Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
ugy max a Bromley meccsre engednek be, de ellenuk a Bayern nem jatszik.Mond azt, hogy Bergkamp fan vagy, akkor beengednek.RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.nyugi megoldom.
Sixo
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Mond azt, hogy Bergkamp fan vagy, akkor beengednek.RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.nyugi megoldom.
Sixo
csebi
több mint 2 éve
RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.nyugi megoldom.
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Lehet a bajnokságra koncentrálni. Megnézem a nyugger focink mire lesz képes a city ellen... :/Elmúlt 2 évben lehetett látni
eaglesmcnabb
Vagy összemakkolt továbbjutás, vagy a világ legdominánsabb City félideje
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lehet a bajnokságra koncentrálni. Megnézem a nyugger focink mire lesz képes a city ellen... :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.
több mint 2 éve
Na csütörtökön is lesz mit nézni, jó kis Pool-Atalanta jó párharcnak ígérkezikSzerintem elég sima lesz. Nincs nagyon jó évük, és elég rossz formában vannak, a keretek minőségéről nem is beszélve
Heisman nádor

több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 581
Hát nem tudom, lehet kéne kiemelés ebbe a BL-be vagy valami, de tavalyhoz hasonlóan minden jó csapat egy ágon van, ezzel kezdeni kéne valamit.ahogy irtam par napja. a tavaszi resz a legjobb 8 jatszon oda-vissza vagy csak oda es a nyertes a bajnok 😊
Sixo
több mint 2 éve
Hát nem tudom, lehet kéne kiemelés ebbe a BL-be vagy valami, de tavalyhoz hasonlóan minden jó csapat egy ágon van, ezzel kezdeni kéne valamit.
több mint 2 éve
A Pool tényleg simán mehet a döntőbe, a másik ág azért érdekesebb.
több mint 2 éve
Konföranszié Liga:Brugge-PAOK
Olympiacos-Fenerbahce !
Aston Villa-Lille
Plzen-Fiorentina
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Na csütörtökön is lesz mit nézni, jó kis Pool-Atalanta jó párharcnak ígérkezik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
EL:Liverpool - Leverkusen döntő, a lefújás után Xabi Alonso aláír az ellenfélhez
Milan-Roma / Leverkusen-West Ham
Liverpool-Atalanta / Benfica-Marseille
Zsellér van de Vrij

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
EL:Milan-Roma / Leverkusen-West Ham
Liverpool-Atalanta / Benfica-Marseille
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
az az igazsag, hogy Tuchelre azert lehet max nehez keszulni, mert kb nulla innovaciot nem latni tole a jatekunkban aztan ha eppen most meg kitalal vmit akkor mki gondolkozhat hogyan tovabb. raadasul mar Pep is megtorte az atkot tavaly igy nem retteg tole annyira mint akar tavaly.Szerintem Luis Enrique-re könnyebb felkészülnie Pepnek, Artetanak, Ancelottinak mint Tuchelre. Mondjuk ahogy idén láttuk ő magára is tudja tartani a pisztolyt. Egy biztos, jó kis párharc lesz, remélhetőleg mi elutazunk megint Dubajba, Tuchel meg Indiába hogy jó formában legyen mindkét csapat 😊 Na meg csak ne 5-1 legyen 😀De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀sztem a Bayern elvesztette azt a jogot, hogy top 4 legyen. en jelenleg a PSG-t es a Barcat is elorebb helyezem. annyi, hogy elvileg Coman visszater mar a parharcra, mar edz, de elvileg a Dortmund elleni meccsen marcius vegen mar jatszik.
Heisman nádor
annak orulok, hogy az Atleti-Dortmund parosbol egy elodontozik.
csebi
Én nem titkolom hogy a Barcát szerettem volna ellenfélnek ebben a körben, utána a BVB-t. A másik ágról max Simeonet kerültem volna el a Metropolitano miatt jobban, mint a bajorokat.
