Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 14., kedd
21:00 Franciaország - Spanyolország (elődöntő, Dallas)
Július 15., szerda
21:00 Anglia - Argentína (elődöntő, Atlanta)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 napja
Mondtam hogy fos ez a vb...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Ha tényleg hozzáért a kábelhez a labda, akkor ez is nagy játékvezetői hiba volt.Nem tudom, hogy hozzàèrt-e vagy sem, állìtólag a norvég tv kiszámolta, h a labda ìve megvàltozott.
telex.hu/sport/2026/07/12/anglia-norvegia-pokkamera-kabel-labda
Nandito
A kapus reakciója mondjuk érdekes, mert a kirúgás után egyàltalàn nem reklamál, Ryerson megpróbàlja megszerezni Gordontól a labdàt és nem vitatkozik ő sem, sőt még a norvég csatár se, aki felé a kirúgás ment, majd amikor Bellingham gólt lő, akkor elkezdik a vitatkozást Turpinnel.
Nehèz meccs volt nehèz szitukkal.
Volt ez a pókkamerás dolog, kérdéses, h a norvég gól előtt Kanet megrúgták-e a labdaszerzés előtt (a második visszajàtszás alapján a bal lábát előbb rúgta meg a védő, minthogy labdát szerzett volna jobbal), az elvett norvég gólnàl kètségtelen, h Haaland két kézzel lökött, de Anderson meg homorít. Ott viszont érdekesebb, h utána Haaland és egy másik norvég hátulról, lendületből megtaszította OReillyt, aki nem tudott emiatt normálisan fejelni és pont róla csorgott tovább a labda - szóval a VAR inkább ezt nèzhette volna.
Az elvett angol tizi is szembement az eddigi felfogással, én értem, h Spence belép a védő elé, de miért tilos fedezni a labdàt? A labdát Spence vezette, megtolta, meg tudta volna jàtszani, erre Bobbtól combbal kap térdhajlatra egy közepes kontaktot, a legtöbbször ennyi elég egy büntetőhöz. A belépés pedig előbb van, mint a combbal rúgás, szóval nem is a támadó kezdeményezi a pàrbajt.
Itt külön érdekes, h a pályán megadja, majd visszavonatják vele.
Ergo halvány gőzöm nincs, h melyiknél tévedtek, mert minden eset karcos volt.
1 napja
Ha másèrt nem, talán Scaloni miatt lehet szeretni is egy kicsit az argokban valamit, ő a józanság 😛 a bandában 😏www.nemzetisport.hu/foci-vb-2026/2026/07/scaloni-uzent-a-szurkoloknak-ha-iszol-ne-vezess-de-erzed-jol-magad
1 napja
most akkor az angoloknak is csalnak? Ez a Fifa nem tudja eldönteni, mit akar.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
Mármint a minimális horvát kontaktot jelezte de az egyértelmű portugál fejest meg nem?Ha tényleg hozzáért a kábelhez a labda, akkor ez is nagy játékvezetői hiba volt.a fifa kiadta h a labdaban levo szenzor nem jelzett.
Nandito
a horvatoknal anno igen
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Loptam😁😁😁Csak cinizmus😁 meg van FIFA jelentésemire erted?
Fix It For Argentina😁😁😁😁
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
YoungZeeZee
Csak cinizmus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
YoungZeeZee
9 894
Csak cinizmus😁 meg van FIFA jelentésemire erted?
Fix It For Argentina😁😁😁😁
1 napja
YoungZeeZee
9 894
Ha tényleg hozzáért a kábelhez a labda, akkor ez is nagy játékvezetői hiba volt.a fifa kiadta h a labdaban levo szenzor nem jelzett.
Nandito
a horvatoknal anno igen
1 napja
Ha tényleg hozzáért a kábelhez a labda, akkor ez is nagy játékvezetői hiba volt.telex.hu/sport/2026/07/12/anglia-norvegia-pokkamera-kabel-labda
Music City Miracle
1 napja
Elvileg tilos goloromnel fel ugrani oda ahova felugrottNem láttam a meccset, de miért kellett volna kapnia második sárgát?Sztem ne ebbe az irányba tapogatozz.Mindent néznek nem? És ezt akkor miért?Azért lényegtelen h hány más esetben mert azokat nem nézte vissza a VAR.Igazi idióta volt, de hány esetben adnak műesésért lapot? Minden meccs tele van ilyenekkel, attól függetlenül, hogy ő mennyire rájátszott vagy sem.Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Az a baj h ha visszanezik VARral akkor nyilván nincs más opció.
Kérlek, mondjátok hogy nem.
Mert kb 1500 eset volt a vb-n, hogy nem adtak rá….
KeyG
Kérdés az h vissza lehet-e nézni. Én mindkét verzióra olvastam már szabályt de ha szívünkre tesszük a kezünket el kell ismerni hogy a szituban végül a megfelelő döntés született.
csebi
És mondom, legyen büntessék szarrá az ilyeneket, de ez megint olyan eset, hogy tökéletes montázs volt készülni Tiktokra csak a vbről, hogy hány esetben nem adtak lapot.
KeyG
csebi
KeyG
Pl az elmaradt Laturo második sárga sokkal jobban megalapozott dolog lenne ami nyilván már erre a meccsre nem lett volna hatással de az elődöntőre igen.
csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Ezen meccsen is megint kjiött, hogy a bírók és a VAR totál inkonziztensek....
Draft

