Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
A vb az lenne, de ez a meccs, az argentin antifoci itt a dontoben nem volt tul szep, es szerintem bszni fogja a csoret, hogy azert ne ezzel zarjon. Meg hat ugyis konyorogni fognak neki, hogy folytassa.Remelem nem. Ez a vb tokeletes lezarasa a karrierjenek.Nem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
Blevi
1 hónapja
Hogy-hogy ez a noname gyerek volt a vb döntőben a stúdióban és nem valamelyik nagyobb kutya?
1 hónapja
Itt is kapott Fenomén Ronaldo szerepetNem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
Felvitte Donaldkacsanak a trófeát mutogatni, aztán Shakira mellett hesszelt HT Showban.
1 hónapja
Remelem nem. Ez a vb tokeletes lezarasa a karrierjenek.Nem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
1 hónapja
Kabalafigura még lehetNem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
Kampman
CR is az
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
Nem tudom elképzelni, hogy a 2030-as buenos aires-i meccsen ne kapjon szerepet.Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
Blevi
1 hónapja
Meg hàt az igazi Cucu az mégiscsak HalmosiIgen, mert a transfermarkt nem frissult, ott tovabbra is irja a magyar keretben Vanczakot, Messi meg tole azert fel.Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
Messi ki sem mer màr állni ellenünk.
Willie Parker
Stez
1 hónapja
Jó, hogy egy argentin emlékszik az ezüstérmesekre, van nekik belőle több is.
1 hónapja
Messi visszavonul mar nem kell tolni4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
remontada
1 hónapja
Úgyis pirosat kapnaMég a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Igen, mert a transfermarkt nem frissult, ott tovabbra is irja a magyar keretben Vanczakot, Messi meg tole azert fel.Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
Willie Parker
1 hónapja
Még a magyarokkal sem veszik fel a versenyt!Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
Stez
1 hónapja
És Wade is kiejtette Wattimenat.De Blaney pole helyett a mezőny végéről indul
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAz egy dolog, de az argentinok meg az Eb-ken tovabbra sincsenek sehol, pedig az az igazi erofelmero.
warr_b
1 hónapja
4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyesJó, de Argentína nyeri úgyis állítólag
Blevi
1 hónapja
4 ev mulva ez a spanyol csapat siman eselyes
1 hónapja
Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniDél-Korea azért közbe tudott szólni
warr_b
1 hónapja
Meg a Bayern mrg az Arsenal is, azaz Rice és Kane nem különbözik tőleCsak a BL győztestől kaptak kiAzzal a Bayernnel szerintem igen.Azt írtad Kane leszerepelt mert min döntőznie kellett volna. Franciáknak meg ezt a vbt megnyernie. Reallal meg sehol nem volt. Kane meg ott vol jobb.Hàt az elődöntőben nagyonJó de akkor ez alapján Mbappe is leszerepeltMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
remontada
Willie Parker
remontada
Azt nem írtam, csak annyit, h a franciák leszerepeltek az elődöntőben meg Mbappe a BL végjátékában
Willie Parker
remontada
1 hónapja
Kikérem magamnak. Próbálkozott, de második randi már nem voltTe maximum Remontadat hegesztetted meg, azota osztjatok egymast. XdLófaszt😂 ên hegesztettem össze és remondata látta🤣🤣2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Stez
1 hónapja
Unai Simonnak összesen 10 védése volt a vébénTim Howardnak annak idején egy meccsen volt valami 14.
Willie Parker
1 hónapja
Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerniAkkor 4 év múlva Franciaország lesz a világbajnok, Második lesz Marokkó és harmadik Anglia.... Na ezt írjuk fel 😂😂😂😂
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Unai Simonnak összesen 10 védése volt a vébén
1 hónapja
Szóval akkor a spanyolok csak Európán kívül tudnak VB-t nyerni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Csak Ön után kedves Uram😁😁😁Te maximum Remontadat hegesztetted meg, azota osztjatok egymast. XdLófaszt😂 ên hegesztettem össze és remondata látta🤣🤣2000es francia eb győzelem volt a legjobb amikor Wiltordék eltörték a kupát.az csak legenda
Sixo
Kampman
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Csak a BL győztestől kaptak kiAzzal a Bayernnel szerintem igen.Azt írtad Kane leszerepelt mert min döntőznie kellett volna. Franciáknak meg ezt a vbt megnyernie. Reallal meg sehol nem volt. Kane meg ott vol jobb.Hàt az elődöntőben nagyonJó de akkor ez alapján Mbappe is leszerepeltMeg kellett volna nyernie a Bayernnek, minimum döntőznieKane nyert Bundást, ami kb egycsapatos, de kurva sok gólt rúgott, viszont BL-ben leszerepelt, a vébén nem volt faktor.Mondjuk először olvasom azt h bki lo 14 gólt a BLben és le szerepel. Az elődöntőben is két gol gólpassz Btw …
Willie Parker
csebi
Willie Parker
remontada
Willie Parker
remontada
Azt nem írtam, csak annyit, h a franciák leszerepeltek az elődöntőben meg Mbappe a BL végjátékában
Willie Parker