😀 Fogalmam sincs, hogy ez most miért hagyott ennyire hidegen, amikor régebben egy Irán-Paraguay szintű meccsre is rohantam haza, nehogy lemaradjak egy percről is.Felnőttél.
Mondjuk egy jó kis Nyíregyháza-Kisvárda meccs jöhetne akár már most is, szó se róla, de ez a VB elképesztően elment mellettem... :/
Bálesz
Én kb semmit nem néztem ebből a vb-ből, de amit láttam, az tetszett (a zöld-foki szigeteki meccseket meg Argentína vs Egyiptom), csak megfelelően kell disztingválni... A döntő végén ütött meg iszonyat durván az a felismerés, hogy amikor igazán lelkesedtem a soccerért, 1994-ben, akkor ugyanannyi idős voltam, mint most a kislányom. Őt mondjuk a séfek séfje jobban elkapta, mint ez a nézhetetlen valami, de hát nincs is sehol egy Roberto Baggio 😊
r.baggio

13 napja
Én egy nagyobb társaságban néztem, ahol sok olyan ember volt aki nem néz focit amúgy. Hát sokan kicsekkoltak a vége előtt, nem volt a legjobb reklámja a sportágnak ez a meccs.
13 napja
Aki a létszámemelés ellen ágál, tegye fel magának a kérdést, akarja-e látni a fiainkat Marokkó ellen vagy nem?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 napja
Fú gyerekek, 50 oldalt visszaolvasni. Segítsetek menni volt ebből a kurvaanyádargentína komment?annyira nem volt sok, mert nem volt náluk a labda 😊
Sebii
szidtuk őket nyilván, de inkább az össznépi szenvedés volt, mert szar volt a meccs (meg hát persze az egész VB)
13 napja
Fú gyerekek, 50 oldalt visszaolvasni. Segítsetek menni volt ebből a kurvaanyádargentína komment?nem eleg.
Sebii
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
13 napja
Fú gyerekek, 50 oldalt visszaolvasni. Segítsetek menni volt ebből a kurvaanyádargentína komment?Egy sem, itt mindenki Messiéknek szurkolt, sajnos hiába.
Sebii
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)