Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Marcus Thuram at Inter trainingpic.twitter.com/kr0YsLUROX
— Troll Football (@TrollFootball) March 13, 2024
több mint 2 éve
en is igy latom. picit elol van az Arsenal, nalam vhogy igy nez ki a ranking:Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isSemmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
zacknorb
FLZOLI
MC 2.7; Real 4.5; PSG 7.25; Arsenal 8.75; Barcelona 10; Bayern 18; Atl Madrid 20; Dortmund 26.
tovabbra is a City-Real paros a legeselyesebb sztem. viszont a PSG-Arsenal-Barcelona sztem egy jo runnal odaerhet. toluk le van maradva a maradek harmas.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
De ez nem bajnokság, 2 meccsen kell nagyot villantani és annyi. Senkit sem érdekel, hogy amúgy hülyére vered a nyomorultak a hétvégén.Ahogy az Internél is írtam, ne 1-2 meccsből ítéljünk, amikor iszonyat forrón elmebeteg jól játszanak január óta.Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isSemmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
zacknorb
FLZOLI
Kieshetnek, mert semmi nem jön össze? Igen. Végigmehetnek? Igen.
Plusz a Real sem remekelt éppenséggel, ahogy utánuk a Bayern is csak a végére lett sima.
zacknorb
Arteta nálam még mindig egy beszari Pep klón, aki nem mer belenyúlni a taktikába sem meccs előtt, pláne közben.
több mint 2 éve
Ahogy az Internél is írtam, ne 1-2 meccsből ítéljünk, amikor iszonyat forrón elmebeteg jól játszanak január óta.Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isSemmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
zacknorb
FLZOLI
Kieshetnek, mert semmi nem jön össze? Igen. Végigmehetnek? Igen.
Plusz a Real sem remekelt éppenséggel, ahogy utánuk a Bayern is csak a végére lett sima.
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isAkkor csak egy eltérés van, én titeket a Barka fölé raknálak 😀 Ennyi önbizalom lehetne miután kivertétek Pippóékat 😉
zacknorb
Plusz szerintem a Metropolitano a talán, ha nem a leghangulatosabb stadion Spanyolországban.
Minket olyan odds-szal hirdetném mint a Margitot a tapasztalatuk miatt. De Európa számok alapján ha jól tudom második legjobb D#-e az egyenes kieséses szakaszban elég nagy fór, főleg hogy ezek a számok a PL-ből jönnek és nem portugál ligából. Az meg hogy a Porto ellen nem sikerült a low block törés megesik, nem mentek be a helyzetek. De amég a bajoroknál civil war állapot van, addig hiába vertek szét a múltban amikor nálunk volt kuka a struktúra. Viszont az is tény, hogy még az utolsó két csapatom is minimum meg tudja nehezíteni bőven a másik dolgát.
Emellé kis színes:
What a pair of pictures!
— Gaz (@AerialThreat) March 13, 2024
2006 & 2024 pic.twitter.com/iSlHBXk7hO
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isSemmi sem indokolja az Arsenal nyomását igazából a belterjes angol pudingok nagyotm ondó hülyeségein kívűl. Épphogy kiverték a portugál harmadikat, ezek után ne vicceljünk már hogy a City-n kívűl mindenhol ők lennének az esélyesek...
zacknorb
több mint 2 éve
Az első ATMA gól nem volt les?nem ellenféltől kapott labda volt?
- JC6
több mint 2 éve
Az első ATMA gól nem volt les?
több mint 2 éve
Szerintem az elmúlt 10 év legerősebb BL 8-asa jött össze. Ha nagyon kéne erőszakolnom, akkor egy picit a PSG, Barca, BVB lóg ki, de nem annyival mint itt volt a 16-os mezőnyben bárki is.viszont ez a 3 csapat a parharcat eleg siman megnyerte szoval teljes joggal van itt. nyilvan bmeik csapat az Inter ellen erdekes lett volna, viszont tavaly egy viszonylag konnyebb sorsolassal jutott dontobe, most ezt karma visszahozta, egybol eros ellenfelet kaptak.
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Szerintem az elmúlt 10 év legerősebb BL 8-asa jött össze. Ha nagyon kéne erőszakolnom, akkor egy picit a PSG, Barca, BVB lóg ki, de nem annyival mint itt volt a 16-os mezőnyben bárki is.
több mint 2 éve
Jelenlegi BL oddsok, ami az én erősorrendem isPoloska vagyok.
több mint 2 éve
Én csak annyit szakmázgatnék, hogy Spanyolország >>> Olaszország, Madrid és Barcelona ezerszer szebb és jobb Milánóhoz, de főleg a koszfészek Nápolyhoz képest, szerencsére ez tegnap és tegnapelőtt beigazolódott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Barca fölött, Madrid alatti szinten 😊Ha az Inter továbbmegy, ezek az ellenfelek vannak PR-em szerint:Khm, mi hol vagyunk 😊
1. Manchester City
2. Internazionale
3. Real Madrid
4-5. Bayern München / PSG
6. Barcelona
7. Dortmund vs PSV
Ezek tényleg a top-top csapatok, egyedül a Pool és a Leverkusen van az EL-ben. A Pool a Margittal van, a Leverkusen pedig bajor-francia kategória lenne.
Heisman nádor
zacknorb
De inkább ti mint Mbappé vagy Kane. 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Atletico de Madrid became the first team in Champions League history to play four penalty shootouts and the first to win three (3-2 against Bayer Leverkusen in 2015, 8-7 against PSV in 2016 and 3-2 against Internazionale).
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Alexis Sanchez 10/22 büntető így karrier szinten. Lehet nem kéne őt odaállítani.
több mint 2 éve
Serulten alighaLautaronak a vb-n kellett volna ilyen tiziket vallalni😀Valahol felsír egy colos belga...
Oblak meg mindig a vilag legjobb kapusa
eaglesmcnabb
FLZOLI
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ha az Inter továbbmegy, ezek az ellenfelek vannak PR-em szerint:Khm, mi hol vagyunk 😊
1. Manchester City
2. Internazionale
3. Real Madrid
4-5. Bayern München / PSG
6. Barcelona
7. Dortmund vs PSV
Ezek tényleg a top-top csapatok, egyedül a Pool és a Leverkusen van az EL-ben. A Pool a Margittal van, a Leverkusen pedig bajor-francia kategória lenne.
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lautaronak a vb-n kellett volna ilyen tiziket vallalni😀Így a helyes
Oblak meg mindig a vilag EGYIK legjobb kapusa
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Lautaronak a vb-n kellett volna ilyen tiziket vallalni😀Valahol felsír egy colos belga...
Oblak meg mindig a vilag legjobb kapusa
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Hazai pályán mindenkire veszélyes csapat ez a matracPláne, ha a Griezmann-Depay duó egészséges és nem valami ügyetlen balfasz játszik helyettük.
több mint 2 éve
Ez a Győr-Szpari mérkőzés után az év meccse volt!
több mint 2 éve
Nem mintha az Atléti bárkinek is kellemes ellenfél lesz. De most 7 csapat köszönheti meg Simeone papának és Thuramnak hogy nem tudta eldönteni
több mint 2 éve
Lautaronak a vb-n kellett volna ilyen tiziket vallalni😀Oblak meg mindig a vilag legjobb kapusa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
spanyolok közül mindenki balra lőtte, ha jól emlékszem és 2 valami iszonyat durván erős és jól helyezett bünti volt