Soccer
Még jó hogy ő itt van, újra meccsben
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
KI ellen mondtam, hogy iden nem megyek tobb meccsre. Na ezt ma felfuggesztem😃Jó Neked, én rosszat érzek. Sajnos ezek is mostanra álltak össze, mint tavaly a Leverkusen.
Jot erzek, de Dinamo ellen is jot ereztem es 0-4 lett belole.
Kenny
De természetesen megyek én is, aztán hátha nem nekem lesz igazam 😊

Jot erzek, de Dinamo ellen is jot ereztem es 0-4 lett belole.
🚨 Dani Alves has been sentenced to 4 years and 6 months in prison for sexual assault.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 22, 2024
It also includes 5 years of supervised release and incommunication with the victim for 9 years and 6 months.
He will also pay legal costs.
🇧🇷 “We will appeal”, Dani Alves’ lawyer said. pic.twitter.com/Vq0QuIyTb4
Sixo
#PrisonFC are delighted to announce the signing of Dani Alves on a 4.5 year deal! #WelcomeDani pic.twitter.com/hgTV2Io6kj
— Prison FC (@PrisonAFC) February 22, 2024
🚨🇩🇪 BREAKING: Toni Kroos returns to German National Team and he will be part of the team in March.
“I’m convinced this squad can do special things at the Euros”, Toni says.
Real Madrid, optimistic about this as positive signal to extend Kroos’ contract also beyond this season. pic.twitter.com/BgjoCP9U6l
És hány ilyen volt más játékosokkal.. se szeri, se száma..Amekkora legenda a pályán, annyira kretén. Nyilván nem tudom mi lenne, ha pénzem lenne, és azt se lehet mondani, hogy a pénz, hatalom megváltoztat, mert nem minden 2.embernek vannak ilyen ügyei hogy ez törvényszerű legyen. Bárkit megkaphatsz, ha legyint arra hogy ez a nő nemet mond, aznap másik 50et feltud szedni, de nem... Mi az hogy nekem nemet mond valaki akkor erőszakos leszek.. ahelyett hogy mosolyogna egyet kislány nem tudod mit hagysz ki és mész a másik csajhoz, inkább az ego vezérli hogy te nekem nem mondhatsz nemet. Sajnálom mert legenda, de megérdemli a sorsát.🚨 Dani Alves has been sentenced to 4 years and 6 months in prison for sexual assault.
It also includes 5 years of supervised release and incommunication with the victim for 9 years and 6 months.
Sixo
garincsa
Amekkora legenda a pályán, annyira kretén. Nyilván nem tudom mi lenne, ha pénzem lenne, és azt se lehet mondani, hogy a pénz, hatalom megváltoztat, mert nem minden 2.embernek vannak ilyen ügyei hogy ez törvényszerű legyen. Bárkit megkaphatsz, ha legyint arra hogy ez a nő nemet mond, aznap másik 50et feltud szedni, de nem... Mi az hogy nekem nemet mond valaki akkor erőszakos leszek.. ahelyett hogy mosolyogna egyet kislány nem tudod mit hagysz ki és mész a másik csajhoz, inkább az ego vezérli hogy te nekem nem mondhatsz nemet. Sajnálom mert legenda, de megérdemli a sorsát.🚨 Dani Alves has been sentenced to 4 years and 6 months in prison for sexual assault.
Sixo
🚨 Dani Alves has been sentenced to 4 years and 6 months in prison for sexual assault.
Labda vót...— Out Of Context Football (@nocontextfooty) February 21, 2024
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Slusszpoén a végére 😊kivenni kivettem az alamizsnát a szelvényből, de már nem volt kedvem megtenni a Portót a nyolcvanadikban
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
jövőre ez lesz kék lap, amit Ödegár csinált?Elkaphatatlan volt, nincs pass interference.
slowmotion
A 4.gól után összeölelkezett Elliott, Clark, Mcconnell és Danns...76 évesek négyen együtt 😊Elliott a korelnök, másfél hónap múlva lesz 21 😮
Stoki
Kb minden 1,5. labdát elhagyott, amikor ő vezette a labdát kapu irányába. Mindig utolérték, tötyörészett.csak a második félidőt láttam, de már ebben se volt jóBarkley, te szánalmas köcsög faszpörgettyű, te...MIt vársz, Everton nevelés. Közben ott a 4.
slowmotion
És azt mondja a kommentátor, hogy egész meccsen jól játszott (Elliott) 😀 A napi vicce 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
csak a második félidőt láttam, de már ebben se volt jóBarkley, te szánalmas köcsög faszpörgettyű, te...MIt vársz, Everton nevelés. Közben ott a 4.
slowmotion
És azt mondja a kommentátor, hogy egész meccsen jól játszott (Elliott) 😀 A napi vicce 😀
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
nem egy kelce, de jah tolta az öregöreg diaz-t jó látni a lelátónés milyen keményen tolja apuka, egy kesztyűt azért felvesz, de rövidujjúban a sok nagykabátos puhapöcs között
Negritis, a vajda
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!