Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 órája
Eli Manning?Szerintem is
Kampman
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
16 órája
HBI nem ismerte fel Eli-t? 😊
16 órája
Elisha mar neveli ki a kovetkezo Pats-vero kiccsakot.
16 órája
Eli Manning?
16 órája
De hülye ez a bíró, édes istenem. Csulanéni rálép Maignan lábára, és kifelé szabad?3 néger egymáson biztos összezavarodott
slowmotion
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 órája
Rabio mint Bruce Lee
Draft

16 órája
De hülye ez a bíró, édes istenem. Csulanéni rálép Maignan lábára, és kifelé szabad?
16 órája
Fura ez a francia tamadosor, egy egyezni tud mindenki, csapatban jatszani mar elvetve.
16 órája
Kampmanné a VAR szobábanNem vagyok házas, bármilyen ellenkező feltételezés rágalmazás!!!
NB2
16 órája
Kantet én is kérdés nélkül kezdetném. Szerintem simán van még azon a szinten, ez bőven látszott az EB n is.Franciák ezt a Rabiot tényleg nem tudják elfelejteni?😂Szerintem szerelmes belé... Már 8 éve is lassú volt.
kapitnono
Ilyen meccseken főleg nem ertem minek a közeppalyara rabiot. Barmikor inkabb cherkit raknam be a helyére, vagy zaire emeryt, kantét...
Amugy meg en kantet raknam be rabiot helyére, doue helyére dembele oszt mehetne be középre cherki, szerintem az lenne a legjobb osszeallitasuk, a cherki-dembele-olise-mbappe négyesnél sehol mashol sincs jobb támadósor...
eaglesmcnabb

16 órája
Kampmanné a VAR szobában
16 órája
Apa, kezdődik az Afrika-kupa 😁
16 órája
Mbappe ilyen seggdugasz magas
Draft

