NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
561
59
19-től, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
az volt a szörnyű, hogy az utolsó 2 évben már Mbappé-val is 😊Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek.Mondjuk Mbappé nélkül ennek a ligának az értéke, kb a holland s a portugál ligával vetekszik.
YoungZeeZee
Tony Adams
több mint 1 éve
Néhány kisebb piac, ahol NINCS Ligue1 közvetítő partner: UK, Spanyolország, Olaszország, Afrika, Közel-Kelet....Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek.Mondjuk Mbappé nélkül ennek a ligának az értéke, kb a holland s a portugál ligával vetekszik.
YoungZeeZee
Tony Adams
több mint 1 éve
Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek.Mondjuk Mbappé nélkül ennek a ligának az értéke, kb a holland s a portugál ligával vetekszik.
YoungZeeZee
több mint 1 éve
Itthonról továbbra sincs egy fasza streaming platform amiről elérhető jó minőségben a Premier League? Semi legal oldalak is szóba jöhetnek😀
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 434
Kettő nap múlva kedződik a 🇫🇷 bajnokság és se a Sport TV, se a Spíler, se a Eurosport, se a Match 4, se az Aréna 4 műsor-kínálatában nem szerepelnek meccsek.
több mint 1 éve
Pár éve kérdezgetem, hogy vajon mikor lesz az első egymilliárdért átigazoló focista.Ebből konkrétan szerintem nem lesz semmi, de az esély már megvan, ha elég pici is.
telex.hu/sport/2024/08/13/egymilliard-eurot-ker-a-real-madrid-vinicius-juniorert-a-szaudiaktol?
több mint 1 éve
Romano szerint a Liverpool és Mamardashvili megállapodott a szerződése részleteiről, és nincs Giorgi ellenére az sem hogy egy évig kölcsönben szerepeljen akár Valenciában, akár máshol.Bournemouthban játszana. Ez esetben sok-sok B'mouth meccset néznék.
Elvileg 35 millió fontot ajánlott a Liverpool, de 40-et akar a Valencia.
Mondhatnánk hogy ebből akkor úgyis lesz szerződés, de pont most sikerült Zubimendivel rettenetesen pofára esni, szóval majd ha a kezében fogja a Liverpool mezt a georgiai, majd akkor elhiszem.
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Szerintem is reális, ha nem lesz annyi sérülés, mint tavaly. Persze Shaw is kidőlt a napokban, szóval... 😀Sancho - Ugarte csere tényleg nagyon király lenne. Toney meh, én nem tartom akkor csatárnak.Wan-Bissaka -> West Ham 15M, tehát Mazra áránNekem eddig tetszik az Ineos ténykedése. De Ligt már csak a mentalitása miatt is jó igazolás. Ha emellé még egészséges is tud maradni, akkor patika. 😀
Toto21
Ha még Sanchot elpostáznánk a PSG-be Ugarteért, netán beesne még Tóni, akkor abból bár mi lehet. | Akár a konferencia ligás helyekért is harcba szállhatunk! |
dugo93
Nem tudom szoktad-e nézni Youtube-on a Box2Box show-t ( nagyon király videoik vannak néha) ök pl 3. helyre tippeltek minket, ami szerintem reális lehet, ha mindenki egészséges marad.
Toto21
több mint 1 éve
Romano szerint a Liverpool és Mamardashvili megállapodott a szerződése részleteiről, és nincs Giorgi ellenére az sem hogy egy évig kölcsönben szerepeljen akár Valenciában, akár máshol.Elvileg 35 millió fontot ajánlott a Liverpool, de 40-et akar a Valencia.
