Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 369 — Lucas Scott
RIP Csebi, nem mehet az Emiratesbe. Kitiltották az összes Bayern szurkolót.
Sixo
nyugi megoldom.
csebi
Mond azt, hogy Bergkamp fan vagy, akkor beengednek.
Sixo
ugy max a Bromley meccsre engednek be, de ellenuk a Bayern nem jatszik.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!
Sixo
nyugi megoldom.
csebi
Mond azt, hogy Bergkamp fan vagy, akkor beengednek.

több mint 2 éve
Sixo
nyugi megoldom.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 795 — Kinek mit intézett a kormánya
Lehet a bajnokságra koncentrálni. Megnézem a nyugger focink mire lesz képes a city ellen... :/
eaglesmcnabb
Elmúlt 2 évben lehetett látni
Vagy összemakkolt továbbjutás, vagy a világ legdominánsabb City félideje

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
Lehet a bajnokságra koncentrálni. Megnézem a nyugger focink mire lesz képes a city ellen... :/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 242 — WHO DAT!!!!
Na csütörtökön is lesz mit nézni, jó kis Pool-Atalanta jó párharcnak ígérkezik
Heisman nádor
Szerintem elég sima lesz. Nincs nagyon jó évük, és elég rossz formában vannak, a keretek minőségéről nem is beszélve

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 581
Hát nem tudom, lehet kéne kiemelés ebbe a BL-be vagy valami, de tavalyhoz hasonlóan minden jó csapat egy ágon van, ezzel kezdeni kéne valamit.
Sixo
ahogy irtam par napja. a tavaszi resz a legjobb 8 jatszon oda-vissza vagy csak oda es a nyertes a bajnok 😊
több mint 2 éve
Hát nem tudom, lehet kéne kiemelés ebbe a BL-be vagy valami, de tavalyhoz hasonlóan minden jó csapat egy ágon van, ezzel kezdeni kéne valamit.

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 471 — nabege2@yahoo.com
A Pool tényleg simán mehet a döntőbe, a másik ág azért érdekesebb.
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Konföranszié Liga:

Brugge-PAOK

Olympiacos-Fenerbahce !

Aston Villa-Lille

Plzen-Fiorentina

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 581
 www.youtube.com/watch?v=Flcl9lIr9VI
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Na csütörtökön is lesz mit nézni, jó kis Pool-Atalanta jó párharcnak ígérkezik

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 926 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
EL:

Milan-Roma / Leverkusen-West Ham

Liverpool-Atalanta / Benfica-Marseille
Zsellér van de Vrij
Liverpool - Leverkusen döntő, a lefújás után Xabi Alonso aláír az ellenfélhez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
EL:

Milan-Roma / Leverkusen-West Ham

Liverpool-Atalanta / Benfica-Marseille

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
De jó hogy a Top 4 csapat egy ágra került 😀
Heisman nádor
sztem a Bayern elvesztette azt a jogot, hogy top 4 legyen. en jelenleg a PSG-t es a Barcat is elorebb helyezem. annyi, hogy elvileg Coman visszater mar a parharcra, mar edz, de elvileg a Dortmund elleni meccsen marcius vegen mar jatszik.
annak orulok, hogy az Atleti-Dortmund parosbol egy elodontozik.
csebi
Szerintem Luis Enrique-re könnyebb felkészülnie Pepnek, Artetanak, Ancelottinak mint Tuchelre. Mondjuk ahogy idén láttuk ő magára is tudja tartani a pisztolyt. Egy biztos, jó kis párharc lesz, remélhetőleg mi elutazunk megint Dubajba, Tuchel meg Indiába hogy jó formában legyen mindkét csapat 😊 Na meg csak ne 5-1 legyen 😀
Én nem titkolom hogy a Barcát szerettem volna ellenfélnek ebben a körben, utána a BVB-t. A másik ágról max Simeonet kerültem volna el a Metropolitano miatt jobban, mint a bajorokat.
Heisman nádor
az az igazsag, hogy Tuchelre azert lehet max nehez keszulni, mert kb nulla innovaciot nem latni tole a jatekunkban aztan ha eppen most meg kitalal vmit akkor mki gondolkozhat hogyan tovabb. raadasul mar Pep is megtorte az atkot tavaly igy nem retteg tole annyira mint akar tavaly.