16 órája
Gyarmat vs Anyaország?
Draft

16 órája
Ugyanabban a színösszeállításban, mint 2002-ben, legyen ugyanolyan eredmény 😊
16 órája
Akkor ezért tűnt el JJ...😀
Forlán és Robi az uru-Kampman meccsen 😁
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
16 órája
Franciák ezt a Rabiot tényleg nem tudják elfelejteni?😂Szerintem szerelmes belé... Már 8 éve is lassú volt.
kapitnono
Ilyen meccseken főleg nem ertem minek a közeppalyara rabiot. Barmikor inkabb cherkit raknam be a helyére, vagy zaire emeryt, kantét...
Amugy meg en kantet raknam be rabiot helyére, doue helyére dembele oszt mehetne be középre cherki, szerintem az lenne a legjobb osszeallitasuk, a cherki-dembele-olise-mbappe négyesnél sehol mashol sincs jobb támadósor...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
16 órája
Palmer nalam negativ. Hall johetett volna siman, a tobbivel amugy meg tudok baratkozni.TAA, Foden és Palmer döntés pozitív. Maguire, Hall és MGW nem.Nekem tetszik sok dontese amugy. TAA, Foden otthon hagyasa siman. De azert a vedelemben meg eleg fura gondolkodasa van, Spence peldaul, meg ez a mostani is.Lolololo... Reece James is kb 1-2 meccsre lesz. Ezt kb mindenki tudta mar a kihirdeteskor. Csak egy valaki okosabb akart lenni. Megerdemli. Egye meg amit fözöttMeglepne, jatszani nem fog, mert a szelso vedo helyere raadasul kozephatvedet hivott meg.Tuchel gondolkodasa kezd bevalni. Behivta a honapok ota serult Livramentot, mert csak. A honapok ota serult Livramento ujra leserul, egy nappal a horvatok elleni meccs elott. Most johet mas, akinek persze a semmibol kell beilleszkednie, ismerkednie a legkorrel.es majd az a csavo lovi a tornat megnyero golt.
Szep vot teso.
Stez
csebi
Stez
Toto21
Stez
Toto21
16 órája
Franciaország - Szenegál összeállítás Eredmények.com-on kemény... Fekete 50 árnyalata. Koulibaly a legsötétebbyouareracist-feketekisgyerekgif
Toto21
17 órája
Franciaország - Szenegál összeállítás Eredmények.com-on kemény... Fekete 50 árnyalata. Koulibaly a legsötétebb
18 órája
TAA, Foden és Palmer döntés pozitív. Maguire, Hall és MGW nem.Nekem tetszik sok dontese amugy. TAA, Foden otthon hagyasa siman. De azert a vedelemben meg eleg fura gondolkodasa van, Spence peldaul, meg ez a mostani is.Lolololo... Reece James is kb 1-2 meccsre lesz. Ezt kb mindenki tudta mar a kihirdeteskor. Csak egy valaki okosabb akart lenni. Megerdemli. Egye meg amit fözöttMeglepne, jatszani nem fog, mert a szelso vedo helyere raadasul kozephatvedet hivott meg.Tuchel gondolkodasa kezd bevalni. Behivta a honapok ota serult Livramentot, mert csak. A honapok ota serult Livramento ujra leserul, egy nappal a horvatok elleni meccs elott. Most johet mas, akinek persze a semmibol kell beilleszkednie, ismerkednie a legkorrel.es majd az a csavo lovi a tornat megnyero golt.
Szep vot teso.
Stez
csebi
Stez
Toto21
Stez
18 órája
amúgy arról is szó volt, hogy one-nál visszanézhető az m4 mostMa már meg se néztem ismételnek e valamit. Tegnap például egy meccset ismételtek a Holland-Japánt amit előtte este még nyugodtan megtudtak nézni az emberek, ellentétben az éjszakai meccsekkel. Egyik alkalommal semmit nem adnak, majd mindent. Miért nem lehet minden meccset minden alkalommal ismételni legalább egyszer? Adják le a duna world meg minden szaron ahol magyar bajnokságot is szokták adni/ismételni. Én megoldom nem is magam miatt kérdeztem hanem van aki nem ért hozzá, laptopon nem akarja nézni, kivetíteni nem tudja tvre stb. A sok szar mellett bőven meglehetne oldani. Persze m4 sporté a jogok nem adhatja a sport1 de találjunk már megoldást 2026ban erre. Tudom az a válasz igen 2026 az emberek oldják meg online..mondjuk kb. ma is egész nap szinte meccs ismétlések mentek az M4en, nem tudom mit nem ismételnek szerinted tévében? 05:45től a szaudi meccs, 10:40től volt a spanyol meccs, 13:15től az Irán teljes meccs ismétlése műsorújság szerint. Holnap is ismételnek két teljes meccset is, gondolom minden nap így lesz. Nyílván mikor F1 van pl. hétvégén akkor az amúgy is napi 3-4 meccs mellett a tvben még nem fognak/tudnak még hármat ismételni egész nap. Meg sok meccs eddig teljesen normális esti időben kezdődött, 19 óra, 21 óra, azt is ismételjék még 2x meg?😊Ezeket vágom. Én is itt szoktam vagy egyéb online felületeken. A kérdés arra irányult hogy szinte egyáltalán nem ismétli a tv ha valaki úgy tudná csak megnézni?? Azt hittem én vagyok vaksi de akkor ezek szerint nem nagyon.. szép mondhatom.Egyébként aki éjjel nem tudja nézni azoknak vagy marad a net és keresnek egy oldalt mint én ahol full matcheket vissza lehet nézni? Mert m4 nem nagyon ismétli a meccseket ahogy észrevettem főleg hétvégén amikor f1 is volt. Semelyik csatorna nem ismétel folyamatosan ami elvárható lenne?m4sport.hu/tema/fifa-labdarugo-vilagbajnoksag-teljes-merkozes/
remontada
deyell
remontada
zavi27
remontada
(nem próbáltam, szóval sorry ha nem így van)
19 órája
Ma már meg se néztem ismételnek e valamit. Tegnap például egy meccset ismételtek a Holland-Japánt amit előtte este még nyugodtan megtudtak nézni az emberek, ellentétben az éjszakai meccsekkel. Egyik alkalommal semmit nem adnak, majd mindent. Miért nem lehet minden meccset minden alkalommal ismételni legalább egyszer? Adják le a duna world meg minden szaron ahol magyar bajnokságot is szokták adni/ismételni. Én megoldom nem is magam miatt kérdeztem hanem van aki nem ért hozzá, laptopon nem akarja nézni, kivetíteni nem tudja tvre stb. A sok szar mellett bőven meglehetne oldani. Persze m4 sporté a jogok nem adhatja a sport1 de találjunk már megoldást 2026ban erre. Tudom az a válasz igen 2026 az emberek oldják meg online..mondjuk kb. ma is egész nap szinte meccs ismétlések mentek az M4en, nem tudom mit nem ismételnek szerinted tévében? 05:45től a szaudi meccs, 10:40től volt a spanyol meccs, 13:15től az Irán teljes meccs ismétlése műsorújság szerint. Holnap is ismételnek két teljes meccset is, gondolom minden nap így lesz. Nyílván mikor F1 van pl. hétvégén akkor az amúgy is napi 3-4 meccs mellett a tvben még nem fognak/tudnak még hármat ismételni egész nap. Meg sok meccs eddig teljesen normális esti időben kezdődött, 19 óra, 21 óra, azt is ismételjék még 2x meg?😊Ezeket vágom. Én is itt szoktam vagy egyéb online felületeken. A kérdés arra irányult hogy szinte egyáltalán nem ismétli a tv ha valaki úgy tudná csak megnézni?? Azt hittem én vagyok vaksi de akkor ezek szerint nem nagyon.. szép mondhatom.Egyébként aki éjjel nem tudja nézni azoknak vagy marad a net és keresnek egy oldalt mint én ahol full matcheket vissza lehet nézni? Mert m4 nem nagyon ismétli a meccseket ahogy észrevettem főleg hétvégén amikor f1 is volt. Semelyik csatorna nem ismétel folyamatosan ami elvárható lenne?m4sport.hu/tema/fifa-labdarugo-vilagbajnoksag-teljes-merkozes/
remontada
deyell
remontada
zavi27
Szerkesztette: remontada
19 órája
Na, a Sky Sports riportere szerint Tuchel azert nem Alexander-Arnoldot hivta be Livramento helyere az angol keretbe, mert konkretan nem tudja sem o, sem a szovetseg, hogy hol van, es odaerne-e idoben az angolok edzotaboraba a horvatok elleni meccsig. 😀😀😀DDDDD