Mondhatnánk hogy ebből akkor úgyis lesz szerződés, de pont most sikerült Zubimendivel rettenetesen pofára esni, szóval majd ha a kezében fogja a Liverpool mezt a georgiai, majd akkor elhiszem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Sancho - Ugarte csere tényleg nagyon király lenne. Toney meh, én nem tartom akkor csatárnak.Wan-Bissaka -> West Ham 15M, tehát Mazra áránNekem eddig tetszik az Ineos ténykedése. De Ligt már csak a mentalitása miatt is jó igazolás. Ha emellé még egészséges is tud maradni, akkor patika. 😀
Toto21
Ha még Sanchot elpostáznánk a PSG-be Ugarteért, netán beesne még Tóni, akkor abból bár mi lehet. | Akár a konferencia ligás helyekért is harcba szállhatunk! |
dugo93
Nem tudom szoktad-e nézni Youtube-on a Box2Box show-t ( nagyon király videoik vannak néha) ök pl 3. helyre tippeltek minket, ami szerintem reális lehet, ha mindenki egészséges marad.
több mint 1 éve
Wan-Bissaka -> West Ham 15M, tehát Mazra áránNekem eddig tetszik az Ineos ténykedése. De Ligt már csak a mentalitása miatt is jó igazolás. Ha emellé még egészséges is tud maradni, akkor patika. 😀
Toto21
több mint 1 éve
Wan-Bissaka -> West Ham 15M, tehát Mazra árán
több mint 1 éve
tegnapi PAOK - Malmö, 2. görög gól elképesztő nagy bomba, de a svédek góljait elnézve, a hazaiak kapusa lehet fogadott valamire 😀www.youtube.com/watch?v=W5XcCNVvTkM
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
na igen, hiányolom davemayer esszéjét hajnal brilliáns munkájáról, meg úgy összességében az állami csecs nélkül is ezen szinten életben maradni tudó fradiról, mert ez a játékospolitika aztán pájrát ritkítja....Nem gondoltam volna, hogy ekkora keretből van 13-14 játékosunk akit fel lehet rakni, de utánuk óriási űr van.Pedig pont ezt mantrázzák rengetegen, hogy itt semmilyen szakmai munka nem folyik, hajnalék hoznak minden átigazolási időszakban egy konténernyi légióst, aztán pár közülük majd beválik... csak a találati arányuk katasztrófa, ráadásul az amúgy is gyenge up-t is ellehetetlenítették így
Kenny
Vigyázó szemetek Prágára vessétek
r.baggio
🤦
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Janek is kb ezt írja.Plusz a miértekről:
"Azzal, hogy az a hazai piacon buktak bizonyos mértékben az előző három éves üzlethez képest a szezononkénti összegben és a Serie A elnöke, De Siervo már két éve elmondta, hogy a nemzetközi jogdíjeladáa bevételeit szeretnék 2030-ra megtriplázni, valahol várható volt, hogy ennek nem lesz jó vége.
Szomorú, de közben meg látva a hazai viszonyokat, hogy a környező országokhoz képest itt aztán szinte semmire nincs igény a topligákon, illetve egész pontosan a topcsapatokon és a sztárokon kívül, nem hiszem, hogy igazából meg kell ezen lepődni, hogy piacon alapon ez nem egy vállalható üzlet. 😕"
Szerkesztette: Löfli
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Benito is mondta, hogy lesz megegyezés valamikor.Ott is meg a Premier Leak európai változatában is, de eltérő infókat adtak. Az egyik szerint egyik TV társaság sem készül arra, hogy közvetítsék, a másikban meg valaki azt mondta, hogy hallotta egy kollégától, hogy fixen megvan ,hogy hol lesz.A Nem futball, calcio podcast eheti részében beszéltek a dologról elég részletesen, szerintem érdemes meghallgatni.Bocsi ha volt mar, de most olvasom h Serie A-t nincs egyetlen csatorna, amely kozvetitene... 😀Valaki biztos fogja azt mondják. Csak perpill amennyit kérnek érte, annyi nem jön vissza belőle a sport tv-nek, így a mostani áron nem fogják megvenni, de lesz az olcsóbb. Az egyik bennfentes tudni véli melyik csatornához fog kerülni, de nem mondta meg h hova. Lehet a network4 vagy a sporttv olcsóbban majd kiderül, de nagy eséllyel fogják közvetíteni valahol.