neha van pressing, de olyannak tunik mintha korabbi edzoktol szedett pressing taktikak kevereke lenne, mert nem latok tudatossagot benne, sem mukodo csapdakat. tamadasban nulla kreativitas, vonalak moge nagyon ritkan mennek labdak, egy sema van: leadni a szelre, ahol a tamadonak meg kellene oldani az egy-egy elleni parharcokat. de meg ha megnyeri is akkor is Kane epp akkor mozog hatra labdaert mikor megy a 40 meteres keresztpassz igy a szelso ugy ad be, hogy max Thomas Muller van benn 4 vedovel jobb esetben, van amikor senki sincs benn.
sokat passzolunk, de hogy egy marcius 15-i klasszikust idezzek, nem eleget. kb 80 passzal van kevesebbunk atlagban mint kellene. fejbol olyan 550 sikeres passzunk van meccsenkent a bundasban, aminek 600 korul kellene lennie, ugye mar nem is a Bayernnek van a legtobb sikeres passza a Bundasban, hanem a Xabi Alonso fele Leverkusennek, nekik epp 600 korul van meccsenkent. na most nekem ez azt mutatja, hogy epp annyival kevesebb a passz mennyisegunk, ami mar eppen eleg arra, hogy a lassu labdajaratasban ne faradjanak el annyira az ellenfelek, hogy belehibazzanak a szoros meccseken.

több mint 2 éve
Heisman nádor
sztem a Bayern elvesztette azt a jogot, hogy top 4 legyen. en jelenleg a PSG-t es a Barcat is elorebb helyezem. annyi, hogy elvileg Coman visszater mar a parharcra, mar edz, de elvileg a Dortmund elleni meccsen marcius vegen mar jatszik.
csebi
Szerintem Luis Enrique-re könnyebb felkészülnie Pepnek, Artetanak, Ancelottinak mint Tuchelre. Mondjuk ahogy idén láttuk ő magára is tudja tartani a pisztolyt. Egy biztos, jó kis párharc lesz, remélhetőleg mi elutazunk megint Dubajba, Tuchel meg Indiába hogy jó formában legyen mindkét csapat 😊 Na meg csak ne 5-1 legyen 😀
Én nem titkolom hogy a Barcát szerettem volna ellenfélnek ebben a körben, utána a BVB-t. A másik ágról max Simeonet kerültem volna el a Metropolitano miatt jobban, mint a bajorokat.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 891 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Real-City
zacknorb
itt a VAR szoba izzadni fog minden ketes szitunal.
csebi
Vagy mint kurva az éjféli misén

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Heisman nádor

több mint 2 éve

több mint 2 éve
tippre: Atletico- City/Real donto lesz.
csebi
Nagyon 2020-21 feeling az águnk
Dortmund simán kiejthet minket
És az se jó hogy otthon kezdünk mindig
zacknorb
azert sok csapatot ejtett ki Simeone ugy, hogy otthon kezdett pl Bayern, Pool is. Dortmund sztem nem annyira jo csapat, az nem lehet akadaly. A PSG/Barca mar mas szint lesz.

Szerkesztette: csebi

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 795 — Kinek mit intézett a kormánya
csebi
Nagyon 2020-21 feeling az águnk
Dortmund simán kiejthet minket
És az se jó hogy otthon kezdünk mindig

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
na akkor igy neznek ki a parositasok:
Atletico Madrid - Dortmund/PSG-Barca
Arsenal - Bayern/Real-City

kemeny, hogy a fogadoirodaknal top 3 csapat egy agra kerult. mint tavaly, egy bivaly ag.

több mint 2 éve
Atleti-Dortmund VS PSG-Barca
Arsenal-Bayern VS Real-City
elődöntők

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 242 — WHO DAT!!!!
🚨🇪🇸 Pau Cubarsí, included in Spain list for the first time at 17!

Unai, Raya, Remiro.

Carvajal, Navas, Porro, Laporte, Le Normand, Vivian, Cubarsí, Gayà, Grimaldo.

Rodri, Zubimendi, Merino, Fabián, Baena, Sancet.

Olmo, Morata, Yamal, Joselu, Nico, Moreno, Oyarzabal, Sarabia.
zacknorb
Támadókat elnézve nem értem hogy miért nem küldtek Brahimnak meghívót már korábban is. Többek helyére beférne bőven...