Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
3:00 Argentína - Algéria (Kansas City)
6:00 Ausztria - Jordánia (Santa Clara)
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
11 órája
ez a francia kapus elég gólérzékenyMilan
NB2
11 órája
kis gól is gól 😊
11 órája
egyébként Szenegál zseniálisan tolt 4-5 kontrát, de azon kívül semmi
11 órája
hogy baszná meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
ez a francia kapus elég gólérzékeny
11 órája
Jogos, sorry fel sem tűntjeleztem én is, hogy th-val az egy másik magyar volt 😊Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ma is néha visszakeresem YouTube on a best of Horthy videókat
kapitnono
| ami amúgy szürke |
eaglesmcnabb
NB2

11 órája
Pont élőben lattam mikor Palermo befejelte félpályáról, ganxta benyögte hogy "így akarta"🤣Volt hogy csak azért fentmaradtam argentin bajnokit nézni, amikor Ganxtával voltak. Peak sportközvetítés volt.Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
Hanni
Nagyon nagy volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 órája
jeleztem én is, hogy th-val az egy másik magyar volt 😊Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
| ami amúgy szürke |
eaglesmcnabb
11 órája
Volt hogy csak azért fentmaradtam argentin bajnokit nézni, amikor Ganxtával voltak. Peak sportközvetítés volt.Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
11 órája
gyerünk MbayeNiang, a Milan-klasszis?
deyell
11 órája
Amikor bevonult fehér lovon?Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
kapitnono
| ami amúgy szürke |
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 órája
Legnagyobb király volt 😁Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21

11 órája
Barcola nem ma intézte, hogy a Liverpool hagyja a g*cibe 😊 Mondjuk nem tudom mennyire komoly az érdeklődés
11 órája
fél perce írtam be messengeren haveroknak hogy:kéne még 1 csigazabáló gól
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
ő egy picit korábban volt 😊Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
11 órája
Eldőlt.
11 órája
game over
11 órája
kurva jó ez a bíró, hgoy nem fúj le minden punciskodást
11 órája
engem az lepett meg h eleg sok liga futA marokkói csapatban a két cserekapus, a svédben egy cserekapus és egy védő jatszik a hazai bajnokságban, igaz az egyiptomiban a fél csapat.
volt egyiptomi fordulo, marokko sem allt le annyira.
toljak a svedek stb..
YoungZeeZee
12 órája
Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 órája
12 órája
Ja, csak az meg részben spanyol, meg is van, hogy miért játszik állandóan Rabiot, a fehér francia kvóta miatt.jogos, Hernandez nem volt észben. Először 20-at írtam, de rájöttem hogy a kapus is feka 😀Rabiot és Hernandez fehér, nem?Néger fiú eddig jól tolja.22ből 21 van csak 😀
Cubehor
shagi0206
NB2
shagi0206
12 órája
úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206