Beki
Sixo
Tony Adams
Sixo
(Magánvélemény, az első forduló után beszarik a jogdíjértékesítő, és nyomott áron plusz egyes dolgok (kötelező minden meccs TV-ben) elengedése mellettmeg fognak egyezni.)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ott is meg a Premier Leak európai változatában is, de eltérő infókat adtak. Az egyik szerint egyik TV társaság sem készül arra, hogy közvetítsék, a másikban meg valaki azt mondta, hogy hallotta egy kollégától, hogy fixen megvan ,hogy hol lesz.A Nem futball, calcio podcast eheti részében beszéltek a dologról elég részletesen, szerintem érdemes meghallgatni.Bocsi ha volt mar, de most olvasom h Serie A-t nincs egyetlen csatorna, amely kozvetitene... 😀Valaki biztos fogja azt mondják. Csak perpill amennyit kérnek érte, annyi nem jön vissza belőle a sport tv-nek, így a mostani áron nem fogják megvenni, de lesz az olcsóbb. Az egyik bennfentes tudni véli melyik csatornához fog kerülni, de nem mondta meg h hova. Lehet a network4 vagy a sporttv olcsóbban majd kiderül, de nagy eséllyel fogják közvetíteni valahol.
Beki
Sixo
Tony Adams
több mint 1 éve
A Nem futball, calcio podcast eheti részében beszéltek a dologról elég részletesen, szerintem érdemes meghallgatni.Bocsi ha volt mar, de most olvasom h Serie A-t nincs egyetlen csatorna, amely kozvetitene... 😀Valaki biztos fogja azt mondják. Csak perpill amennyit kérnek érte, annyi nem jön vissza belőle a sport tv-nek, így a mostani áron nem fogják megvenni, de lesz az olcsóbb. Az egyik bennfentes tudni véli melyik csatornához fog kerülni, de nem mondta meg h hova. Lehet a network4 vagy a sporttv olcsóbban majd kiderül, de nagy eséllyel fogják közvetíteni valahol.
Beki
Sixo
több mint 1 éve
Most akkor ez a Jansen mégse akkor csodaedző?!😊 Emlékszem első meccse után ment az áradozás mindenhol, micsoda új szemlélet, micsoda előrefoci, analítika, máshogy beszél az újságírókkal is a taktikáról is stb. Mondjuk ettől még 0-5 lesz a "derby" megint nekünk, de az nem mérce már régóta sajnos.Arról volt szó ahogy beszél a fociról azon látszik hogy ért hozzá
zavi27
Csak hát ha az FO idióta módon igazol és nem az ő elképzelése szerint van a keret akkor nehéz mit csinálni
Valamint mivel van elképzelése a játékról az elődeivel ellentétben így idő azokat átültetni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Most akkor ez a Jansen mégse akkor csodaedző?!😊 Emlékszem első meccse után ment az áradozás mindenhol, micsoda új szemlélet, micsoda előrefoci, analítika, máshogy beszél az újságírókkal is a taktikáról is stb. Mondjuk ettől még 0-5 lesz a "derby" megint nekünk, de az nem mérce már régóta sajnos.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 434
nekem az jott le h: ez a mutyiland olyan h tudnak egy szintet es azt kb lehozzak mindig.nincs rossz napjuk.Bassey nettó emberhátrány volt.Ami szembetűnő nagyon, az Ben. Itthon egész korrektül focizik, jönnek a cselei, jó helyre mozog, lendületes. Európai meccsen meg eltéved a pályán, és fél felvállalni az egy az egyeket.
Ma már nem nézem meg a részletes statokat, de szemre nem volt 10 labdaérintése.
Nemhogy jó labdás megoldása nem volt, de még rendszeresen rossz irányba is indult.
