NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Brunot tényleg el kell engedni. Szerintem már nem ég benne a tűz.

Hojlund, hát nem tudom. Szerintem egy Atalanta szint. Sose fog top 5-10-es csatár lenni. Kis csapatok ellen a Serie A-ban meg tud élni
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jó az időjárás az Anfielden, alig látni a pálya túloldalát a ködtől.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
manuszka86 New England Patriots 2 454 — Patriots fan
Hojlundban van szerintem potenciál,viszont akárhányszor beindul az üresbe,marhára nem érkezik a laszti. Amorim féle Sportingban ő is szép számokat hozna. Manchesteri középpálya élettelen

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Ha ezt megadják az precedens értékű. Ezentúl hülye aki nem fogja közre a kapust, hogy ne tudjon semerre mozdulni.
Matthew99
Mondjuk tényleg vicc hogy először el kell lökni az egyik támadót hogy egyáltalán meg tudjon mozdulni a kapus. Ettől függetlenül hogy kb ez a legerősebb 11 amit pályára lehet küldeni,de ez egy fos csapat. Már lassan azt is elfelejtem mikor tudott a csapatom focizni😂
manuszka86
Persze, ez egy másik probléma az MU-val, de ettől még nem tudnak ezen a meccsen se mit kezdeni velük. Elöl alig van elképzelés meg normális csatár. Onana pedig tényleg nem az a kapus akire gondoltak, dd az hogy először löknie kell az ellent aztán hátra se tud lépni a másiktól az szerintem nonszensz. Ráadásul vissza is nézik és még így se találnak kivetni valót. Én egyik végletet se szeretem, tehát nem mondom hogy ne legyen senki az ötösön belül, de a feltartás mezőnyben is szabálytalan.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Nagyon veszélyes ez az irány szerintem, és alighanem exportálódni fog más bajnokságokba is.
Hungarian Bill
Míg a mondat első felével egyetértek, a második felével nagyon nem. Szerintem nem fog ez elterjedni, és ez akár BL-ben néha hátrány is lehet az angol csapatoknak, ha ilyen gólokat ott nem ad meg egy holland/francia/lengyel spori

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
manuszka86 New England Patriots 2 454 — Patriots fan
Ha ezt megadják az precedens értékű. Ezentúl hülye aki nem fogja közre a kapust, hogy ne tudjon semerre mozdulni.
Matthew99
Mondjuk tényleg vicc hogy először el kell lökni az egyik támadót hogy egyáltalán meg tudjon mozdulni a kapus. Ettől függetlenül hogy kb ez a legerősebb 11 amit pályára lehet küldeni,de ez egy fos csapat. Már lassan azt is elfelejtem mikor tudott a csapatom focizni😂

Szerkesztette: manuszka86

több mint 1 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 671
Onana egy bohóc, és az egyik legtúlértékeltebb kapus evör, (emellé még a MU sem a szívem csücske), de nevetségesnek tartom ezt a főleg a PL-ben elterjedő trendet, hogy a kapust semmilyen tekintetben nem védik a bírók az ötösön belül. Innentől fogva majd potyognak a szögletgólok, mert a kapust satuba fogják. Nagyon veszélyes ez az irány szerintem, és alighanem exportálódni fog más bajnokságokba is.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Nektek rémlik valaha ekkora összeesés mint, amit a City mutat az utóbbi 9 meccsen?

Tehát olyan, hogy egy évek óta domináns csapat, ami nem adta el a legjobbjait és a szezont is ugyanúgy kezdi, mint az elmúlt években ennyire a földbe áll.
Jughead
Liverpool, '19-20.
Megsérült Gomez, Van Dijk, Thiago a szeptemberi válogatott szünet két oldalán. Ettől még jöttek az eredmények. Aztán Palack-Pool 0:7 minden IS beakadt - és aztán elkezdett nem dobni a gép.
slowmotion
Nathaniel Phillips volt akkor édes istenem, meg Ozan Kabak kellett vésztervként télen.
zacknorb
Meg Rizsa. Legendary Animals.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 890 — Kinek mit intézett a kormánya
Nektek rémlik valaha ekkora összeesés mint, amit a City mutat az utóbbi 9 meccsen?

Tehát olyan, hogy egy évek óta domináns csapat, ami nem adta el a legjobbjait és a szezont is ugyanúgy kezdi, mint az elmúlt években ennyire a földbe áll.
Jughead
Liverpool, '19-20.
Megsérült Gomez, Van Dijk, Thiago a szeptemberi válogatott szünet két oldalán. Ettől még jöttek az eredmények. Aztán Palack-Pool 0:7 minden IS beakadt - és aztán elkezdett nem dobni a gép.
slowmotion
Nathaniel Phillips volt akkor édes istenem, meg Ozan Kabak kellett vésztervként télen.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 145 — balazs.t85@gmail.com
Vicc számomra, ketten fogják közre a kapust, semmi esélye nem volt védeni...
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 145 — balazs.t85@gmail.com
Ezt el kell hogy vegyék...
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

Jughead
Liverpool, '19-20.
több mint 1 éve
Aztarohadt Cunha

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 232 — The Mathematician
ezt a lest kicsit tovább nézték mint indokolt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Sporting CP have sacked Joao Pereira after just six weeks as their head coach and moved to appoint Rui Borges from Vitoria de Guimaraes.

www.nytimes.com/athletic/6016453/2024/12/26/joao-pereira-sporting-cp-amorim/

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!

Jughead
Ha ér edző csere akkor a tavalyi Napoli. Mondjuk nem sok értelme lenne ha érne.

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 219

több mint 1 éve
nah go wolves

több mint 1 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 438 — LIGHTS OUT!
hű de balfaszok voltunk
Löfli
a Clemson mindig az

több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 261
Nagyon azt akarják a foci istenek idén ,hogy a Pool nyerje ezt a bajnokságot, mostmár csak le kellene szerződni azokkal a fránya játékosokkal, hogy tavaszra ne essen szét a gépezet.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 947
Vajon eljön a pillanat, amikor Guardiolát kirakják?
Mikey

Szerintem nem kellene egy rossz szezon miatt, tekintve, h évekig dominált.
Egy újjáépítés elengedhetetlen, a kérdrs ink, h akarja-e vezényelni.
több mint 1 éve
kicsit bánom hogy a forest-spurs meccset néztem
de az érdekelt még kb leginkább

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 846 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hű de balfaszok voltunk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Ezt meg is érdemli a Chelsea. Enerváltan, ötlettelenül, szarul játszottak és azt hitték egy gól elég lesz ezzel a védelemmel. Megérdemlik.