Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
kérdés, fejben mennyire lesznek ezután rendben a Pool játékosok. Nehogy teljesen összeessenek.Ritkán mondok ilyet, de most jókor jön a válogatott szünet.
Toto21
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
kérdés, fejben mennyire lesznek ezután rendben a Pool játékosok. Nehogy teljesen összeessenek.
több mint 1 éve
na de lehet átkapcsolni a Felcsút - ZTE-re

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Egyáltalán nemKicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.nem a bírókon múlt
slowmotion
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Eleve 1 országból több csapattal szimpatizálni erdekes számomra de nem akkora gáz, de hogy ennek a 3nak... cityt se írtad volna 20 éve 😛Mert ki legyen az (e)MU? 🤷😉😀Annyira rühellem ezt núkakikt....egy kalap szrok de bezzeg mikor olyan csapat ellen játszanak akiknek drukkolnèk (Spurs Pool City) akkor mindig "királykodnak"....Jézusom...
dande2
davemayer
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?En se ertem, lehet akarmilyen szar fizikai formaban az ember kisujjaban tobb veszely van mint a Jota / Nunez parosnal osszesen.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ez meg az adatok és a modern megközelítés eredménye. Menj minél közelebb és maximalizáld az esélyed a gólra.Nagyon kevés meccset látok, pont ezért kérdezem.Nagyon kicsi minta.Küzd, lő, és talál is.Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?mert nem az
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem ez a hatékonyság?
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Nekem nonszensz, hogy egy hátrányban lévő csapat az utolsó 30 percben nem lő kapura 16-25 méterről.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.Nem tudom milyen tolásról beszélsz
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mert ki legyen az (e)MU? 🤷😉😀Annyira rühellem ezt núkakikt....egy kalap szrok de bezzeg mikor olyan csapat ellen játszanak akiknek drukkolnèk (Spurs Pool City) akkor mindig "királykodnak"....Jézusom...
dande2
davemayer
több mint 1 éve
Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?Hát most már, hogy egészséges, én sem értem.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Kicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.nem a bírókon múlt
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
lő, de nem találKüzd, lő, és talál is.Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?mert nem az
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem ez a hatékonyság?
Őszentsége Sobri Jóska
és a küzdés se mindig sikerül azért
több mint 1 éve
Kicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.
több mint 1 éve
Nagyon kevés meccset látok, pont ezért kérdezem.Nagyon kicsi minta.Küzd, lő, és talál is.Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?mert nem az
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem ez a hatékonyság?
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Nekem nonszensz, hogy egy hátrányban lévő csapat az utolsó 30 percben nem lő kapura 16-25 méterről.
több mint 1 éve
Mekkora egy takonygyökét ez a Joelinton, te jó éghát az ott minimum egy piros volt!
slowmotion
több mint 1 éve
Ez ami most megy gusztustalan a fociban.
több mint 1 éve
Nagyon kicsi minta.Küzd, lő, és talál is.Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?mert nem az
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem ez a hatékonyság?
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Annyira rühellem ezt núkakikt....egy kalap szrok de bezzeg mikor olyan csapat ellen játszanak akiknek drukkolnèk (Spurs Pool City) akkor mindig "királykodnak"....Jézusom...
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Küzd, lő, és talál is.Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?mert nem az
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem ez a hatékonyság?
több mint 1 éve
Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?mert nem az
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?
több mint 1 éve
El is ment vagy 4 perc warozással
több mint 1 éve
Ennyire ne nyomják már Brooksék a Newcastle-t... ez teljesen szabályos gól volt.
több mint 1 éve
Annyira rühellem ezt núkakikt....egy kalap szrok de bezzeg mikor olyan csapat ellen játszanak akiknek drukkolnèk (Spurs Pool City) akkor mindig "királykodnak"....