Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
fiola bravúr
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ezt megúsztuk....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
hű de mázli volt
több mint 1 éve
Ezt kell játszani mindenki ellen nem szép, de hatásos....Nem, pont hogy az eb selejtezőn nem ezt kellett játszani. Nagyok ellen ez kell ja, de amúgy kell a labdás játékban is fejlődés (albánok elleni meccsek pl.)
Be süncibe utána egy szórványos ellencsapás amiből lesz egy gól....utána védeni az eredményt
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ordas fasság.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez szépvót.
több mint 1 éve
pfú bazmeg
több mint 1 éve
mekkora hülyeség ez...még női fociban is
több mint 1 éve
Amúgy azt néztem a gólnál h a holland védő úgy felborította hátulról talán Vargat h simán tizi lett volna az is
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ezt kell játszani mindenki ellen nem szép, de hatásos....Be süncibe utána egy szórványos ellencsapás amiből lesz egy gól....utána védeni az eredményt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
A kezét szúrta, majd jönnek a belső szervek.nem hiszem, mert megúsztuk mindkettőt szerencséredibusz 2 faszság fél percen belülGúla biztos otthon szurkálja a vudubabáját.
peach
Dzsokijuing
peach
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
esetleg nikischerevicOriasi hatranya, hogy magyar sajnos. Ha feka lenne es Pappooeeee lenne a neve mar itt lenne.Nikitscher jateka igen tetszetos ma is.Hajnal nem tudja kiscoutolni amúgy …
Maradjon egeszseges es valaki menekitse ki Kecskemetrol.
Kenny
csebi
Kenny
több mint 1 éve
Mondom h kettővel 😉Amit elvett a VARna a fritzek már vezetnekKettővel
Klaci79
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nikitscher jateka igen tetszetos ma is.Írtam spanoknak hogy ma gól.
Kenny
Aztán meg hogy shot creating action lett, maradhat.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nem hiszem, mert megúsztuk mindkettőt szerencséredibusz 2 faszság fél percen belülGúla biztos otthon szurkálja a vudubabáját.
peach
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Oriasi hatranya, hogy magyar sajnos. Ha feka lenne es Pappooeeee lenne a neve mar itt lenne.Nikitscher jateka igen tetszetos ma is.Hajnal nem tudja kiscoutolni amúgy …
Kenny
csebi
több mint 1 éve
na az 5-1-ből az egyik gól már megvan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nikitscher jateka igen tetszetos ma is.Hajnal nem tudja kiscoutolni amúgy …
Kenny
több mint 1 éve
Nikitscher jateka igen tetszetos ma is. Maradjon egeszseges es valaki menekitse ki Kecskemetrol.
több mint 1 éve
Na, most indul a buli.
több mint 1 éve
hollandok itt mina faszt csináltak, thx
több mint 1 éve
Nikitscher rohadt jo