Soccer
42 feliratkozó
több mint 1 éve
És a VAR-t nem emberek üzemeltetik, a látottakat nem emberek értékelik, a döntéseket nem emberek hozzák?Amit írsz az addig volt igaz amíg nem volt VAR. A VAR az emberi tévedés mellé behozta az én szememben a csalást. Nincs más, nincs több. Az Osasuna és az Atlético ellen ennék kevesebbért fújtak 11-est a Real ellenfelének.Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének.De nem azok, mert emberek fújnak, nem gépek, akik hibáznak, inkozisztensek, ráadásul a soccer szabályrendszere se egzakt, így ez a sportág ilyen, hosszútávon kiegyenlítődik. Gondolom 1-2 éve követed, no para, pár évig nézed, majd megszokod, és nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak, mint annak, hogy a bajnokság egyik sorsdöntő meccsén zuhog az eső, vagy a kupadöntő előtt megbetegszik a sztárjátékos.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
24 éve követem a Realt amikor Zidane odaigazolt.
Szóval számomra az emberi tévedés fogalma a VAR-ig létezik, amint ott a videó a képek és akik látják azok nem azt látják, mint ami, az számomra csalás.
És ha ez fordítva van akkor is ezt mondom.
KeyG
Illetve mennyivel jobb neked, ha úgy nézel egy meccset, hogy annak úgyis integráns része a csalás? Így szórakoztatóbb? Mert ez elég furcsának tűnik számomra. De persze ízlések...
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Amit írsz az addig volt igaz amíg nem volt VAR. A VAR az emberi tévedés mellé behozta az én szememben a csalást. Nincs más, nincs több. Az Osasuna és az Atlético ellen ennék kevesebbért fújtak 11-est a Real ellenfelének.Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének.De nem azok, mert emberek fújnak, nem gépek, akik hibáznak, inkozisztensek, ráadásul a soccer szabályrendszere se egzakt, így ez a sportág ilyen, hosszútávon kiegyenlítődik. Gondolom 1-2 éve követed, no para, pár évig nézed, majd megszokod, és nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak, mint annak, hogy a bajnokság egyik sorsdöntő meccsén zuhog az eső, vagy a kupadöntő előtt megbetegszik a sztárjátékos.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
24 éve követem a Realt amikor Zidane odaigazolt.
Szóval számomra az emberi tévedés fogalma a VAR-ig létezik, amint ott a videó a képek és akik látják azok nem azt látják, mint ami, az számomra csalás.
És ha ez fordítva van akkor is ezt mondom.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének.De nem azok, mert emberek fújnak, nem gépek, akik hibáznak, inkozisztensek, ráadásul a soccer szabályrendszere se egzakt, így ez a sportág ilyen, hosszútávon kiegyenlítődik. Gondolom 1-2 éve követed, no para, pár évig nézed, majd megszokod, és nem tulajdonítasz nagyobb jelentőséget a dolognak, mint annak, hogy a bajnokság egyik sorsdöntő meccsén zuhog az eső, vagy a kupadöntő előtt megbetegszik a sztárjátékos.
KeyG
több mint 1 éve
Nem nyaffognék én, ha a fújások pártatlanok lennének. De nem azok.Negreira leaguenem unod még? 😀
KeyG
Kenny
Ez bokatörés is lehetett volna és 11-esnek kellett volna lenni sima pirossal. ( Nem érdekel a dupla büntetés szabály )
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Azért ne túlozzunk már. Ezt megelőzően 6 bajnokiból 5öt megnyert, közte a 2 milánói csapat ellen. Semmi értelme full Romaba tolni és évente 3 edzőt elfogyasztani. Keresi a csapatát, és 2025re kezd összeállni.Vlahovic lol 😀. Nagyon gyenge ez a JuveIgen es ezek a koklerek kepesek vedeni Mottat. Giuntolival egyutt kellene elzavarni a picsaba oket, 2 Serie C szintu kokler.
Toto21
Beki
több mint 1 éve
Vlahovic lol 😀. Nagyon gyenge ez a JuveIgen es ezek a koklerek kepesek vedeni Mottat. Giuntolival egyutt kellene elzavarni a picsaba oket, 2 Serie C szintu kokler.
