Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
444.hu/2025/01/05/ancelotti-mourinho-guardiola-retesz-rudi-mindenkit-lepipalt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Várja a Felcsút. A West Ham ellen se adott gólpasszt, meg gólt se rúgott, ma meg még labdához sem ért. Nem Liverpool-szint.Biztos el akarják adni, és azért van.KiégettKettővel ezelőtt pihentették, a West Ham meccsre. Két perc alatt kisárgázódott róla. Ment a neten a "nem baj, majd a United ellen legalább játszhat", erre most meg beteg.Biztos velem van a baj, hogy ezt most nem értem.Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Mikey
Bálesz
Mikey
Bálesz
vpi
Mikey

11 hónapja
Borzasztóan gyenge a meccs eddig.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Biztos el akarják adni, és azért van.KiégettKettővel ezelőtt pihentették, a West Ham meccsre. Két perc alatt kisárgázódott róla. Ment a neten a "nem baj, majd a United ellen legalább játszhat", erre most meg beteg.Biztos velem van a baj, hogy ezt most nem értem.Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Mikey
Bálesz
Mikey
Bálesz
vpi
11 hónapja
KiégettKettővel ezelőtt pihentették, a West Ham meccsre. Két perc alatt kisárgázódott róla. Ment a neten a "nem baj, majd a United ellen legalább játszhat", erre most meg beteg.Biztos velem van a baj, hogy ezt most nem értem.Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Mikey
Bálesz
Mikey
Bálesz
11 hónapja
Az utolsó kettőn mondjuk elég nehéz lett volna kezdenie. 😀Szerintem arra gondolt, hogy a mostanit is beleszámolva az utolsó 3 meccsén nem kezdett a PoolbanBiztos velem van a baj, hogy ezt most nem értem.Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Mikey
Bálesz
Mikey
kapitnono

11 hónapja
Kettővel ezelőtt pihentették, a West Ham meccsre. Két perc alatt kisárgázódott róla. Ment a neten a "nem baj, majd a United ellen legalább játszhat", erre most meg beteg.Biztos velem van a baj, hogy ezt most nem értem.Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Mikey
Bálesz
Mikey

11 hónapja
Szerintem arra gondolt, hogy a mostanit is beleszámolva az utolsó 3 meccsén nem kezdett a PoolbanBiztos velem van a baj, hogy ezt most nem értem.Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Mikey
Bálesz
Mikey

11 hónapja
Biztos velem van a baj, hogy ezt most nem értem.Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Mikey
Bálesz
11 hónapja
néztem a streamet, Thai kapus feljött szögletre, utána üres kapuba lőtték kb félpályáról 😀Vietnám nyerte a Délkelet-Ázsiai kupát, miután az El Clasicon két meccsen legyőzték Thaiföldet, még wikipedia oldala is van a rivalizálásnak 😀 en.wikipedia.org/wiki/Thailand%E2%80%93Vietnam_football_rivalryKisebb upset 😁
Löfli
Azért kellett hozzá a thai piros és öngól...
És az utolsó viet gól a 90+20. percben esett 😆
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.Parádésra sikerült így az utolsó 3 meccs :/
Mikey

11 hónapja
Szoboszlai betegség miatt nincs ma, de jó. Viszont visszatér Konaté a kezdőbe, és a kispadra odafért Chiesa is.
11 hónapja
Na Dominik nem játszik....elvileg beteg
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Csóri Ipswich lő egy kapufát 1-2-nél a 90. Percben majd csinál egy 11-est és 1 perc múlva 2-2
11 hónapja
Vietnám nyerte a Délkelet-Ázsiai kupát, miután az El Clasicon két meccsen legyőzték Thaiföldet, még wikipedia oldala is van a rivalizálásnak 😀 en.wikipedia.org/wiki/Thailand%E2%80%93Vietnam_football_rivalryKisebb upset 😁
Löfli
Azért kellett hozzá a thai piros és öngól...
És az utolsó viet gól a 90+20. percben esett 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Vietnám nyerte a Délkelet-Ázsiai kupát, miután az El Clasicon két meccsen legyőzték Thaiföldet, még wikipedia oldala is van a rivalizálásnak 😀 en.wikipedia.org/wiki/Thailand%E2%80%93Vietnam_football_rivalry

