Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 972 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
16 órája
gyurczi New York Giants 2 692 — Giants fan
Eli Manning?
Kampman
Szerintem is

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
16 órája
NB2 New England Patriots 28 919 — nabege2@yahoo.com
HBI nem ismerte fel Eli-t? 😊
16 órája
Stez SMU Mustangs 48 954 — Whoops, looks like something went wrong.
Elisha mar neveli ki a kovetkezo Pats-vero kiccsakot.

16 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
Eli Manning?
16 órája
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 179 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
De hülye ez a bíró, édes istenem. Csulanéni rálép Maignan lábára, és kifelé szabad?
slowmotion
3 néger egymáson biztos összezavarodott

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 órája
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 179 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Rabio mint Bruce Lee

Draft

16 órája
slowmotion Dallas Cowboys 28 076 — Cowboys fan
De hülye ez a bíró, édes istenem. Csulanéni rálép Maignan lábára, és kifelé szabad?
16 órája
Fura ez a francia tamadosor, egy egyezni tud mindenki, csapatban jatszani mar elvetve.

16 órája
Kampmanné a VAR szobában
NB2
Nem vagyok házas, bármilyen ellenkező feltételezés rágalmazás!!!
16 órája
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 329 — WHO DAT!!!!
Franciák ezt a Rabiot tényleg nem tudják elfelejteni?😂
kapitnono
Szerintem szerelmes belé... Már 8 éve is lassú volt.
Ilyen meccseken főleg nem ertem minek a közeppalyara rabiot. Barmikor inkabb cherkit raknam be a helyére, vagy zaire emeryt, kantét...
Amugy meg en kantet raknam be rabiot helyére, doue helyére dembele oszt mehetne be középre cherki, szerintem az lenne a legjobb osszeallitasuk, a cherki-dembele-olise-mbappe négyesnél sehol mashol sincs jobb támadósor...
eaglesmcnabb
Kantet én is kérdés nélkül kezdetném. Szerintem simán van még azon a szinten, ez bőven látszott az EB n is.

16 órája
Kampmanné a VAR szobában
16 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 951 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Apa, kezdődik az Afrika-kupa 😁
16 órája
Mbappe ilyen seggdugasz magas

Draft

16 órája
Gyarmat vs Anyaország?

Draft

16 órája
Ugyanabban a színösszeállításban, mint 2002-ben, legyen ugyanolyan eredmény 😊
16 órája
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 430 — je suis poloska

Forlán és Robi az uru-Kampman meccsen 😁
warr_b
Akkor ezért tűnt el JJ...😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
16 órája
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 430 — je suis poloska
kapitnono
Szerintem szerelmes belé... Már 8 éve is lassú volt.
Ilyen meccseken főleg nem ertem minek a közeppalyara rabiot. Barmikor inkabb cherkit raknam be a helyére, vagy zaire emeryt, kantét...
Amugy meg en kantet raknam be rabiot helyére, doue helyére dembele oszt mehetne be középre cherki, szerintem az lenne a legjobb osszeallitasuk, a cherki-dembele-olise-mbappe négyesnél sehol mashol sincs jobb támadósor...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
16 órája
Tuchel gondolkodasa kezd bevalni. Behivta a honapok ota serult Livramentot, mert csak. A honapok ota serult Livramento ujra leserul, egy nappal a horvatok elleni meccs elott. Most johet mas, akinek persze a semmibol kell beilleszkednie, ismerkednie a legkorrel.

Szep vot teso.
Stez
es majd az a csavo lovi a tornat megnyero golt.
csebi
Meglepne, jatszani nem fog, mert a szelso vedo helyere raadasul kozephatvedet hivott meg.
Stez
Lolololo... Reece James is kb 1-2 meccsre lesz. Ezt kb mindenki tudta mar a kihirdeteskor. Csak egy valaki okosabb akart lenni. Megerdemli. Egye meg amit fözött
Toto21
Nekem tetszik sok dontese amugy. TAA, Foden otthon hagyasa siman. De azert a vedelemben meg eleg fura gondolkodasa van, Spence peldaul, meg ez a mostani is.
Stez
TAA, Foden és Palmer döntés pozitív. Maguire, Hall és MGW nem.
Toto21
Palmer nalam negativ. Hall johetett volna siman, a tobbivel amugy meg tudok baratkozni.

16 órája
Franciaország - Szenegál összeállítás Eredmények.com-on kemény... Fekete 50 árnyalata. Koulibaly a legsötétebb
Toto21
youareracist-feketekisgyerekgif
16 órája
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 329 — WHO DAT!!!!

17 órája
Toto21 Chicago Bears 8 554
Franciaország - Szenegál összeállítás Eredmények.com-on kemény... Fekete 50 árnyalata. Koulibaly a legsötétebb
18 órája
Toto21 Chicago Bears 8 554
Tuchel gondolkodasa kezd bevalni. Behivta a honapok ota serult Livramentot, mert csak. A honapok ota serult Livramento ujra leserul, egy nappal a horvatok elleni meccs elott. Most johet mas, akinek persze a semmibol kell beilleszkednie, ismerkednie a legkorrel.

