NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Owen Hargreaves Compares Bayern Munich and Man United's Christmas Parties 🎄😂
— Rio Ferdinand Presents (@FIVEUK) December 23, 2024
CC: @rioferdy5, Owen Hargreaves, @JodyMorris, @joelbeya, #MUFC pic.twitter.com/3US6UtKmNp
több mint 1 éve
Olyan posványba nem járok. Csak ezt a fórumot olvasom 😉Túl sok Trollfoci volt mostanában? Ott szoktak állandóan hadakozni és árnyékszájkaratezni képzeletbeli ellenségekkel valami ömlesztett nacionalista férfiszerelem kirakatmártír koktélbanPedig béna és nem csinál semmit. Durva, hogy a kispad melegítésével be lehet kerülni a hét csapatába. Shearer is hülyül már...
Matthew99
Bálesz
FLZOLI

több mint 1 éve
Túl sok Trollfoci volt mostanában? Ott szoktak állandóan hadakozni és árnyékszájkaratezni képzeletbeli ellenségekkel valami ömlesztett nacionalista férfiszerelem kirakatmártír koktélbanPedig béna és nem csinál semmit. Durva, hogy a kispad melegítésével be lehet kerülni a hét csapatába. Shearer is hülyül már...
Matthew99
Bálesz
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 1 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nem csodálom. Kezdésnél kiégett az ellenfelek retinája, alig láttak valamit a pályán, könnyen elbántak velük.mi ez a förmedvény Man City szerelés? nem csoda hogy nem megy a játék 😀 mint valami wishes fenerbache mez 😀throwback, ilyen mezben nyerték meg (éppenhogy) a 98/99-as szezonban a league one playoffot és jutottak vissza a champóba
Löfli
törölt kristof
több mint 1 éve
Régi szép idők, mikor még a helyükön voltakmi ez a förmedvény Man City szerelés? nem csoda hogy nem megy a játék 😀 mint valami wishes fenerbache mez 😀throwback, ilyen mezben nyerték meg (éppenhogy) a 98/99-as szezonban a league one playoffot és jutottak vissza a champóba
Löfli
törölt kristof

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
mi ez a förmedvény Man City szerelés? nem csoda hogy nem megy a játék 😀 mint valami wishes fenerbache mez 😀throwback, ilyen mezben nyerték meg (éppenhogy) a 98/99-as szezonban a league one playoffot és jutottak vissza a champóba
Löfli
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve

mi ez a förmedvény Man City szerelés? nem csoda hogy nem megy a játék 😀 mint valami wishes fenerbache mez 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Saka minimum 8 hét off, torn his hamstring
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És még Szoboszlainak is passzolt.A meccs utáni interjúban beismerte, hogy összekeverte MacAllisterrel és csak azért. Magától nem tenne ilyet 🙂
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Egy bajnokit nem látok, nyilván azon gurít hatot a csapat. Na majd ma visszanézem.Salah 16 meccsen 15+11. És még Szoboszlainak is passzolt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ezt is csak bosszantásból 😊Az elmúlt négy évből csak egyszer, de előtte 11-szer zsinórban.Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Most pár évig nyugi lesz.
több mint 1 éve
Az elmúlt négy évből csak egyszer, de előtte 11-szer zsinórban.Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
Sixo
több mint 1 éve
Idén is onnan nyertek?Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szóval akkor a PL Év Játékosa a bimbifrizurás lesz?
több mint 1 éve
Vagy td rossz xp-vel meg egy fg. No igen.vagy 3 safety es egy fg 😀3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀
YoungZeeZee
zacknorb
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Nagyon aranyos a bíró spori, a kis szöszit most kellett volna zuhanyozni küldeni. Már persze csak ha volt ideje megizzadni...
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 413
vagy 3 safety es egy fg 😀3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀
YoungZeeZee
zacknorb
több mint 1 éve
3-6?Volt 3 FG
mi a fasz van ott?
atnyomtam az nfl-re 😀
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Salah aranylabdás lesz jövőremax ha megy a real-barca egyikébe nyáron
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Salah aranylabdás lesz jövőre
több mint 1 éve
Mennyire látszik hogy nem tetszik neki 😂