Soccer
STOP THAT MUDRYK 😮
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Annyira gusztustalannak érzem, hogy Győrben van egy egész pofás kis stadion, de a vendégszektor még egy sima álló szektor, ahol nincs tető, így a vendégszurkerek fossá áznak ha esik, már pedig most szakad.Talán Nem kellene a győriek ellen drukkolni…
NB2
de vezet a dinamoLöfli boldog?Nem, mert kikapott a Laci
Negritis, a vajda
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Löfli boldog?Nem, mert kikapott a Laci
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nem nem, elsején 1-0-ra lenyomtuk őketA laciékA picsába. Kikaptam az albán bajnokságban a sík utolsó Kukesitől. Kiesés szele nagyon fújogat.Sok van még (ismerős, leszkandereztek)
Sixo
warr_b
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
A laciékA picsába. Kikaptam az albán bajnokságban a sík utolsó Kukesitől. Kiesés szele nagyon fújogat.Sok van még (ismerős, leszkandereztek)
Sixo
warr_b
A picsába. Kikaptam az albán bajnokságban a sík utolsó Kukesitől. Kiesés szele nagyon fújogat.Sok van még (ismerős, leszkandereztek)
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Sajnos csak face linkem van: www.facebook.com/share/v/EPZ6RFNYJSaPaXLs/
Mert nem akarta a bíró így eldönteni a meccset. Angolvót, élből hülye.Szegény stoplik sikolyát még a Holdon is hallották....mai napig nem értem az miért nem volt élből piros....Dehogy. De Jong sárgát kapott, pedig Alonso kivételesen alattomosan ment neki a stoplijainak...Hagyjuk ezt a témát, ezt Pool fanként mondom, hogy nem szabad megadni, ahogy az eset után közvetlenül is írtam. Nyilván lehet részrehajlónak lenni, ha valaki szurkol egy csapatnak, de a realitás azért még legyen realitás. Azzal mondjuk pont nem értek egyet, hogy ne nyúljon bele a meccsbe egy bíró azzal, hogy megad egy 11-est a végén, mert ha teljesen jogos, akkor nyilván adja meg, nem számít a meccs hogy áll, és mennyi van még hátra. De ez itt nem volt büntető, és kész, pasz, slussz.Akkor mindenkit nyugodtan mellkason lehet rúgdalni mert szabályos....aha értem
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Matthew99
ThundersNFL a Paraszt
Szegény stoplik sikolyát még a Holdon is hallották....mai napig nem értem az miért nem volt élből piros....Dehogy. De Jong sárgát kapott, pedig Alonso kivételesen alattomosan ment neki a stoplijainak...Hagyjuk ezt a témát, ezt Pool fanként mondom, hogy nem szabad megadni, ahogy az eset után közvetlenül is írtam. Nyilván lehet részrehajlónak lenni, ha valaki szurkol egy csapatnak, de a realitás azért még legyen realitás. Azzal mondjuk pont nem értek egyet, hogy ne nyúljon bele a meccsbe egy bíró azzal, hogy megad egy 11-est a végén, mert ha teljesen jogos, akkor nyilván adja meg, nem számít a meccs hogy áll, és mennyi van még hátra. De ez itt nem volt büntető, és kész, pasz, slussz.Akkor mindenkit nyugodtan mellkason lehet rúgdalni mert szabályos....aha értem
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt
Matthew99
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Dehogy. De Jong sárgát kapott, pedig Alonso kivételesen alattomosan ment neki a stoplijainak...Hagyjuk ezt a témát, ezt Pool fanként mondom, hogy nem szabad megadni, ahogy az eset után közvetlenül is írtam. Nyilván lehet részrehajlónak lenni, ha valaki szurkol egy csapatnak, de a realitás azért még legyen realitás. Azzal mondjuk pont nem értek egyet, hogy ne nyúljon bele a meccsbe egy bíró azzal, hogy megad egy 11-est a végén, mert ha teljesen jogos, akkor nyilván adja meg, nem számít a meccs hogy áll, és mennyi van még hátra. De ez itt nem volt büntető, és kész, pasz, slussz.Akkor mindenkit nyugodtan mellkason lehet rúgdalni mert szabályos....aha értem
shagi0206
ThundersNFL a Paraszt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
We sent Ronaldo to play for one of the worst Sunday League teams in England.
