NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
12 hónapja
YoungZeeZee
9 413
amugy zidane vbs kiallitasa volt az elso "var"os itelet nem?a biri vmi visszajatszast megnezett anno ha jol emlekszembárhova teszed ezt a vonalat lesz 3-4 centis dolog amin rugózni kellLehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
De az egyébként nagyon pozitív VAR tekintélyét is kikezdi, hogy ilyen 3-4 centis dolgokon videóznak perceket, ahelyett, hogy az olyan nyilvánvaló bírói tévedések/csalások korrekciójára használnák, mint pl. a 2002-es koreai meccsek, Lampard gólja 2010-ben, stb.
Kampman
ahogy van mikor azt nézik hogy saját térfeléről indul-e a játékos
Negritis, a vajda
12 hónapja
bárhova teszed ezt a vonalat lesz 3-4 centis dolog amin rugózni kellLehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
De az egyébként nagyon pozitív VAR tekintélyét is kikezdi, hogy ilyen 3-4 centis dolgokon videóznak perceket, ahelyett, hogy az olyan nyilvánvaló bírói tévedések/csalások korrekciójára használnák, mint pl. a 2002-es koreai meccsek, Lampard gólja 2010-ben, stb.
Kampman
ahogy van mikor azt nézik hogy saját térfeléről indul-e a játékos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 hónapja
Nagyon kellene egy harmadik gól,hogy nyugi legyen a Poolnak....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
12 hónapja
Lehet, hogy lenne egy ilyen negatív következménye.Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
zacknorb
12 hónapja
"Szegény" VAR bírónak ma sok a meló
12 hónapja
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Te vagy a szaudi Arsene Wenger.
Kampman
12 hónapja
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.Vagy nem is alakulna ki ilyen szitu, mert mindenki atom lowblockot tolna
Kampman
Poloska vagyok.
12 hónapja
Ez is klasszikusan az a gól, amilyet az én szabályváltoztatásom után megadnának.
12 hónapja
nah ez meg les
12 hónapja
De jó lenne mindenki low block ellen játszana!Ez lehetne a 16-os, de úgy mint a hokiban ha már bent van a labda, és a labdás passzol vagy lő, akkor onnantól mondjuk már mindegy lenne, hogy előrébb van vlmivel vagy nincs aki kapja👀Van ilyen vonal.Ez vagy a 20-dik passzal előtte volt.... elmennek a faszba ha elveszikMég az EB-n írtam, hogy kéne egy vonalat húzni kb. 20 méterre az alapvonaltól, ahonnan befelé már nem érne a lesszabály. Vicc, hogy ilyen rövidpasszos akciókat nézegetnek percekig, sokszor pedig gólokat is elvesznek, pedig a lesszabályt nem az ilyenek miatt hozták eredetileg.
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
Felezővonal.
zacknorb
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 hónapja
Ez lehetne a 16-os, de úgy mint a hokiban ha már bent van a labda, és a labdás passzol vagy lő, akkor onnantól mondjuk már mindegy lenne, hogy előrébb van vlmivel vagy nincs aki kapja👀Van ilyen vonal.Ez vagy a 20-dik passzal előtte volt.... elmennek a faszba ha elveszikMég az EB-n írtam, hogy kéne egy vonalat húzni kb. 20 méterre az alapvonaltól, ahonnan befelé már nem érne a lesszabály. Vicc, hogy ilyen rövidpasszos akciókat nézegetnek percekig, sokszor pedig gólokat is elvesznek, pedig a lesszabályt nem az ilyenek miatt hozták eredetileg.
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
Felezővonal.
zacknorb
Szerkesztette: ozibozi
12 hónapja
Akkor ellőtte a puskapora 75%-átUtolsó Benficás évében 34 gólt rúgott 41 meccsen.Nunez be van oltva gól ellen.Világ életében be van....
Nomac
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Draft

12 hónapja
Nunez inkább fék....
Draft

12 hónapja
Utolsó Benficás évében 34 gólt rúgott 41 meccsen.Nunez be van oltva gól ellen.Világ életében be van....
Nomac
ThundersNFL a Paraszt
12 hónapja
Van ilyen vonal.Ez vagy a 20-dik passzal előtte volt.... elmennek a faszba ha elveszikMég az EB-n írtam, hogy kéne egy vonalat húzni kb. 20 méterre az alapvonaltól, ahonnan befelé már nem érne a lesszabály. Vicc, hogy ilyen rövidpasszos akciókat nézegetnek percekig, sokszor pedig gólokat is elvesznek, pedig a lesszabályt nem az ilyenek miatt hozták eredetileg.
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
Felezővonal.
Poloska vagyok.
12 hónapja
Ez vagy a 20-dik passzal előtte volt.... elmennek a faszba ha elveszikMég az EB-n írtam, hogy kéne egy vonalat húzni kb. 20 méterre az alapvonaltól, ahonnan befelé már nem érne a lesszabály. Vicc, hogy ilyen rövidpasszos akciókat nézegetnek percekig, sokszor pedig gólokat is elvesznek, pedig a lesszabályt nem az ilyenek miatt hozták eredetileg.
ThundersNFL a Paraszt
12 hónapja
Ezt el fogják venni...abból amit láttunk stands
Nomac
de nem lepett volna meg ha elveszik
12 hónapja
Tipikusan az a meccs a Liverpool vs Leicester City, amit ha reggelig is játszanak, 0-1 marad a végeredmény.Ahhoz képest már kettő 😀
Pedig most kicsit lehetne növelni az előnyt ismét.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 hónapja
Ez vagy a 20-dik passzal előtte volt.... elmennek a faszba ha elveszik
Draft

12 hónapja
Ezt el fogják venni...
12 hónapja
Na ez csodás volt. Jones gól, Mac Allister második assziszt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
12 hónapja
Nunez be van oltva gól ellen.Világ életében be van....
Nomac
Draft

12 hónapja
CuJo <3