Heisman nádor
neha van pressing, de olyannak tunik mintha korabbi edzoktol szedett pressing taktikak kevereke lenne, mert nem latok tudatossagot benne, sem mukodo csapdakat. tamadasban nulla kreativitas, vonalak moge nagyon ritkan mennek labdak, egy sema van: leadni a szelre, ahol a tamadonak meg kellene oldani az egy-egy elleni parharcokat. de meg ha megnyeri is akkor is Kane epp akkor mozog hatra labdaert mikor megy a 40 meteres keresztpassz igy a szelso ugy ad be, hogy max Thomas Muller van benn 4 vedovel jobb esetben, van amikor senki sincs benn.
sokat passzolunk, de hogy egy marcius 15-i klasszikust idezzek, nem eleget. kb 80 passzal van kevesebbunk atlagban mint kellene. fejbol olyan 550 sikeres passzunk van meccsenkent a bundasban, aminek 600 korul kellene lennie, ugye mar nem is a Bayernnek van a legtobb sikeres passza a Bundasban, hanem a Xabi Alonso fele Leverkusennek, nekik epp 600 korul van meccsenkent. na most nekem ez azt mutatja, hogy epp annyival kevesebb a passz mennyisegunk, ami mar eppen eleg arra, hogy a lassu labdajaratasban ne faradjanak el annyira az ellenfelek, hogy belehibazzanak a szoros meccseken.
több mint 2 éve
Szerintem Luis Enrique-re könnyebb felkészülnie Pepnek, Artetanak, Ancelottinak mint Tuchelre. Mondjuk ahogy idén láttuk ő magára is tudja tartani a pisztolyt. Egy biztos, jó kis párharc lesz, remélhetőleg mi elutazunk megint Dubajba, Tuchel meg Indiába hogy jó formában legyen mindkét csapat 😊 Na meg csak ne 5-1 legyen 😀De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀sztem a Bayern elvesztette azt a jogot, hogy top 4 legyen. en jelenleg a PSG-t es a Barcat is elorebb helyezem. annyi, hogy elvileg Coman visszater mar a parharcra, mar edz, de elvileg a Dortmund elleni meccsen marcius vegen mar jatszik.
Heisman nádor
csebi
Én nem titkolom hogy a Barcát szerettem volna ellenfélnek ebben a körben, utána a BVB-t. A másik ágról max Simeonet kerültem volna el a Metropolitano miatt jobban, mint a bajorokat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Vagy mint kurva az éjféli misénReal-Cityitt a VAR szoba izzadni fog minden ketes szitunal.
zacknorb
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀sztem a Bayern elvesztette azt a jogot, hogy top 4 legyen. en jelenleg a PSG-t es a Barcat is elorebb helyezem. annyi, hogy elvileg Coman visszater mar a parharcra, mar edz, de elvileg a Dortmund elleni meccsen marcius vegen mar jatszik.
Heisman nádor
több mint 2 éve
De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀
több mint 2 éve
azert sok csapatot ejtett ki Simeone ugy, hogy otthon kezdett pl Bayern, Pool is. Dortmund sztem nem annyira jo csapat, az nem lehet akadaly. A PSG/Barca mar mas szint lesz.tippre: Atletico- City/Real donto lesz.Nagyon 2020-21 feeling az águnk
csebi
Dortmund simán kiejthet minket
És az se jó hogy otthon kezdünk mindig
zacknorb
Szerkesztette: csebi
több mint 2 éve
tippre: Atletico- City/Real donto lesz.Nagyon 2020-21 feeling az águnk
csebi
Dortmund simán kiejthet minket
És az se jó hogy otthon kezdünk mindig
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
na akkor igy neznek ki a parositasok:Atletico Madrid - Dortmund/PSG-Barca
Arsenal - Bayern/Real-City
tippre: Atletico- City/Real donto lesz.
kemeny, hogy a fogadoirodaknal top 3 csapat egy agra kerult. mint tavaly, egy bivaly ag.
több mint 2 éve
Atleti-Dortmund VS PSG-BarcaArsenal-Bayern VS Real-City
elődöntők
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
🚨🇪🇸 Pau Cubarsí, included in Spain list for the first time at 17!Támadókat elnézve nem értem hogy miért nem küldtek Brahimnak meghívót már korábban is. Többek helyére beférne bőven...
Unai, Raya, Remiro.
Carvajal, Navas, Porro, Laporte, Le Normand, Vivian, Cubarsí, Gayà, Grimaldo.
Rodri, Zubimendi, Merino, Fabián, Baena, Sancet.
Olmo, Morata, Yamal, Joselu, Nico, Moreno, Oyarzabal, Sarabia.
zacknorb