1 napja
Nem láttam a meccset, de miért kellett volna kapnia második sárgát?Sztem ne ebbe az irányba tapogatozz.Mindent néznek nem? És ezt akkor miért?Azért lényegtelen h hány más esetben mert azokat nem nézte vissza a VAR.Igazi idióta volt, de hány esetben adnak műesésért lapot? Minden meccs tele van ilyenekkel, attól függetlenül, hogy ő mennyire rájátszott vagy sem.Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Az a baj h ha visszanezik VARral akkor nyilván nincs más opció.
KeyG
Kérdés az h vissza lehet-e nézni. Én mindkét verzióra olvastam már szabályt de ha szívünkre tesszük a kezünket el kell ismerni hogy a szituban végül a megfelelő döntés született.
csebi
És mondom, legyen büntessék szarrá az ilyeneket, de ez megint olyan eset, hogy tökéletes montázs volt készülni Tiktokra csak a vbről, hogy hány esetben nem adtak lapot.
KeyG
csebi
KeyG
Pl az elmaradt Laturo második sárga sokkal jobban megalapozott dolog lenne ami nyilván már erre a meccsre nem lett volna hatással de az elődöntőre igen.
csebi
Draft

1 napja
Sztem ne ebbe az irányba tapogatozz.Mindent néznek nem? És ezt akkor miért?Azért lényegtelen h hány más esetben mert azokat nem nézte vissza a VAR.Igazi idióta volt, de hány esetben adnak műesésért lapot? Minden meccs tele van ilyenekkel, attól függetlenül, hogy ő mennyire rájátszott vagy sem.Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Az a baj h ha visszanezik VARral akkor nyilván nincs más opció.
KeyG
csebi
KeyG
csebi
KeyG
1 napja
Csak cinizmus😁 meg van FIFA jelentéseFix It For Argentina😁😁😁😁
Draft

1 napja
Az argentinokkal a chifessel, a barcelonával, a lakersel a steelerssel, az íggülsszel, meg sorolhatnám még ki mindenkivel az a baj, hogy egyáltalán léteznek és direkt arra találták ki őket hogy némelyeket akiknek nem tetszenek, azokat bosszanthassák vele, és elfoglalhassák egész évben az életüket azzal, legyen szó télről nyárról tavaszól őszről, és azt lessék, hogyan csalnak az érdekükben és tévednek a másikok kárára. Irigylésre méltó hogy az egész világ arról gondoskodik, hogy ők ne unatkozzanak és nehogy értelmetlenné váljon az életük....(komolyan bár estünk volna ki a francba (megérdemelten) és akkor megnézném némelyek, hogyan élik túl a következő másfél hónapot míg az NFL el nem kezdődik...)
1 napja
Mindent néznek nem? És ezt akkor miért?Azért lényegtelen h hány más esetben mert azokat nem nézte vissza a VAR.Igazi idióta volt, de hány esetben adnak műesésért lapot? Minden meccs tele van ilyenekkel, attól függetlenül, hogy ő mennyire rájátszott vagy sem.Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Az a baj h ha visszanezik VARral akkor nyilván nincs más opció.
KeyG
csebi
KeyG
csebi
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Azért lényegtelen h hány más esetben mert azokat nem nézte vissza a VAR.Igazi idióta volt, de hány esetben adnak műesésért lapot? Minden meccs tele van ilyenekkel, attól függetlenül, hogy ő mennyire rájátszott vagy sem.Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Az a baj h ha visszanezik VARral akkor nyilván nincs más opció.
KeyG
csebi
KeyG
1 napja
Igazi idióta volt, de hány esetben adnak műesésért lapot? Minden meccs tele van ilyenekkel, attól függetlenül, hogy ő mennyire rájátszott vagy sem.Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Az a baj h ha visszanezik VARral akkor nyilván nincs más opció.
KeyG
csebi
1 napja
Argentína vs Zöld Foki Szigetek. 85:10-nél az argentín játékos szimplán elesik és kézzel maga alá fogja a labdát, nem kapott semmit. Argentín 24-es.Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Név szerint?
KeyG
Dzsokijuing
Szerkesztette: KeyG
1 napja
YoungZeeZee
9 894
Whatever”: Bellingham shrugs off Tuchel’s England criticism | FIFA World Cup 2026™www.youtube.com/watch?v=BaWy0o6cQR0
1 napja
Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Az a baj h ha visszanezik VARral akkor nyilván nincs más opció.
KeyG
1 napja
Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?!Név szerint?
KeyG
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Most keltem, mondjátok hogy nem igaz , hogy Embolo arra kapott második sárgát mert színészkedett?! Kérlek, mondjátok hogy nem.
1 napja
Hülye ez az Embolo, hogy beállt az argentínpárti világösszeesküvésbe.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
ezt embolo elintezte svajcnak, 50/50 lett volna a tovabbjutas, ha ez az ostoba nem allitatja ki magat.szurkolok argentinanak, de egyertelmunek tunik, hogy a gyoztes a francia/spanyol agrol fog jonni. az angolok es az argentinok faradtabbak is es minosegben is elmaradnak a masik ket csapattol. de a ket elodonto lehet izgalmas, jo lenne 2 tiziparbaj😁