Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
oké, csak ez sztem nem azhááááátnem hát, még csak három tizi volt! 😊
Negritis, a vajda
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
hááááát
több mint 1 éve
Schimanski gólt szerzett a sorozatban. /igaz nem a Duisburg színeiben/A félidőben egy gól a Fenerbache hátránya.
Ha a másodikban Tanner is betalál, jöhet a hosszabbítás.
több mint 1 éve
KIESÉS!!!Büntetőpárbaj?Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Vagy továbbjut a Margit?
warr_b
több mint 1 éve
Büntetőpárbaj?Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
Vagy továbbjut a Margit?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
közben láttam, hogy Thunban volt a meccs, de Celjéből sem jöttek sokan...mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem a saját stadionjukban volt a meccs, hanem 250 km-mel arrébb
NB2
Löfli
siralmas látvány volt
több mint 1 éve
Ja, szóval: ha a csehek lőnek még egy gólt (amire nem sok sanszuk volt) + a hosszabbítást is behúzzák (így vagy úgy), akkor mehetnek tovább. Ha nálad ez a "majdnem", akkor megadom magam.🙂Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem a saját stadionjukban volt a meccs, hanem 250 km-mel arrébb
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊nem lehet hogy zárt kapus volt?
NB2
mer mtk meccsre a játékosok családja se megy ki
több mint 1 éve
mondjuk nem értem, hogy miért voltak kevesen a LUG-CLJ meccsen, ennél még egy MTK meccsen is többen vannak 😊
több mint 1 éve
Hát igen, és kérdezd meg Zacknorbot meg a Liverpool szurkolókat, hogy mi szokott a hosszabbítás vége lenni.Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Sixo
több mint 1 éve
Ha a csehek lőttek volna még egyet, akkor hosszabbítás.1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
1 gólraÉrtem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Értem, de a Lazio elég messze volt attól, hogy kiessen.Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
NB2
több mint 1 éve
Lugano-Celje meg jéghoki meccs 😊
több mint 1 éve
ez a Lugano - Celje meccs zseniális, most lett 5-4 😀ronaldo7.me/soccer-streams/nk-celje-live-stream

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
persze, de ez is olyan hogy láttuk már nem megadvahát, ez megint egy véleményes büntiEz egy fokkal egyértelműbb
Negritis, a vajda
zacknorb
a Sociedadé nálam 50-50, ez 80-20
mondjuk ez a totyorgás olyan szinten undorító, rohadt gáz hogy visszahozták
több mint 1 éve
hát, ez megint egy véleményes büntiEz egy fokkal egyértelműbb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
hát akkor ez is bünti
több mint 1 éve
Roma kiesett Lazio maradtMajdnem kiesett mind2 Római.???
Sixo
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
hát, ez megint egy véleményes bünti
több mint 1 éve
nah sál előbányászvahajrá Sociedad