Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
13 órája
Nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani, de ez a VB eddig rosszabb, mint a Serie A. A színvonal nagyon gyenge...
13 órája
pár perc alatt több történt, mint a félidőben...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
13 órája
Mbappenal egy levert karo is hasznosabb
13 órája
Ja, en azt hittem, juni 11 ota megy. 😁Nekem eddig nagyon gyenge ez a vb.Még nem kezdődött el a vébé.
Stez
nagylaza, főpohárnok
13 órája
Nekem eddig nagyon gyenge ez a vb.Még nem kezdődött el a vébé.
Stez
13 órája
Ez van, ha végre várok egy meccset.Pedig ez csak a felszopó a holnapi angol-horvátra
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
13 órája
nagyon nem mindegy kivel játszol elsőre, gondolom itt mindenki úgy van vele, hogy Irakot tuti, aztán egy pontot meg szerez a másik két meccsen és tuti a továbbjutás
13 órája
Nagyban hozzájárul a gyenge színvonalhoz, hogy 3-ként is tovább lehet menni, ezért mindenki leginkább arra koncentrál, hogy ne kapjon ki, mert 4 ponttal viszonylag jó eséllyel továbbjutást ér.Mar a harom is tovabbjutast fog erni. De pont ezaz, hogy addig kene meghuzni sokaknak az elso meccset, amig a masik meg enervalt, torna eleji formaban van, aztan jonne kb ket sormeccsed. Megis baszik bele halom csapat a gyenge ellenfel elleb, aztan ugy gondolkozik, hogy majd a vegen, mikor nehezebb meccsek jonnek.
Sebii
13 órája
Nagyban hozzájárul a gyenge színvonalhoz, hogy 3-ként is tovább lehet menni, ezért mindenki leginkább arra koncentrál, hogy ne kapjon ki, mert 4 ponttal viszonylag jó eséllyel továbbjutást ér.
13 órája
Franciak performansza eddig magasan a legrosszabb félidő amit ezen a vbn eddig bárki mutatott.Nekem eddig nagyon gyenge ez a vb. Nem golokban, hanem a mutatott jatek altalanos szinten eleg meh szamomra. Nem igazan elvezem a meccsek tomkeleget, de a csapatok fele is mintha fosna egyelore az egeszre.
esanders10
13 órája
Ez van, ha végre várok egy meccset.
13 órája
Franciak performansza eddig magasan a legrosszabb félidő amit ezen a vbn eddig bárki mutatott.
13 órája
Én a régi, Henry, Zidane féle csapatot nagyon szerettem és még 4 éve is tudtam nekik szurkolni, de ez a csapat, meg a "játék" amit tolnak siralmas. Hivatalosan is levettem a kezemet róluk, hajrá Norvégia és Ausztrália!
13 órája
Ez egy Sarr lövés volt 😉Mbaye belőtte volna.
Heisman nádor
built for this shit
13 órája
legalább ballal próbálta volna, ilyen közelről ha csak csőrrel rúg bele is többre megy
13 órája
Európa és Afrika 2. legjobb csapatai...Hihetetlen, hogy az a kókler Dösamp hány évet ki tudott húzni.
13 órája
ajtó, ablakÉs oda rúgta ahova akartam.... Ki a Sarba
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 órája
Mindig gondolkodom, hogy egy profi futballista hogy tud ilyen sutan loni egy ilyen helyzetben, amikor csomo ideje volt, latta, hogy jon a labda es valasztott egy olyan megoldast, aminel sansza nem volt, hogy eltalalja a kaput. Igy belsovel ebben a helyzetben, ahogy o allt... Mi a faszomert nem lo bele egy eleteroset, aztan maximum telibe ellovi a kapust?
13 órája
Hát ezzel vallatni lehet, egy jó kis Újpest-Fehérvárra emlekeztet 😁Komoly összeget kellene valakinek fizetnie hogy ezt a félidőt visszanézzem

13 órája
Saar egy SZAR
Draft

13 órája
Ez egy Sarr lövés volt 😉
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 órája
ajtó, ablak
14 órája
jó ez a bíró, nem fúj le minden szartEzt a fújást viszont benézte
nem szakad meg a meccs ritmusa... jó nyilván nem rohannak, de ha szétfújná még a bíró, akkor még ennél is szarabb lenne
NB2
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

14 órája
Milyen gyökérnek kell lenni hogy ezt videó alapján ne szabival és sárga/piros lappal jutalmazd...
14 órája
Most szinte minden esélyes brahiból szarul játszik az 1.meccsén, mint 4 éve Argentina?Vagy csak nincs kedvuk juniusban jatszani. Hozzaszoktak a decemberi vb-hez, karacsonykor akarnak golt rugni.
HBI nem ismerte fel Eli-t? 😊Csak a Hall of Fame játékosokat ismeri.
NB2
iktriad