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
A havazás utáni káoszos helyzet ellenére megtartják a Liverpool - Man Utd meccset.Huh, még szerencse! Milyen vasárnap du.-om lett volna ellenkező esetben! 🥲
Mikey
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
A havazás utáni káoszos helyzet ellenére megtartják a Liverpool - Man Utd meccset.
11 hónapja
Ez az egesz egy ordogi kor, mert a gyerek egy vegtelenul buta fasz, olyannyira, hogy megtanitottak neki, ha barmi para van, kialtson egybol rasszizmust, akkor aligha lesz kovetkezmenye, csak nem igazan erzi, hol a hatar. Ezert sem merik nagyon basztatni szerintem. Az a baj ezzel az egesszel, hogy a patkanykodasaval pont azt eri el, hogy ha netan nem majmozna le valaki, azt is annyira kihozza a sodrabol, hogy a vegen mar tenyleg elszakadjon a cerna es meg az is majmozni kezdje, csak bevonzza azt, ami miatt sirdogal evek ota. Remelem, lesz tok vegre es elmeszelik legalabb ket honapra, mert ez a gyerek amennyire jo jatekoskent, emberkent annyira a labdarugas rakfeneje is, aki csak megfertozi a korulotte levoket.Vinivel kapcsolatban az alábbi Key and Peele sketch ugrik be... | csak Vininél nem jön a felismerés a végén 😕 |ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.
petey
És ez a baj. Egyszer nem mondják azt, hogy helytelenül viselkedett, elbeszélgetünk vele:
Matthew99
btw. ne kezeljük már úgy, mintha jobbhorgot tolt volna Vini, épphogy meglökte, azt 2sec fáziskéséssel jött is a nagyhalál a kapustól. Ez a jelenet nálam nem piros, semmi extra nem volt, sárga mindkettőnek, azt menjen tovább a játék. (..de ez a saját véleményem, elfogadom ha valaki máshogy látja, ill. nem tudom mi az aktuális szabály nyelvezete. Az egyedüli probléma, hogy megint Vinivel történik valahogy ilyen....mondjuk amit a bíróval csinált mikor felmutatta a pirosat, nah, azért kb. egyből adtam volna neki a kövi pirosat...)
...már szerintem számtalanszor át lett ez a Vini szitu beszélve korábbi esetek alkalmával....és sajnos, semmilyen előrehaladás, önreflexió nem történik....addig meg ugyanaz lesz a "válasza"...és folytatódik tovább az ördögi kör.
bogjosi
11 hónapja
elvileg beajánlottuk 5évre a heti 300k fontot TAA-nakKb arról van szó, hogy ha a szívére hallgat akkor marad, ha az eszére akkor elmegy a Realba. Az ügynök ügyeskedik nyilván, de ez nem a pénzen múlik szerintem.
www.si.com/onsi/soccer/liverpool/news/real-madrid-plan-to-give-liverpool-time-to-think-over-trent-alexander-arnold-contract-situation
Romano is lehozta facen
Negritis, a vajda
11 hónapja
Vinivel kapcsolatban az alábbi Key and Peele sketch ugrik be... | csak Vininél nem jön a felismerés a végén 😕 |ez a Vinicius egyre jobban kezd elborulni. tiszta elmebeteg lett. most majdnem nekiment a sporinak mert kiállította a parasztját 😀 ketten kellett lefogni.A löttyedt szájú brazil mit reklamált? Ugyanígy ki kellett volna állítani az Orbán elleni nyakasnál és mindenki mást is aki ilyet csinál. Értem én hogy megint provokálták a szurkolók, de Dani Alves miért tudta megenni a banánt amit elé dobtak? Úgy csinál ez az ideggyenge mintha csak őt bántaná az egész világ. Kéne neki valami jó orvos aki rendet tesz a toronyban mert így még jobban utazni fognak rá.
petey
És ez a baj. Egyszer nem mondják azt, hogy helytelenül viselkedett, elbeszélgetünk vele:
Matthew99
btw. ne kezeljük már úgy, mintha jobbhorgot tolt volna Vini, épphogy meglökte, azt 2sec fáziskéséssel jött is a nagyhalál a kapustól. Ez a jelenet nálam nem piros, semmi extra nem volt, sárga mindkettőnek, azt menjen tovább a játék. (..de ez a saját véleményem, elfogadom ha valaki máshogy látja, ill. nem tudom mi az aktuális szabály nyelvezete. Az egyedüli probléma, hogy megint Vinivel történik valahogy ilyen....mondjuk amit a bíróval csinált mikor felmutatta a pirosat, nah, azért kb. egyből adtam volna neki a kövi pirosat...)
...már szerintem számtalanszor át lett ez a Vini szitu beszélve korábbi esetek alkalmával....és sajnos, semmilyen előrehaladás, önreflexió nem történik....addig meg ugyanaz lesz a "válasza"...és folytatódik tovább az ördögi kör.
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
elvileg beajánlottuk 5évre a heti 300k fontot TAA-nakwww.si.com/onsi/soccer/liverpool/news/real-madrid-plan-to-give-liverpool-time-to-think-over-trent-alexander-arnold-contract-situation
Romano is lehozta facen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
RIP Halmosi Zoltán

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta