Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
hivatalosan eddig úgy tűnik nem az. Majd lehet módosítják.20 perce verremeno vitaban vagyok egy haveromnal azon hogy ez assist vagy nem. 😀Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpasszSajnos beleért egy ipswischui is de bőven adható Szobinak.
shagi0206
Majd kiderül mi lesz a statt lapon
ThundersNFL a Paraszt
JéBé
több mint 1 éve
20 perce verremeno vitaban vagyok egy haveromnal azon hogy ez assist vagy nem. 😀Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpasszSajnos beleért egy ipswischui is de bőven adható Szobinak.
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Most már remélem a unitedet is megcsapják több góllal, és nem chokerkednek mint tavaly az Old Traffordon.
több mint 1 éve
Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpasszSajnos beleért egy ipswischui is de bőven adható Szobinak.
shagi0206
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nyitóforduló, Salah gól - borítékolható 😀 És Szobo gólpassz
több mint 1 éve
Szalah nem volt lesen a kiugratásnál?Nem tűnt annak, én is azért vártam meg az ismétlést
törölt kristof
több mint 1 éve
Szalah nem volt lesen a kiugratásnál?
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Salah lehet tényleg megváltozott, és nem csak a haja. Tavalyig ezeket simán rálőtte.
több mint 1 éve
Itt a 2. félidőben Dominak azért már volt pár szép húzása.
több mint 1 éve
Az keresztlabda volt, Döme csinált ilyeneket ilyen könnyedén
több mint 1 éve
3 perc alatt lüktetőbb a Pool játéka, mint az egész 1. félidőben volt.
több mint 1 éve
Egy feljutó csapat ellen idegenben az első fordulóban sehol sem egyszerű ha nem találsz egy gólt az elejénPláne hogy a kezdő csapat nagy része kb egy, a maradék két edzőmeccset játszott új edző és új taktika mellett.
ozibozi
több mint 1 éve
"OFFICIAL: Premier League referees will now have to reveal which clubs they support in an attempt to be more transparent towards supporters. "RIP Löfli
több mint 1 éve
Az eredmenyek.com szerint Gravenberch és Szobo a két leggyengébb.túl sokat nem tettek hozzá, az tény. Nagyobb volumenű játékra lesz szükgés a 2. félidőben, mert ez eddig lepkefing. Igaz a napokban láttam egy képet arról, hogy Benitez óta 1 edzőnk se volt, aki győzelemel debütált volna. Mármint hogy Benitez se nyert 😊
ozibozi
több mint 1 éve
Én simán érzek és látok magam előtt egy nagy beesest a Poolnal, Klopp generational edző zseni, biztos vagyok benne hogy nagy kihatassal lehet a jatekosokra, ahogy anno Fergie után is megfigyelheto volt a marketing fcnél.Hozzátéve hogy tavaly ráadásul meg Kloppoval is tulteljesitettek.
Szerkesztette: esanders10
több mint 1 éve
Az eredmenyek.com szerint Gravenberch és Szobo a két leggyengébb.
több mint 1 éve
Mondjuk hogy hazai pálya. Amivel az a gond, hogy egyes csapatok idegenben is megkapják a "hazai pályát".A bíró úgymond "nem akart belenyúlni a meccsbe".azért ez a fekve elütöm a labdát kézzel nem sárga?Utána még el is rúgja 😅
Negritis, a vajda
Nomac
Vagyis pont ezt tette, mert a csávónak már volt egy sárgája.
slowmotion
több mint 1 éve
A bíró úgymond "nem akart belenyúlni a meccsbe".azért ez a fekve elütöm a labdát kézzel nem sárga?Utána még el is rúgja 😅
Negritis, a vajda
Nomac
Vagyis pont ezt tette, mert a csávónak már volt egy sárgája.
több mint 1 éve
18 v 19 évesen hoztuk el, egy u19 ev/vb gólkirályi cím után.ja, hát az oké hogy pénz lett belőle, de lehetett volna akár jó is. Igaz az akkori kezdőbe a mostani játékával se fért volna be.?hát - nagyon nem 😀 Pont ezért kerekedett ki a szemem, hogy ilyen jó volt, és nem sikerült kihozni belőle?Még most nézem, Solanke Spurs játékos, méghozzá elég drágán? 😮Beszéltünk róla hogy a pool mekkora bizniszt csinált vele
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
semmiért hoztuk, nem működött
eladtuk 20ért és most kaptunk még 10et
Negritis, a vajda
shagi0206
De akkor még kiforratlan volt, elpattant tőle a labda. Utolsó meccsek egyikén rúgatott.vele egy gólt Ings, aztám ennyi. Kellett neki még pár év ahhoz, hogy felépítse magát, Liverpoolban ez nem volt adott.
több mint 1 éve
azért ezt a meccset nézve nem mondanám hogy bajnokesélyesek vagyunk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
azért ez a fekve elütöm a labdát kézzel nem sárga?Utána még el is rúgja 😅
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
azért ez a fekve elütöm a labdát kézzel nem sárga?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!