Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
13 napja
Ez van😉😉😉Te folyton csak hegesztesz.Lófaszt😂 ên hegesztettem össze és remondata látta🤣🤣2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 napja
Te maximum Remontadat hegesztetted meg, azota osztjatok egymast. XdLófaszt😂 ên hegesztettem össze és remondata látta🤣🤣2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
13 napja
Bizony ám😂🤣😂🤣😂Argentínok is játszottak azon az ebn? Mert akkor igenLófaszt😂 ên hegesztettem össze és remondata látta🤣🤣2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
remontada
Draft

13 napja
Mondtam, hogy 1 gólos meccs lesz😁😁😁
Draft

13 napja
Argentínok is játszottak azon az ebn? Mert akkor igenLófaszt😂 ên hegesztettem össze és remondata látta🤣🤣2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
13 napja
Te folyton csak hegesztesz.Lófaszt😂 ên hegesztettem össze és remondata látta🤣🤣2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
13 napja
nem akarsz beállni az amerikai válogatottba? Biztos többet kapnál, mint most, és a legjobbak mindig a Usába jönnekTrump mit mondhatott rodrinak miközben fogdosta? Jó izmos vagy Tesa, igazi patriótaTe ilyen európai mexikói vagy?
Raider89
Ne tartózkodd túl a vízumodat, mert kitoloncollak a mariachi zenekaroddal együtt
Kampman
13 napja
Lófaszt😂 ên hegesztettem össze és remondata látta🤣🤣2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
Draft

13 napja
Én úgy emlékszem, hogy még az ünneplés közelében mutatták a letört fülű kupát.2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
13 napja
na csá, 4 év múlva 
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 napja
Azzal a Bayernnel szerintem igen.Azt írtad Kane leszerepelt mert min döntőznie kellett volna. Franciáknak meg ezt a vbt megnyernie. Reallal meg sehol nem volt. Kane meg ott vol jobb.Hàt az elődöntőben nagyonJó de akkor ez alapján Mbappe is leszerepeltMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
remontada
Willie Parker
remontada
Azt nem írtam, csak annyit, h a franciák leszerepeltek az elődöntőben meg Mbappe a BL végjátékában
13 napja
2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
13 napja
2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.
13 napja
Szar ez a vb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
13 napja
Ceges tippjatekban a torna kapusanak az emberek 30%-a Rayat huzta beSimón mekkora prosztó, le se vette a kesztyűt 😄Raya sem vette le első emberként.
warr_b
Sixo
13 napja
Mit csinált a 2 buzeráns....
Draft

13 napja
Beállt szépen a szélére Trump mint egy darab szar 😅
13 napja
Azért reméltem h Trump is kap érmetGyűrűt tuti elvett egyet.
csebi
13 napja
Trump mit mondhatott rodrinak miközben fogdosta? Jó izmos vagy Tesa, igazi patriótaTe ilyen európai mexikói vagy?
Raider89
Ne tartózkodd túl a vízumodat, mert kitoloncollak a mariachi zenekaroddal együtt
13 napja
Azért reméltem h Trump is kap érmet
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
13 napja
Simón mekkora prosztó, le se vette a kesztyűt 😄Raya sem vette le első emberként.
warr_b
13 napja
trump mint egy alzheimeres nyugger 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
13 napja
Trump bazmeg elkepesztoen cringe. Infantino meg ahogy koveti es nyalja a segget, az meg foleg.