— Paddy Power (@paddypower) March 11, 2024
Unfortunately, not every Super Sub will work out...
🔞 18+ BeGambleAware pic.twitter.com/10mhwVA0HM
Hagyjuk ezt a témát, ezt Pool fanként mondom, hogy nem szabad megadni, ahogy az eset után közvetlenül is írtam. Nyilván lehet részrehajlónak lenni, ha valaki szurkol egy csapatnak, de a realitás azért még legyen realitás. Azzal mondjuk pont nem értek egyet, hogy ne nyúljon bele a meccsbe egy bíró azzal, hogy megad egy 11-est a végén, mert ha teljesen jogos, akkor nyilván adja meg, nem számít a meccs hogy áll, és mennyi van még hátra. De ez itt nem volt büntető, és kész, pasz, slussz.Akkor mindenkit nyugodtan mellkason lehet rúgdalni mert szabályos....aha értem
shagi0206
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Mondjuk, ha 5-6 mp között megállítod a felvételt, akkor látszik, hogy elég jól eltalálta és a focista el is rántja a fejét a hirtelen fájdalomtól. Az arc tele van idegekkel, próbál meg, hogy lefejelsz egy ajtófélfát. 😊focista 😊🟡🔴 Serie A side Lecce have decided to sack the manager Roberto d’Aversa after he headbutted Verona striker Thomas Henry yesterday. pic.twitter.com/ipAzOcbYbq
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) March 11, 2024
Sixo
én értem, hogy lefejelnek, de miért kell rögtön dobnia magát? 😊
NB2
Elesni persze felesleges volt, csak akkor meg nem biztos, hogy észreveszik a hülye edző pályára nem való hülye tettét, ezért így volt igazságos.
Egyébként Henry-t utána kiállította a spori a reklamálásért....
focista 😊🟡🔴 Serie A side Lecce have decided to sack the manager Roberto d’Aversa after he headbutted Verona striker Thomas Henry yesterday. pic.twitter.com/ipAzOcbYbq
Sixo
én értem, hogy lefejelnek, de miért kell rögtön dobnia magát? 😊
Labdavót!🟡🔴 Serie A side Lecce have decided to sack the manager Roberto d’Aversa after he headbutted Verona striker Thomas Henry yesterday. pic.twitter.com/ipAzOcbYbq
Sixo

Liverpool Fc
🟡🔴 Serie A side Lecce have decided to sack the manager Roberto d’Aversa after he headbutted Verona striker Thomas Henry yesterday. pic.twitter.com/ipAzOcbYbq
faszkalapokwww.goal.com/hu/hírek/szoboszlai-dominik-fakepnel-hagyta-az-m4-sport-riporteret-a-kellemetlen-kerdes-utan-video/blt4b7da3fa30ba40dcmi volt?Inkabn pletyizzunk arrol h a spilernek volt kint stabja es szobi nem adott interjut.Nem láttad? Én égtem a csávó helyett..
Tenyleg az m4 interju megagaz lett a bekerdezessel?
YoungZeeZee
petey
NB2
petey
www.goal.com/hu/hírek/szoboszlai-dominik-fakepnel-hagyta-az-m4-sport-riporteret-a-kellemetlen-kerdes-utan-video/blt4b7da3fa30ba40dcmi volt?Inkabn pletyizzunk arrol h a spilernek volt kint stabja es szobi nem adott interjut.Nem láttad? Én égtem a csávó helyett..
Tenyleg az m4 interju megagaz lett a bekerdezessel?
YoungZeeZee
petey
NB2