Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
szerintem vissza fognak venni, azért a 3-0, már elég meggyőző, muszáj volt nekik egy picit bizonyítani, hogy nem szarokjó nem mondom, hogy nem lesz még 1-2 gól, de azért széthajtani nem fogják magukat
1 hónapja
Oyarzabal Fantasy csk jo döntes volt 😊Az első meccsen rápihent erre.
Toto21

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
kár hogy csak 3-at írtam be a tippbe.Vö ezt a zöld fokiak elleni teljesitménnyel... ennek a 30%-a elég lett volna ott a győzelemhez. Gusztustalan
Ezek nem brazilok, ezek nem fognak leállni.
gamerkr
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Hajdú B viszonylag korrektül elmondta mennyire nincs jelentősége sajnos ennek a meccsnek a mi részünkről, kicsit olyan is az egész.
1 hónapja
aszittem a spanyoloknak elég lesz a 3 gólos győzelem és bedobtam a 3-0Az első negyedet eltaláltad. Tényleg lehet már negyedekre fogadni soccerben? 😀
hát ez se lesz teli
Negritis, a vajda
1 hónapja
sztem minjá indítom a toy story 2tkedd-szerdán megyünk nézni az újat előtte be akarom pótlni a többit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Előre leadtam inkább a tippet az összesre, mert közben biztosan elfelejtettem volna.még szegényebb Kampman5-2t tippelt 😀
NB2
Negritis, a vajda
1 hónapja
Oyarzabal Fantasy csk jo döntes volt 😊
1 hónapja
aszittem a spanyoloknak elég lesz a 3 gólos győzelem és bedobtam a 3-0hát ez se lesz teli
1 hónapja
kár hogy csak 3-at írtam be a tippbe.Ezek nem brazilok, ezek nem fognak leállni.
1 hónapja
még szegényebb Kampman5-2t tippelt 😀
NB2
1 hónapja
már be sem írom...
1 hónapja
Ennek csunya vege lesz
1 hónapja
még szegényebb Kampman
1 hónapja
Vozhina kivédi az ő szemüket is és Stopira eldönti a végén.Ergo nagyon kényelmesen helyzetben vagytokszegény KampmanA zöldfokiak ellen kell majd kiharcolni a továbbjutást.
NB2
Kampman
zacknorb
1 hónapja
Valaki szólt a spanyoloknak, hogy a kapuralövés is a soccer része. És milyen jól tette.
1 hónapja
4 ponttal szerintem meglenne könnyen.Ergo nagyon kényelmesen helyzetben vagytokszegény KampmanA zöldfokiak ellen kell majd kiharcolni a továbbjutást.
NB2
Kampman
zacknorb
A harmadik helyezetteknél szerintem 3 pontos csapatok között lesz majd valahol a választóvonal a továbbjutás és a kiesés között.
1 hónapja
Ergo nagyon kényelmesen helyzetben vagytokszegény KampmanA zöldfokiak ellen kell majd kiharcolni a továbbjutást.
NB2
Kampman
1 hónapja
szegény Kampman
1 hónapja
Vtézyből minden kitelik.mit keres a vonat a nappaliban?:+IC is lesz a tv-benTalán a mai az eddigi leggyengébb napi menü.Lehet Nascart nézni, ha a San diegoi bázison a csatornafedelek is úgy akarják 😀, dartsot Pozsonyból vagy majd holnap hajnalban Sárkányok Háza évadpremiert, ahol eseménydúsnak ígérkezik a rész.
Tony Adams
iktriad
NB2
Negritis, a vajda
1 hónapja
mit keres a vonat a nappaliban?:+IC is lesz a tv-benTalán a mai az eddigi leggyengébb napi menü.Lehet Nascart nézni, ha a San diegoi bázison a csatornafedelek is úgy akarják 😀, dartsot Pozsonyból vagy majd holnap hajnalban Sárkányok Háza évadpremiert, ahol eseménydúsnak ígérkezik a rész.
Tony Adams
iktriad
NB2
1 hónapja
+IC is lesz a tv-benTalán a mai az eddigi leggyengébb napi menü.Lehet Nascart nézni, ha a San diegoi bázison a csatornafedelek is úgy akarják 😀, dartsot Pozsonyból vagy majd holnap hajnalban Sárkányok Háza évadpremiert, ahol eseménydúsnak ígérkezik a rész.
Tony Adams
iktriad
1 hónapja
Talán a mai az eddigi leggyengébb napi menü.Pedig erős a verseny.
Tony Adams
1 hónapja
Vágjunk hát vissza a 2006-os vereségért.