Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Ezt a Burnleyt egy hármassal így is illene lesimázniPersze, nincs más aki leüljön a padra. Amikor Alisson kezdett is előfordult már többször hogy két kapus ücsörgött a padon.Aki még nem sérült, az lebetegszik, nem lesz ma Alisson és Gomez sem, csodálatos.beszédes hogy 2 kapust neveztünk
Mondjuk én szeretem mikor Kelleher véd.
Remélem sima meccs lesz és Koumas debütálhat ma.
Mikey
Negritis, a vajda
Mikey
Na azért van ott 3 normális csere.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Persze, nincs más aki leüljön a padra. Amikor Alisson kezdett is előfordult már többször hogy két kapus ücsörgött a padon.Aki még nem sérült, az lebetegszik, nem lesz ma Alisson és Gomez sem, csodálatos.beszédes hogy 2 kapust neveztünk
Mikey
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Aki még nem sérült, az lebetegszik, nem lesz ma Alisson és Gomez sem, csodálatos.beszédes hogy 2 kapust neveztünk
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Aki még nem sérült, az lebetegszik, nem lesz ma Alisson és Gomez sem, csodálatos.Mondjuk én szeretem mikor Kelleher véd.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
A Laci idegenben ikszelt a listavezető KF Egnatia ellen! #siker
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kubatov nem véletlenül fizeti őket.de mikor szidni kéne a rendszert valahogy csönd van a Fradi B-ben...Abszolut. ezerszer Gyor, Nyiregyhaza, Szeged,Pecs , mint Mezokovesd, Kisvarda, Felcsut.rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat.Névre jobban hangzik mégis.
Mondjuk ha jon a Gyor helyettuk sok minden nem valtozik, max par 100 nezovel tobb lesz.
Kenny
Kampman
Kenny
NB2
built for this shit
több mint 2 éve
de mikor szidni kéne a rendszert valahogy csönd van a Fradi B-ben...Abszolut. ezerszer Gyor, Nyiregyhaza, Szeged,Pecs , mint Mezokovesd, Kisvarda, Felcsut.rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat.Névre jobban hangzik mégis.
Mondjuk ha jon a Gyor helyettuk sok minden nem valtozik, max par 100 nezovel tobb lesz.
Kenny
Kampman
Kenny
több mint 2 éve
Abszolut. ezerszer Gyor, Nyiregyhaza, Szeged,Pecs , mint Mezokovesd, Kisvarda, Felcsut.rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat.Névre jobban hangzik mégis.
Kenny
Kampman
több mint 2 éve
rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat.Névre jobban hangzik mégis.
Kenny
több mint 2 éve
Én vagyok Usher.Akkor tényleg Sixo lesz a HT Show Usher helyett?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Vasárnap Sixo nem èrt rá, jelenèse van a SB-on így szombatra szervezte 😁😁😁
warr_b
dande2
zacknorb
Sixo
több mint 2 éve
rossz nezni ezt a Kisvardat, mintha szandekosan akarnak kiejteni magukat. Mondjuk ha jon a Gyor helyettuk sok minden nem valtozik, max par 100 nezovel tobb lesz.
több mint 2 éve
Ezen röhögnék. Mondjuk a Barcának fixen nincs rá pénze."Enzo Fernandez has told his agent to make contact with Barcelona as he plots a route out of crisis club Chelsea."
több mint 2 éve
Nagy hangulat van a Budapest Kupa meccsen a címvédő Csepeli TC vendégjátékán 😄Hajrá, Szigetország!
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Az AFC döntő 2 hete volt, azóta áll a bál a Chiefs topikban.Mit érdekli Izraelt egy AFC döntő az Uefából?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Csak egy fricska Izraelnek 😊
warr_b
r.baggio
warr_b
több mint 2 éve
Mit érdekli Izraelt egy AFC döntő az Uefából?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Csak egy fricska Izraelnek 😊
warr_b
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Csak egy fricska Izraelnek 😊
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Én vagyok Usher.Akkor tényleg Sixo lesz a HT Show Usher helyett?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Vasárnap Sixo nem èrt rá, jelenèse van a SB-on így szombatra szervezte 😁😁😁
warr_b
dande2
zacknorb
több mint 2 éve
Grubernek helye lesz jovore, ebben biztos vagyok.tedd a szívedre a kezed, nyáron igazoltok 3 légióst erre a posztra.bent kell tartani a zetét, itt úgyse játszana, mert szélre megvagyunk, nyáron meg megint megy a ballaszt és akkor jöhet. Nyilván nem akarják elvenni Lisztes perceit, amiért pénzt kapunk, tök reális döntés.Gruber a házban, ment is Egerszegre segíteni a bentmaradást.XDDDDD ezért kurvára kellett LOL
Focizni tud, szóval jó lesz, kérdés bírja-e a nyomást.
Kenny
Szánthó meg Baráth is hogy be lett harangozva, hogy na majd ők.
aztán Szánthó megy is a Vasasba a kiskapun át 😀
petey
Kenny
petey
több mint 2 éve
Nagy hangulat van a Budapest Kupa meccsen a címvédő Csepeli TC vendégjátékán 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Pantomimshow lesz, amelyben elmutogatja a Chargers utóbbi 25 évének legjobb pillanatait, Ryan Leaftől a los angelesi soccer stadion megtöltésének képtelenségén át a 63-7-ig.Akkor tényleg Sixo lesz a HT Show Usher helyett?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Vasárnap Sixo nem èrt rá, jelenèse van a SB-on így szombatra szervezte 😁😁😁
warr_b
dande2
zacknorb
több mint 2 éve
Akkor tényleg Sixo lesz a HT Show Usher helyett?Te Sixo, az ázsiai döntő hogyhogy szombaton van?Vasárnap Sixo nem èrt rá, jelenèse van a SB-on így szombatra szervezte 😁😁😁
warr_b
dande2
Poloska vagyok.