Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
13 órája
engem az lepett meg h eleg sok liga futA marokkói csapatban a két cserekapus, a svédben egy cserekapus és egy védő jatszik a hazai bajnokságban, igaz az egyiptomiban a fél csapat.
volt egyiptomi fordulo, marokko sem allt le annyira.
toljak a svedek stb..
YoungZeeZee
13 órája
Az nem Horthy volt?úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
Toto21
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 órája
13 órája
Ja, csak az meg részben spanyol, meg is van, hogy miért játszik állandóan Rabiot, a fehér francia kvóta miatt.jogos, Hernandez nem volt észben. Először 20-at írtam, de rájöttem hogy a kapus is feka 😀Rabiot és Hernandez fehér, nem?Néger fiú eddig jól tolja.22ből 21 van csak 😀
Cubehor
shagi0206
NB2
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
13 órája
úgy-úgyegyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
shagi0206
13 órája
egyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.a legszarabb meccsből is kifacsarja az izgalmakat 😀 Mint anno Palik a f1 futamokon
Toto21
13 órája
egyébként ezekre a meccsekre tuti leigazolnám azt a speakert, aki anno Sport Klub-on az Argentin bajnokikat közvetítette.
13 órája
jogos, Hernandez nem volt észben. Először 20-at írtam, de rájöttem hogy a kapus is feka 😀Rabiot és Hernandez fehér, nem?Néger fiú eddig jól tolja.22ből 21 van csak 😀
Cubehor
shagi0206
NB2
13 órája
Néger fiú eddig jól tolja.Vitár Robi bá reborn?
Cubehor
built for this shit
13 órája
Rabiot és Hernandez fehér, nem?Néger fiú eddig jól tolja.22ből 21 van csak 😀
Cubehor
shagi0206
13 órája
Cherki mostmár bejöhetne, hogy lássunk focit is. Még jó hogy bent van Olise, a szegény ember Cherkije, aki tud és akar is focizni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
13 órája
Néger fiú eddig jól tolja.Hat nem lettunk ettol okosabbak. 🤣 Csak annyit tudok, hogy nem Griezmannrol beszelsz!
Cubehor
13 órája
Néger fiú eddig jól tolja.20-an vannak a pályán, kire gondol a költő? 😊
Cubehor
13 órája
Egy biztos, a németeknek ne....😊Nagy volt már a nyomás sajnos. Retek csigazabálók azért remélem csúnyán kiszopnak ezen a vb-n 😊lassan nem tudom kinek lehet drukkolni 😀
shagi0206
Toto21
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
13 órája
na na. azért abban a filmben a zene is zseniális, mondjuk popóból szájba tényleg nincs benne.vagy esetleg megnézek egy Lana Rhoades remekművet. Abban több akció van 😉Moziverzumon Conan a barbár. Az eredeti.Azért megy közben már az izlandi liga is, ahol az ETO ellenfelét lehet feltérképezni. Csábító gondolat inkább azt nézniEz van, ha végre várok egy meccset.Bezzeg az Irán-Új-Zéland meccs jó volt.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
Toto21
Tactful Cactus
Toto21
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
13 órája
Mbappe egyre közelit Klosehoz. 😕Szerintem már ezen a vbn is, de ha nem is, akkor a következőn tuti megdönti
iktriad

13 órája
meg a lófaszt 😀 nincs ott annyi pénzOlise majd 33+ évesen mehet levezetni az MLS-be, addig Münchenből ki ne rakja a lábát ( max Manchester vörös felébe 😛 )De jó döntés volt Oliset betolni középre, osztja a zsugákat rendesenReméljük münchenben is be van kapcsolva a meccs, és nem adjuk el senkinek
kapitnono
gamerkr
Toto21
13 órája
Néger fiú eddig jól tolja.
13 órája
én a norvégoknak szurkolok. Ha nincs magyar, akkor nálam mindig skandináv országé a szimpátia.Nagy volt már a nyomás sajnos. Retek csigazabálók azért remélem csúnyán kiszopnak ezen a vb-n 😊lassan nem tudom kinek lehet drukkolni 😀
shagi0206
Toto21
13 órája
Olise majd 33+ évesen mehet levezetni az MLS-be, addig Münchenből ki ne rakja a lábát ( max Manchester vörös felébe 😛 )De jó döntés volt Oliset betolni középre, osztja a zsugákat rendesenReméljük münchenben is be van kapcsolva a meccs, és nem adjuk el senkinek
kapitnono
gamerkr
13 órája
vazze pedig hogy berakta 😊Mint a ló a lönak
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
13 órája
Pedig eleg jol nezne ki az Amorim, Olise paros Milanoban. Egy uj kezdetDe jó döntés volt Oliset betolni középre, osztja a zsugákat rendesenReméljük münchenben is be van kapcsolva a meccs, és nem adjuk el senkinek
kapitnono
gamerkr
13 órája
vazze pedig hogy berakta 😊