Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezen semmi határeset nem volt, még konkrétan gólhelyzetet is akadályozott meg vele. De mondom, jobb lenne ha sosem adnának de erre a mai fociban szinte mindig adnak.Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.Nem fasz. Illetve nem ezért. Határeset volt.
nagylaza, főpohárnok
csipkelli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Amennyiben határeset, ne jósolgasson. Amúgy: jó döntés volt. Hova tehette volna esés közben a kezét?Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.Nem fasz. Illetve nem ezért. Határeset volt.
nagylaza, főpohárnok
csipkelli
több mint 1 éve
Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.A mai szabályrendszer szerint 11es. De jobb lenne ha erre sosem adnának, de ez amúgy 10-ből 9szer 11es. Nem véletlenül hívták ki.
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
20 pont kevés lesz a bajnoki címhez.🙂olyan minőségi (magyar szinten) cserék vannak, hogy nincs nagyon kétségem a végső kb 20 pontos bajnoki címükbenén most látom először a nerencvárost idén, de ez a csapat még nagyon nem néz ki jólMaradjon is így.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
Klaci79
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.Nem fasz. Illetve nem ezért. Határeset volt.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Genoa jól kezdte a szezont. Pontszerzés a címvédő ellen. Cool. 😊Cool ja, 3 ezerből 227 ezer ment el rajta 🤣
rob3r7o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Hülye fasz riporter. Szerintem se tizi.
több mint 1 éve
Véber Gyurit idézve,Nekik kézzel is lehet?
A mondat itt véget ért, Gyuri nem mondott semmi mást.
több mint 1 éve
olyan minőségi (magyar szinten) cserék vannak, hogy nincs nagyon kétségem a végső kb 20 pontos bajnoki címükbenén most látom először a nerencvárost idén, de ez a csapat még nagyon nem néz ki jólMaradjon is így.
Klaci79
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
én most látom először a nerencvárost idén, de ez a csapat még nagyon nem néz ki jólMaradjon is így.
Klaci79
több mint 1 éve
én most látom először a nerencvárost idén, de ez a csapat még nagyon nem néz ki jól
több mint 1 éve
Genoa jól kezdte a szezont. Pontszerzés a címvédő ellen. Cool. 😊
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Döcög ez a Fradi-szekér egyelőre idén
több mint 1 éve
Ha a Loki-Dióra gondolsz, azért az jobb meccs volt.Jól tudom, hogy a magyar bajnokság szuperrangadóját nézem?Miről beszélsz, annak már órák óta vége.
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 1 éve
Jól tudom, hogy a magyar bajnokság szuperrangadóját nézem?Miről beszélsz, annak már órák óta vége.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jól tudom, hogy a magyar bajnokság szuperrangadóját nézem?
több mint 1 éve
Jansen-ek szoltak, hogy az Ujpestet oda-vissza kene es nagyon? Mert ez idaig egy kalap nagy semmi.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=PBBGpUYYeXQItt mi volt a cél?nem tudom, de ilyet már láttam az NFL-ben is.
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 17, 2024
Sixo
i.ibb.co/tprLXSc/0-6ax-G7-ESDSnf7-Dw5-F.gif
deyell
www.youtube.com/watch?v=T5l10r-EIiE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Itt mi volt a cél?nem tudom, de ilyet már láttam az NFL-ben is.
— Out Of Context Football (@nocontextfooty) August 17, 2024
Sixo
buhloone mindstate
több mint 1 éve
"Szar Fradi" sál totálbanvalakik csunyan megtrollkodtak a lilakat ma.
Ejnye.
Kampman