Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Valaki magyarázza már el hogy ilyen Upa meg Dier félékkel mit szeretne az FCB?Szezon előtt a Leverkusenre fogadott, hogy bajnok lesz!
garincsa
több mint 2 éve
Plusz úgy h Kim a világ másik végéről repült vissza, kb nulla közös edzéssel.Valaki magyarázza már el hogy ilyen Upa meg Dier félékkel mit szeretne az FCB?na hát igen. De Light meg a padon. Sosem játszottak idáig 3 védős felállással, de pont a Leverkusen ellen kipróbálni jó dolog. 😀
garincsa
Toto21
Szezon legfontosabb meccsen nem kezdő de Ligt, Kimmich és Müller.
Tuchel RAUS!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Menjen Újpestre. Azt a szintet megüti, úgyis új időszámítás kezdődik ott.majd jön Baszelóónááába ott még nem vót 😛Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.Csebi személyes viszi el Münchenből.
Toto21
Sixo
dande2
több mint 2 éve
Valaki magyarázza már el hogy ilyen Upa meg Dier félékkel mit szeretne az FCB?na hát igen. De Light meg a padon. Sosem játszottak idáig 3 védős felállással, de pont a Leverkusen ellen kipróbálni jó dolog. 😀
garincsa
több mint 2 éve
Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.Mehetne már most is, semmit nem tett hozzá a csapathoz.
Toto21
több mint 2 éve
Flick lesz azmajd jön Baszelóónááába ott még nem vót 😛Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.Csebi személyes viszi el Münchenből.
Toto21
Sixo
dande2
több mint 2 éve
majd jön Baszelóónááába ott még nem vót 😛Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.Csebi személyes viszi el Münchenből.
Toto21
Sixo
több mint 2 éve
Nem újdonság számára, ha kirúgjákSokat ekeztem mostanában az öreg Carlot, de amit idén művel…. Le a kalappal előtte!A Real meg úgy látom most nyeri meg a bajnokságot?Pedig ez a védelem elég kemény …
dande2
csebi
Tuchel viszont szerintem ma rugatja végre ki magát.
rob3r7o
több mint 2 éve
Sokat ekeztem mostanában az öreg Carlot, de amit idén művel…. Le a kalappal előtte!A Real meg úgy látom most nyeri meg a bajnokságot?Pedig ez a védelem elég kemény …
dande2
csebi
Tuchel viszont szerintem ma rugatja végre ki magát.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.Csebi személyes viszi el Münchenből.
Toto21
több mint 2 éve
Valaki magyarázza már el hogy ilyen Upa meg Dier félékkel mit szeretne az FCB?
több mint 2 éve
Tuchel ma már nem utazik vissza a csapattal szerintem.
több mint 2 éve
Semmisonkaerdő nagyon nem akarja engedni ezt a 3 pontot a Castlenek.
több mint 2 éve
A Real meg úgy látom most nyeri meg a bajnokságot?Pedig ez a védelem elég kemény …
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
A Real meg úgy látom most nyeri meg a bajnokságot?Már múlt héten is az utolsó percben ment el
dande2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bazzeg, hogy a spanyol derbyn Lissak Lalat kell néznem Somamama mellméretének megfelelő ruhában a németen meg a fogykós Sebők VilitAgyfasz
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A Real meg úgy látom most nyeri meg a bajnokságot?
több mint 2 éve
De amúgy tényleg ezt nem értem. Ha Novakban volt annyi h lemondott akkor Tuchel miért nem tud magába nézni és félidőben lemondani mielőtt túl késő?Tuchel RAUS!
több mint 2 éve
Plusz has been, had been, would be és would have been.a fradi olyan mint leninPlusz a jelene és a múltja is!🤦🤣az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Pláne ha láthatjuk Zsuzsit vergődni.
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Mi vagyunk Magyarország egyetlen jövője!
Kenny
garincsa
csebi
van, volt és lesz
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Kemény meccs ez a Roma-Inter is. A 2 csapat összesen 0.85ös xG-t hozott összes. 7 kaput talált lövésből 5 gól.tudtam, hogy úgyis megfordítják, mikor láttam, hogy még 2-1 a Romának...
Sixo
több mint 2 éve
a fradi olyan mint leninPlusz a jelene és a múltja is!🤦🤣az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Kenny
garincsa
csebi
van, volt és lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Plusz a jelene és a múltja is!🤦🤣az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Kenny
garincsa
több mint 2 éve
Kemény meccs ez a Roma-Inter is. A 2 csapat összesen 0.85ös xG-t hozott összes. 7 kaput talált lövésből 5 gól.A Tuchelball is kemény. A szezon talán legfontosabb meccsen, amire tudtál egy hetet készülni ellentétben az ellenféllel sikerül összehozni egy kaput eltalalo lövést és 0.13 xgt (másik oldalon 5 és 1.14 ez a két szám). Remelem már félidőben lemond.
Sixo
Tuchel RAUS!
több mint 2 éve
🤦🤣az a vicc, hogy nem vicc.Ilyen jót rég nevettem 😃Azt h a nemzet csapata. Nincs köztársasági elnökünk per pillanat úgy csak a Fradi maradt ami egyesíti a magyar nemzetetezt az alattomos, szar Bebrecent mindig öröm megverni.Mondjuk ha a Debrecen az alattomos Fradira mit mondjunk?😃
Kenny
Nemes samu09
csebi
garincsa
Kenny