Szep vot teso.
Stez
es majd az a csavo lovi a tornat megnyero golt.
csebi
Meglepne, jatszani nem fog, mert a szelso vedo helyere raadasul kozephatvedet hivott meg.
Stez
Lolololo... Reece James is kb 1-2 meccsre lesz. Ezt kb mindenki tudta mar a kihirdeteskor. Csak egy valaki okosabb akart lenni. Megerdemli. Egye meg amit fözött
Toto21
Nekem tetszik sok dontese amugy. TAA, Foden otthon hagyasa siman. De azert a vedelemben meg eleg fura gondolkodasa van, Spence peldaul, meg ez a mostani is.
Stez
TAA, Foden és Palmer döntés pozitív. Maguire, Hall és MGW nem.
18 órája
Egyébként aki éjjel nem tudja nézni azoknak vagy marad a net és keresnek egy oldalt mint én ahol full matcheket vissza lehet nézni? Mert m4 nem nagyon ismétli a meccseket ahogy észrevettem főleg hétvégén amikor f1 is volt. Semelyik csatorna nem ismétel folyamatosan ami elvárható lenne?
remontada
 m4sport.hu/tema/fifa-labdarugo-vilagbajnoksag-teljes-merkozes/
deyell
Ezeket vágom. Én is itt szoktam vagy egyéb online felületeken. A kérdés arra irányult hogy szinte egyáltalán nem ismétli a tv ha valaki úgy tudná csak megnézni?? Azt hittem én vagyok vaksi de akkor ezek szerint nem nagyon.. szép mondhatom.
remontada
mondjuk kb. ma is egész nap szinte meccs ismétlések mentek az M4en, nem tudom mit nem ismételnek szerinted tévében? 05:45től a szaudi meccs, 10:40től volt a spanyol meccs, 13:15től az Irán teljes meccs ismétlése műsorújság szerint. Holnap is ismételnek két teljes meccset is, gondolom minden nap így lesz. Nyílván mikor F1 van pl. hétvégén akkor az amúgy is napi 3-4 meccs mellett a tvben még nem fognak/tudnak még hármat ismételni egész nap. Meg sok meccs eddig teljesen normális esti időben kezdődött, 19 óra, 21 óra, azt is ismételjék még 2x meg?😊
zavi27
Ma már meg se néztem ismételnek e valamit. Tegnap például egy meccset ismételtek a Holland-Japánt amit előtte este még nyugodtan megtudtak nézni az emberek, ellentétben az éjszakai meccsekkel. Egyik alkalommal semmit nem adnak, majd mindent. Miért nem lehet minden meccset minden alkalommal ismételni legalább egyszer? Adják le a duna world meg minden szaron ahol magyar bajnokságot is szokták adni/ismételni. Én megoldom nem is magam miatt kérdeztem hanem van aki nem ért hozzá, laptopon nem akarja nézni, kivetíteni nem tudja tvre stb. A sok szar mellett bőven meglehetne oldani. Persze m4 sporté a jogok nem adhatja a sport1 de találjunk már megoldást 2026ban erre. Tudom az a válasz igen 2026 az emberek oldják meg online..
remontada
amúgy arról is szó volt, hogy one-nál visszanézhető az m4 most
(nem próbáltam, szóval sorry ha nem így van)
19 órája
remontada San Francisco 49ers 1 538
Egyébként aki éjjel nem tudja nézni azoknak vagy marad a net és keresnek egy oldalt mint én ahol full matcheket vissza lehet nézni? Mert m4 nem nagyon ismétli a meccseket ahogy észrevettem főleg hétvégén amikor f1 is volt. Semelyik csatorna nem ismétel folyamatosan ami elvárható lenne?
remontada
 m4sport.hu/tema/fifa-labdarugo-vilagbajnoksag-teljes-merkozes/
deyell
Ezeket vágom. Én is itt szoktam vagy egyéb online felületeken. A kérdés arra irányult hogy szinte egyáltalán nem ismétli a tv ha valaki úgy tudná csak megnézni?? Azt hittem én vagyok vaksi de akkor ezek szerint nem nagyon.. szép mondhatom.
remontada
mondjuk kb. ma is egész nap szinte meccs ismétlések mentek az M4en, nem tudom mit nem ismételnek szerinted tévében? 05:45től a szaudi meccs, 10:40től volt a spanyol meccs, 13:15től az Irán teljes meccs ismétlése műsorújság szerint. Holnap is ismételnek két teljes meccset is, gondolom minden nap így lesz. Nyílván mikor F1 van pl. hétvégén akkor az amúgy is napi 3-4 meccs mellett a tvben még nem fognak/tudnak még hármat ismételni egész nap. Meg sok meccs eddig teljesen normális esti időben kezdődött, 19 óra, 21 óra, azt is ismételjék még 2x meg?😊
zavi27
Ma már meg se néztem ismételnek e valamit. Tegnap például egy meccset ismételtek a Holland-Japánt amit előtte este még nyugodtan megtudtak nézni az emberek, ellentétben az éjszakai meccsekkel. Egyik alkalommal semmit nem adnak, majd mindent. Miért nem lehet minden meccset minden alkalommal ismételni legalább egyszer? Adják le a duna world meg minden szaron ahol magyar bajnokságot is szokták adni/ismételni. Én megoldom nem is magam miatt kérdeztem hanem van aki nem ért hozzá, laptopon nem akarja nézni, kivetíteni nem tudja tvre stb. A sok szar mellett bőven meglehetne oldani. Persze m4 sporté a jogok nem adhatja a sport1 de találjunk már megoldást 2026ban erre. Tudom az a válasz igen 2026 az emberek oldják meg online..

Szerkesztette: remontada
19 órája
Na, a Sky Sports riportere szerint Tuchel azert nem Alexander-Arnoldot hivta be Livramento helyere az angol keretbe, mert konkretan nem tudja sem o, sem a szovetseg, hogy hol van, es odaerne-e idoben az angolok edzotaboraba a horvatok elleni meccsig. 😀😀😀DDDDD