Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 372 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Luke Shaw micsoda gólpassz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 759 — Csodabogár
hát akkor grat a Spursnek

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 406 — Cowboys fan
Ez mennyire watts-pozitív már
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 541 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ott van 🥳
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 993 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Olyan a gól, mint a meccs
több mint 1 éve
Tudtam hogy gyenge meccs lesz de hogy....😀🤷
dande2
szerintem nézhető, főleg, ha nem fújna le mindent a spori
Löfli
Na most elkezdte, minden másodikat fúj le. Csak hát ugye az a baj, hogy amiket nem fúj le, azok pont fújandók lennének...
több mint 1 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 372 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
dande2
szerintem nézhető, főleg, ha nem fújna le mindent a spori

Don't blink!
több mint 1 éve
Szimpatikus játékosok alkotják a junájtidot, ja nem...
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 541 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 1 éve
Ez az idióta bíró minden szart lefuj. Ez brit foci öreg
JC6 (Mr. Miele)
Big Samet ki kellene nevezni bírónak, a képükbe röhögne az összes punciskodás után.

Ezmiez, női BL-döntő?
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 326
Ez az idióta bíró minden szart lefuj. Ez brit foci öreg
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 828
Lássuk hát a Premier League épp hogy nem kieső csapatait.
több mint 1 éve
Ez a Mount - Hojlund paros elol... megeszik öket reggelire a Spurs vedoi
Toto21
A mik ? 😀🤔Tartok tőle nem biztos 😏 de legyen igazad 😉

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 8 826
Ez a Mount - Hojlund paros elol... megeszik öket reggelire a Spurs vedoi
több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 691 — "Grammar maci"
bold: 3-3 lesz, tizikkel nyer az MU
Löfli
Mindenki sok gólt vár, nem értem miért. Lehet egy őrült meccs egy korai gól miatt de pl nálam simán 0-0 a félidő és aki lövi az elsőt szinte tuti nyer. Pontosabban ha a sputs lövi, mert ha mi még a védelmünk összehozhat bármit.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Egyébként a legnagyobb igazolás a Unitednek az lesz, hogy vissza jön a GOAT, az AURA, az Isten, a Legnagyobb, a Király, a Mágus, aka ANTONY 😀
Toto21
Hejj de viccesek vagyunk ma
davemayer
jó nézd el, már ittam. 😀 De most tényleg te nem lennél kíváncsi mit tudna Amorim keze alatt?
Toto21
Kurvára nem. 2 játékost rühhelltem united mezben, di maria és antony, irritálnak az ilyen semmire nagyképű kis köcsögök.
Antony is táncikáljon csak a la ligaban, pl-ben kicsinálják.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
bold: 3-3 lesz, tizikkel nyer az MU

Don't blink!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 29 523 — nabege2@yahoo.com
városban már többször megtalálta egymást a MU és a Tottenham szurkolótábora, több bunyó is volt
a spanyolok biztos örülnek 😊
több mint 1 éve
Egyébként a legnagyobb igazolás a Unitednek az lesz, hogy vissza jön a GOAT, az AURA, az Isten, a Legnagyobb, a Király, a Mágus, aka ANTONY 😀
Toto21
davemayer
jó nézd el, már ittam. 😀 De most tényleg te nem lennél kíváncsi mit tudna Amorim keze alatt?
több mint 1 éve
OFF

Elvleg 75M EUR-ért jön Cunha a United-be. Hát... Ő nekem nem csatár. Inkább adtunk volna 80-100M Oshimen-ért...

ON
Toto21
Nem égett már be elég Serie A-ből érkező játékos a Unitedben?
Sixo
csak azok akik előtte is gyengék voltak és mi meg kifizettünk értük túl sok pénzt. Oshimen-el nem lenne ilyen gond.

De most csinálhatunk egy szavazást is. Ti kit választanátok?

- Cunha 75M
- Oshimen 80M

😀
Toto21
Én Cunhat. Oshimen pont az az ember lenne, aki az elmúlt 10 évben jött és bomlasztott.

Szüksége van a csapatnak olyan játékosokra, akik már a pl-ben bizonyítottak, mert totál más kávéház, mint a többi bajnokság. Emellé a brazil nem akkora kretén, mint Oshimen.
dugo93
Mindkettő kell.
davemayer
Tesóó,

Mit akarunk 80+ millióért megye 2-es játékosokkal? Jövőre tényleg kiesni? Ilyen szintű játékosok miatt tart ott ez az egész “projekt” ahol, köszönöm a lehetőséget!
acsengegeri
Szivesen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
acsengegeri 36
OFF

Elvleg 75M EUR-ért jön Cunha a United-be. Hát... Ő nekem nem csatár. Inkább adtunk volna 80-100M Oshimen-ért...

ON
Toto21
Sixo
csak azok akik előtte is gyengék voltak és mi meg kifizettünk értük túl sok pénzt. Oshimen-el nem lenne ilyen gond.

- Cunha 75M
- Oshimen 80M

😀
Toto21
Én Cunhat. Oshimen pont az az ember lenne, aki az elmúlt 10 évben jött és bomlasztott.

Szüksége van a csapatnak olyan játékosokra, akik már a pl-ben bizonyítottak, mert totál más kávéház, mint a többi bajnokság. Emellé a brazil nem akkora kretén, mint Oshimen.
dugo93
Mindkettő kell.
davemayer
Tesóó,

Mit akarunk 80+ millióért megye 2-es játékosokkal? Jövőre tényleg kiesni? Ilyen szintű játékosok miatt tart ott ez az egész “projekt” ahol, köszönöm a lehetőséget!
több mint 1 éve
Toto21

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 886
Azt írják hogy Gyökeres is csak akkor mehet MU -ba ha nyernek ma és jövőre BL indulók lesznek így.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 740
OFF

ON
Toto21
Sixo

- Cunha 75M
- Oshimen 80M

😀
Toto21

dugo93
az a baj, hogy öt én inkább Bruno mellé és a csatárok mögé tudom elképzelni, nem pedig elöl éknek. Azért meg most drága lenne a 75M, mikor ezernyi sebböl vérzünk.

No de mind1. Ma egy dolgot kérek születésnapi ajándéknak, hogy végre magasba emelhessünk egy európai trófeát! 😊
Toto21
Elvileg azért is akarjuk őt, mert univerzális és gólérzékeny. Bruno egyébként inkább szokott mostanság 8asban játszani, mint 10esben. Amúgy ha mindenki egészséges, oda rohadt sokan is vagyunk. Mount, Bruno, Garna, Zirkzee (ő 9es is lehet), Amad.

Szerintem amúgy fog még jönni klasszikus 9es is. Delapet és Gyökerest újra sokat mondogatják. Ha utóbbi meglenne Cunhaval, akkor azért az nem lenne fos. Onnan(a) én már csak egy kapuscserét kérnék 😀