Toto21
több mint 1 éve
Vlahovic lol 😀. Nagyon gyenge ez a Juve
több mint 1 éve
Kolasinac micsoda gólpassz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Pedig remènykedtem benne, hogy hátha mèg lehet esèly a scudettóèrt de hát ha nem akarják a srácok 🤷🤦😏 kb kèt hèt alatt sikerül vègkèpp elbukni mindent. Ügyess 👏👏👏
több mint 1 éve
kamutizivel vezetünk a Juve ellen, csak így tovább srácok! 😀

Don't blink!
több mint 1 éve
Jót tett nekik is az edzőváltás.Feltámasztottuk őket. Mint a Honvédot.A Honvéd közben nagy nehezen leizmozta a Soroksárt. Vérfürdő lesz a kiesés elleni harc az NB II-ben, mert a 8. Mezőkövesd és az utolsó (16.) Tatabánya között NÉGY pont a difi.Közben a Tatabányával mi történt? Megtáltosodott?
Ugyanitt Kántor Kevin a teljes Honvéd tábort mea culpa-ra fogja késztetni. Amikor idejött pár hete, mindenki húzta a száját, hogy ki ez, minek van itt a svájci ötödosztályból. Ma csereként rúgott 1,5-et (az egyik öngól szagú volt), és ollózott egy győztes gólt.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
warr_b
több mint 1 éve
remélem olcsón ki tudunk szállni Hojlundból, mert egy rakat roncs a srác. Nincs önbizalma, itt ő már nem fog sok vizet zavarniCsak ugy ahogy Antonyból meg Onanából meg Mountból. Esti számtan: ezen játékosok igazolására mennyi pénzt költött kedvenc kopaszunk?
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
a bundásban 2 hete nem nyert meccset az aktuális hazai csapat 😲
több mint 1 éve
Feltámasztottuk őket. Mint a Honvédot.A Honvéd közben nagy nehezen leizmozta a Soroksárt. Vérfürdő lesz a kiesés elleni harc az NB II-ben, mert a 8. Mezőkövesd és az utolsó (16.) Tatabánya között NÉGY pont a difi.Közben a Tatabányával mi történt? Megtáltosodott?
Ugyanitt Kántor Kevin a teljes Honvéd tábort mea culpa-ra fogja késztetni. Amikor idejött pár hete, mindenki húzta a száját, hogy ki ez, minek van itt a svájci ötödosztályból. Ma csereként rúgott 1,5-et (az egyik öngól szagú volt), és ollózott egy győztes gólt.
iktriad
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
A Honvéd közben nagy nehezen leizmozta a Soroksárt. Vérfürdő lesz a kiesés elleni harc az NB II-ben, mert a 8. Mezőkövesd és az utolsó (16.) Tatabánya között NÉGY pont a difi.Közben a Tatabányával mi történt? Megtáltosodott?
iktriad
több mint 1 éve
"Ilyen apró dolgokon múlnak a dolgok." Ezt megjegyzem.
több mint 1 éve
érdekes a bíráskodás a Loki - Fradi meccsen. Kubatov befizette az extra adót vajon?
több mint 1 éve
remélem olcsón ki tudunk szállni Hojlundból, mert egy rakat roncs a srác. Nincs önbizalma, itt ő már nem fog sok vizet zavarniAhhoz kövi szezonban valamit villantania kell, mert anélkül nagyon mínusz..itt vagy kölcsönben valahol mindegy
Toto21
több mint 1 éve
remélem olcsón ki tudunk szállni Hojlundból, mert egy rakat roncs a srác. Nincs önbizalma, itt ő már nem fog sok vizet zavarni
több mint 1 éve
Hát nekem ennyi tényleg elég volt ebből a szezonból. Nyáron három igazolás kell. Ha lesz ötödik hely, 9 pont előnyünk van, azt hozzuk be.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Arsenalnak hizelgő az xItt legalább kettő gólt kellett volna rúgnunk…na mindegy ez van
davemayer
több mint 1 éve
Arsenalnak hizelgő az x
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
asztakurva

Don't blink!