Soccer

42 feliratkozó

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 908
Mendy szépen beragadt
zacknorb
Mendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
rob3r7o
Pont azon a két matchupon vagyunk szarok, ahol ők jók...
eaglesmcnabb
Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.
rob3r7o
Engem meglep, hogy ilyen jó a Real, nem nagyon láttam még őket idén ilyen jól játszani.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Mendy szépen beragadt
zacknorb
Mendy egy életveszély egész szezonban. Csodálom, h meg “csak” ennyi szárad a lelkén.
rob3r7o
eaglesmcnabb
Engem nem is lep meg eddig ez a meccs. Várható volt sajnos.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 583 — je suis poloska
Mendy szépen beragadt
zacknorb
rob3r7o

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 793 — Omar's Coming Yo!
Na ez eddig jo😃

több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 229 — Gràcies Pep!
Flick visszahozta Lewangolski-t 💪

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Mendy szépen beragadt
zacknorb

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 893 — Vikings fan
Ezt mondjuk nem láttam jönni
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 659 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak nocsak 😬😬
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 074
Lol
több mint 1 éve
Ez a Farkas Norbert még mindig egy gyökér
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 091 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mendy szépen beragadt
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 659 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nocsak 😛
több mint 1 éve
MTK-Újpest senki? 😂
több mint 1 éve
Csoda hogy megúsztuk....ha nem kezdjük el uralni a kpt ès nem leszünk kicsit labdabiztosabbak akkor necces lesz. Kicsit tele a nadrág èrzèsem van, jaj nehogy hibázzunk....
több mint 1 éve
Ez valami Atletico meccs? Úgy darálják egymást 😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 091 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Közben az Atalanta 35 perc alatt hintett 5öt
több mint 1 éve
Játszik a tűzzel a Barca.
Matthew99
Védekezésben tehetségből nem fogják megoldani, marad a lestaktika. Amíg működik, persze.
szaba
Mondjuk ha nem működik sem fog low blockba visszaállni Flick
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 575 — Invisible man
Matthew99
Védekezésben tehetségből nem fogják megoldani, marad a lestaktika. Amíg működik, persze.
szaba
Jó de pont azt hagyják a Realnak amit szeret Vini és Mbappe, lendületből ugorhatnak ki. Öngyilkosságnak tűnik, de ha nincs más nekem jó, úgyis a Realnak drukkolok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Matthew99
több mint 1 éve
Sinisa New England Patriots 3 229 — Gràcies Pep!
Hat most még az volt
Toca
Nagyon meleg ez a Hansi_féle lestaktika

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 575 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Hat most még az volt
több mint 1 éve
Huh 😏
több mint 1 éve
Kb ez volt a kèrdès mikor nem lesz les....
dande2
Elsőre ez is les
Hivatalosan is
több mint 1 éve
Kb ez volt a kèrdès mikor nem lesz les....