Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Semmi erő a Fagyiban, kéne semmiből egy gól hogy meccs legyenPersze, hogy nincs bennük erő, rohadt görögök ott tűzijátékoztak hajnalban az ablakuk alatt.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Semmi erő a Fagyiban, kéne semmiből egy gól hogy meccs legyen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
UEFA shuts down Legia Warsaw's ultra section tonight
— FootballAwaydays (@Awaydays23) February 22, 2024
This is Legia Warsaw reaction #LEGIA #LEGMFK pic.twitter.com/Q30ogvPOWh
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
A görögöt könnyű, próbálnák a magyart.Ezért meg is verték bosszúból a listavezetők. Gyanús volt ez már akkor is.Ha ma sem bírja a végét a Fradi az elég nagy szégyen lenne, miután a világ legnagyobb vicceinek egyike hogy halasztották a bajnokit.A Pireusz is halasztani akart, csak a többi csapat nem ment bele
Heisman nádor
Bálesz
ozibozi
több mint 2 éve
Sztankovic is kb a kopasz orosz edző szint....Oszét volt az, és komoly csapat ellen esett ki 😉
ThundersNFL a Paraszt
több mint 2 éve
Ezért meg is verték bosszúból a listavezetőt. Gyanús volt ez már akkor is.Ha ma sem bírja a végét a Fradi az elég nagy szégyen lenne, miután a világ legnagyobb vicceinek egyike hogy halasztották a bajnokit.A Pireusz is halasztani akart, csak a többi csapat nem ment bele
Heisman nádor
Bálesz
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Kodro mint árnyékék… kókler ez az edző is. Pesic több zavart okozott 5 perc alatt.De hogy még ennyi technikai hibát, rossz alap passzt… hihetetlen
több mint 2 éve
nem egy 11essel jobb az olimpiakosz ..Kapura teljesen veszélytelenek vagyunk. Sajnos más polc, hogy tanult elnökünket idézzem.
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
nem egy 11essel jobb az olimpiakosz ..Ezt a mondatot én is megmosolyogtam....
Negritis, a vajda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Sztankovic is kb a kopasz orosz edző szint....
Draft

több mint 2 éve
nem egy 11essel jobb az olimpiakosz ..
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
De akkor is azt a szabálytalanságot fújta le ès nem adott előnyszabályt. Ha kapásból a tizit fújja akkor nincs vita de így....lehet a bajnokságra koncentrálniDe ilyenkor nem lefújta a szabálytalanságot ès az már nem számít???????A fejes után sípolt.
dande2
csipkelli
több mint 2 éve
Miért ne maradna? Attól még lehentelte a játékost.De ilyenkor nem lefújta a szabálytalanságot ès az már nem számít???????Ezt én sem értem. Előtte fújt szabálytalansagot, akkor elvileg ami utána történik az mindegy.
dande2
És akkor Varga sárga marad?
Bazsinho
több mint 2 éve
De ilyenkor nem lefújta a szabálytalanságot ès az már nem számít???????Ha hamarabb sípolt volna akkor talán....de így... Sajnos jogos volt a tizi
dande2
Draft

több mint 2 éve
De ilyenkor nem lefújta a szabálytalanságot ès az már nem számít???????Ezt én sem értem. Előtte fújt szabálytalansagot, akkor elvileg ami utána történik az mindegy.
dande2
És akkor Varga sárga marad?
több mint 2 éve
Akkor kb eldőlt....ez a Fradi a büdös életbe nem rúg ma 2 gólt
Draft

több mint 2 éve
csipkelli
4 010
De ilyenkor nem lefújta a szabálytalanságot ès az már nem számít???????A fejes után sípolt.
dande2
több mint 2 éve
Szerintem ez így baromság....
több mint 2 éve
De ilyenkor nem lefújta a szabálytalanságot ès az már nem számít???????
több mint 2 éve
Ez tizi lesz...
Draft

több mint 2 éve
Ez nem tizi?
több mint 2 éve
Hát ez eddig kurvagyemge
Draft