Utoljára Ndjodo volt ilyen szintű center…🥺🙈😔
Sinisa
12 kaput eltaláló lövésünk volt( mondjuk abból azt mondom 7-8 volt olyan ami tényleg helyzet ) , ez nem hogy a BL-ben, az NB1-ben sem fér bele, hogy ezekből ne rúgjunk 2-3 gólt.
Nem gondoltam volna, hogy ekkora keretből van 13-14 játékosunk akit fel lehet rakni, de utánuk óriási űr van.
BL amúgy sem nekünk való, bár ez a sorsolás megint abszolválható lett volna, a dánok is verhetőek voltak ( igaz abban a 40-50 percben amíg bírtuk erővel ), és utána a Slovan is. EL-ben legalább reálisan tudjuk mondani, hogy lehet 5-10 pontunk sorsolástól függően. Az a mi pályánk még, nem a BL.
Kenny
ha kellett a kapusuk tartotta oket meccsben.majd a vegen a frafistak osszeestek mik az ellenfel sprintelt.
több mint 1 éve
Mai friss:Karl Hein (észt, kapus) Arsenal FC -> Valladolid kölcsönbe
Hugo Bueno (spanyol, hv) Wolverhampton -> Feyenoord kölcsönbe
Aaron Wan-Bissaka (angol, hv) Manchester United -> West Ham 17.6 millió EUR
Javi Hernández (spanyol, kp) Espanyol -> Huesca kölcsönbe
Filip Jagiello (lengyel, kp) Genoa -> Lech Poznan ingyé
Antonio Nusa (norvég, cs) FC Brügge -> RB Leipzig 21 millió EUR
Karamoko Dembélé (angol, kp) Brest -> QPR kölcsönbe
Julián Araujo (mexikói, hv) FC Barcelona -> Bournemouth 10 millió EUR
Elye Wahi (francia, cs) Lens -> Marseille 25 millió EUR
Jairo Riedewald (holland, kp) Crystal Palace -> Royal Antwerpen ingyé
Ayoze Pérez (spanyol, cs) Betis -> Villarreal 4 millió EUR
Cher Ndour (olasz, kp) PSG -> Besiktas kölcsönbe
Matthijs de Ligt (holland, hv) Bayern München -> Manchester United 45 millió EUR
Noussair Mazraoui (marokkói, hv) Bayern München -> Manchester United 15 millió EUR
Félix Lamaréchal (francia, kp) AS Monaco -> Strasbourg 6 millió EUR
Pontus Almqvist (svéd, cs) FK Rosztov -> Parma átigazolási ár nem nyilvános
Patric Pfeiffer (ghánai, hv) Augsburg -> Young Boys kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Profeta szoljon beloled.Bocsi ha volt mar, de most olvasom h Serie A-t nincs egyetlen csatorna, amely kozvetitene... 😀Valaki biztos fogja azt mondják. Csak perpill amennyit kérnek érte, annyi nem jön vissza belőle a sport tv-nek, így a mostani áron nem fogják megvenni, de lesz az olcsóbb. Az egyik bennfentes tudni véli melyik csatornához fog kerülni, de nem mondta meg h hova. Lehet a network4 vagy a sporttv olcsóbban majd kiderül, de nagy eséllyel fogják közvetíteni valahol.
Beki
Sixo
több mint 1 éve
Nem gondoltam volna, hogy ekkora keretből van 13-14 játékosunk akit fel lehet rakni, de utánuk óriási űr van.Pedig pont ezt mantrázzák rengetegen, hogy itt semmilyen szakmai munka nem folyik, hajnalék hoznak minden átigazolási időszakban egy konténernyi légióst, aztán pár közülük majd beválik... csak a találati arányuk katasztrófa, ráadásul az amúgy is gyenge up-t is ellehetetlenítették így
Kenny
Vigyázó szemetek Prágára vessétek
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal