Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 napja
Szorgalmasan gyűjtögetem tipplin az egy pontokat, vb végére talán meglesz a 100 😂Nekem a 30 is messze 😊
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
Egyébként aki éjjel nem tudja nézni azoknak vagy marad a net és keresnek egy oldalt mint én ahol full matcheket vissza lehet nézni? Mert m4 nem nagyon ismétli a meccseket ahogy észrevettem főleg hétvégén amikor f1 is volt. Semelyik csatorna nem ismétel folyamatosan ami elvárható lenne?m4sport.hu/tema/fifa-labdarugo-vilagbajnoksag-teljes-merkozes/
remontada
built for this shit
1 napja
Egyébként aki éjjel nem tudja nézni azoknak vagy marad a net és keresnek egy oldalt mint én ahol full matcheket vissza lehet nézni? Mert m4 nem nagyon ismétli a meccseket ahogy észrevettem főleg hétvégén amikor f1 is volt. Semelyik csatorna nem ismétel folyamatosan ami elvárható lenne?
1 napja
Szorgalmasan gyűjtögetem tipplin az egy pontokat, vb végére talán meglesz a 100 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
Na tessék.Igazságos 2:2 a VB eddigi legjobb meccsén.
1 napja
Jó meccs, ilyen csapatok kellenek, meg Szaúd-Arábia
1 napja
Kb most fáradtak el
1 napja
Nem a legszínvonalasabb, de a legmozgalmasabb, legjobb.
1 napja
Trump biztos nézi
1 napja
Magasan a legjobb első félóra idáig 😂
1 napja
Bocsi, de ez talán a legjobb eddigi meccs.
1 napja
Just Do It!!Parádé.
Tony Adams
Ömleni fognak itt a gólok.
1 napja
Just Do It!!
1 napja
Most derül ki ki az, aki tényleg elkötelezett drukker, és ki az aki csak divat.Még az Üzbegisztán - Kongói DK az, ami hasonlóan mérvadó meccs lesz.
1 napja
Kevés kötelező meccs van a csoportkörben, de ezt látni kell.! 😊
1 napja
Jöhet az első kör legjobban várt rangadója, Wynton Rufer vs. Ali Daei. A mostaniakat nem ismerem, de a csoportkör meccsét várom.
1 napja
És még a 3 ponttal is tivabbmentünk volna, ha a franciak ellen 0:1. Ami egyébként mindket csapatnak jó lett volna, ahogy az iksz is nyilván.Akkor még a hatból négy csoportharmadik továbbment, négy ponttal jó esély lett volna erre, hattal meg tutira megvan.Igazából mintha 1 v 2 gól kellett volna a gólarányhoz, nem pontElőtt. Még lehetett matekozni, hogy ha a franciák ellen nyerünk, akkor... aztán szembejött a valóság.az megvan, hogy 2-0-ra vertük Kanadát, de fejből nincs meg, hogy a francia 0-3 előtt vagy után voltSokról nem maradtál le. Meg a győztes meccs is full unalmas volt.Én nem láttam😊'86-ban. De akkor pont ezt csinálták.Mikor láttuk a magyarokat vbn?de amúgy már hányadszor látunk olyat, hogy egy csapat a selejtezőben simán kijutott EB-re/VB-re, aztán magán az eseményen meg nézhetetlen fost tolnak???Magyarok smafu?
lengyelek voltak ebben a legnagyobb spílerek 😊
NB2
ozibozi
Negritis, a vajda
slowmotion
Szal nem számít
Konkrétan a döntő alatt még nem születtem meg 😊
Negritis, a vajda
slowmotion
NB2
slowmotion
ozibozi
slowmotion
1 napja
ez egy X-es nap eddig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Na ilyen egy jó 1-1.
1 napja
Kár, vicces lett volna ha KSA vezeti a csoportot első nap után...Ma X Men nap van a vébén. Mindenki döntetlent játszik.😀
Igor
1 napja
Kár, vicces lett volna ha KSA vezeti a csoportot első nap után...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 napja
Szaúd-Arábia vs Zöld-foki Köztársaság nagy rangadó lesz.
built for this shit