Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
csak nyugodtan.Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.most Úriember leszek és rúgok beléd, mint ahogy te tetted szerdán 😀
petey
Kenny
mit is rúgtam beléd more? 😊
több mint 1 éve
Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.most Úriember leszek és rúgok beléd, mint ahogy te tetted szerdán 😀
petey
több mint 1 éve
Fú de ver az ideg még. hogy kapjon atomot a felcsúti dagadék cigány a házára bazdmeg. remélem a torkán akad a teszkós Badárnak valami ma.
több mint 1 éve
igazi toxikus kapcsolat mind2 részrőlnet4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/Ha tényleg az lenne, már régen hazajött volna királykodni a mennyeibe.
Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más
r.baggio
Én nem tudom hibáztatni azért, ha ragaszkodik a komfortzónájához, bár ez a csapat most már többször is visszaélt vele és kvázi megalázta.
Kampman
Dárdai is többször passzív aggresszív mikor nem úgy megy ahogy kéne és lehet ő is hibás
de a Hertha rovásán több van azért 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
L-E-G-E-N-D-A (és búcsúzóul rúgott egy gólt meg egy gólpasszt is adott).
www.youtube.com/watch?v=4dgRNZirMo0
Ugyanitt annyira örülök, hogy a VFB Stuttgart 2. lett. Vajon meg tudják tartani Guirassy-t jövőre is?
iktriad
🇩🇪🍻 MARCO REUS GIVES FREE BEER TO DORTMUND FANS! 😎
— EuroFoot (@eurofootcom) May 18, 2024
He left a note on the bar in the stands, which says: "Thank you for everything! The farewell beer is on me. Your Marco." (Ruhr24) pic.twitter.com/pjzaCTqwAJ
több mint 1 éve
Bejelentették, hogy nem megy.Megy Münchenbe biztos. 😀De hova?De Zerbi megy a BrightontólEz mondjuk engem eléggé meglep.
Heisman nádor
Mikey
csebi
Mikey
több mint 1 éve
Én csak a magyar verziót olvastam. Hát nem mondanám szót szerinti fordításnak 😀NSO n most olvastam, beraknám ide mit mindott Ancelotti sajtótájékoztatón, és hogy mit sikerült annak fordítani hogy Courtois fog védeni. Biztos velem van a hiba, de szerintem ez nem azt jelenti amit írnak itthon...Tele van vele a magyar média, meg a madridista TwitterAnchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
Sixo
kapitnono
zacknorb
🎙 Ancelotti: "The goalkeepers debate for me doesn't exist. Lunin has had a fantastic season and Courtois is returning to what he was before, the best in the world."
— Managing Madrid (@managingmadrid) May 18, 2024
kapitnono
több mint 1 éve
NSO n most olvastam, beraknám ide mit mindott Ancelotti sajtótájékoztatón, és hogy mit sikerült annak fordítani hogy Courtois fog védeni. Biztos velem van a hiba, de szerintem ez nem azt jelenti amit írnak itthon...Tele van vele a magyar média, meg a madridista TwitterAnchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
Sixo
kapitnono
zacknorb
🎙 Ancelotti: "The goalkeepers debate for me doesn't exist. Lunin has had a fantastic season and Courtois is returning to what he was before, the best in the world."
— Managing Madrid (@managingmadrid) May 18, 2024

több mint 1 éve
L-E-G-E-N-D-A (és búcsúzóul rúgott egy gólt meg egy gólpasszt is adott).Úgy-úgy, legalább akkora csoda Hoeness 2.helye ezzel a csapattal, mint Alonso bajnoki címe.
www.youtube.com/watch?v=4dgRNZirMo0
Ugyanitt annyira örülök, hogy a VFB Stuttgart 2. lett. Vajon meg tudják tartani Guirassy-t jövőre is?
iktriad
Guirassy, Undav, Mittelstadt, Leweling, Führich, és Anton megtartása is rohadt nehéz lesz, főleg így, hogy a feneketlen bukszás bayern gondolom most durván elkezd shoppingolni.
Szerkesztette: Stoki
több mint 1 éve
Tele van vele a magyar média, meg a madridista TwitterAnchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
Sixo
kapitnono
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
net4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/Ha tényleg az lenne, már régen hazajött volna királykodni a mennyeibe.
Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más
r.baggio
Én nem tudom hibáztatni azért, ha ragaszkodik a komfortzónájához, bár ez a csapat most már többször is visszaélt vele és kvázi megalázta.
több mint 1 éve
Anchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.Ezt merre olvastad mert nem találok semmit róla? Furcsa lenne szerintem mert többször elmondta hogy csak a meccs napján fogja megnevezni a sajtónak a kezdő kapus személyét.
Sixo

több mint 1 éve
net4.network4.hu/press/hivatalos-dardaival-nem-hosszabbit-a-hertha/Ha tényleg marad a csapatnál, akkor ő egy megélhetési bohóc, semmi más

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 572
uhh a berlin...h maradt bundas1
több mint 1 éve
Aki esetleg lemaradt volna arról, hogy a MU megnyerte a 23/24es PL-t.Man United Premier League Champions 2023-24pic.twitter.com/Fbzct4KFLO
— Troll Football (@TrollFootball) May 18, 2024
több mint 1 éve
L-E-G-E-N-D-A (és búcsúzóul rúgott egy gólt meg egy gólpasszt is adott).Ugyanitt annyira örülök, hogy a VFB Stuttgart 2. lett. Vajon meg tudják tartani Guirassy-t jövőre is?
több mint 1 éve
Anchelotti bejelentette, hogy Courtois fog kezdeni a BL döntőben. Hát nem tudom, nekem nem tetszik a döntés.
több mint 1 éve
Elcsaltak egy egyértelmű büntetőt az Oxfordtól, de talán nem is fog számítani.
több mint 1 éve
Mu meccs után megy el, véletlen lenne? Sztem megy a MUba.Megy Münchenbe biztos. 😀De hova?De Zerbi megy a BrightontólEz mondjuk engem eléggé meglep.
Heisman nádor
Mikey
csebi
Mikey
több mint 1 éve
Megy Münchenbe biztos. 😀De hova?De Zerbi megy a BrightontólEz mondjuk engem eléggé meglep.
Heisman nádor
Mikey
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Chelsea 65 misiért vesz egy szélső támadót. Mibül és hova? Ő is megy kölcsönbe?