Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért rohadtul kiváncsi lennék h mi volt az elképzelés erre a meccsre mert hogy gólt nem akarunk szerezni az biztos. Talán Tuchel azt hiszi h idegenben lőtt góllal még mindig tovább lehet jutni?Mentálisan erős a csapat, 11es párbajban bízik.
csebi
több mint 2 éve
Azért rohadtul kiváncsi lennék h mi volt az elképzelés erre a meccsre mert hogy gólt nem akarunk szerezni az biztos. Talán Tuchel azt hiszi h idegenben lőtt góllal még mindig tovább lehet jutni?nem. de még kiesésre sem állnak.
csebi
több mint 2 éve
Azért rohadtul kiváncsi lennék h mi volt az elképzelés erre a meccsre mert hogy gólt nem akarunk szerezni az biztos. Talán Tuchel azt hiszi h idegenben lőtt góllal még mindig tovább lehet jutni?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
City megmutattaAzért ahogy belerúgta elsőre a kapufànál fekvő kapusba az olyan VASASos volt rendesen.😉szerintem meg Nunezes. Bár Ő lehet mellé rúgta volna, vagy kapufára.
ozibozi
shagi0206
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Azért ahogy belerúgta elsőre a kapufànál fekvő kapusba az olyan VASASos volt rendesen.😉valamelyik idei PL-meccsen volt, hogy olyan szinten faszra húzták a Pool védelmét, hogy a csávókámnak ott volt az egész üres kapu, meg a jobb oldali kapufánál Trent, aki magában már lejátszotta, hogyan szedi ki a hálóból a labdát.
ozibozi
naná, hogy telibe lőtte csávókám 😊
több mint 2 éve
Azért ahogy belerúgta elsőre a kapufànál fekvő kapusba az olyan VASASos volt rendesen.😉
több mint 2 éve
Tudtok valami jó linket a Bayern-Arsenalhoz?https:/ /www.youtube.com/watch ?v=dQw4w9WgXcQ
Chef a'la Laci pecsenyés
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
liveban azt hittem ez lesgyanús lesz, de simán onside volt. Ebből lesz így jó meccs.
több mint 2 éve
Dikk a Ruszó Tibi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Roppant csalódott vagyok, hogy senki nem írta, hogy Mongóliában a Bulgan SP Falcons csapata első bajnoki címét szerezte.Mostanság nagyon elkanászodott, meg kéne botozni úgy rendesen.
Igen, rád nézek, Löfli.
warr_b
több mint 2 éve
Roppant csalódott vagyok, hogy senki nem írta, hogy Mongóliában a Bulgan SP Falcons csapata első bajnoki címét szerezte. Igen, rád nézek, Löfli.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Tudtok valami jó linket a Bayern-Arsenalhoz?
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 2 éve
Nacho kezd, egy gol minimum lesz róla🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Hát a legerősebb / legjobban működő kezdő megy ki az Allianzban
több mint 2 éve
Akkor miért kérdezel rá? Rosszabb napomon írnám is 😊sztem mindannyian olvastuk már elégszer 😀Melyik meccsre gondolsz? Szívesen leírom hogyan csaltak el azt a párharcot pedig mi nyertünk volna, csak melyik évre gondolsz, jó lenne tudni 😊Hogy is volt a Bayern esete évekkel ezelőtt? 😊nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
Partjelző belenget, hogy az Atleti játékosa nyomott egy Odegaardot, miközben megkerülték volna, a szabadot befújja, de a szándékos kezezésre nem ad semmit.
slowmotion
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
csebi
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
sztem mindannyian olvastuk már elégszer 😀Melyik meccsre gondolsz? Szívesen leírom hogyan csaltak el azt a párharcot pedig mi nyertünk volna, csak melyik évre gondolsz, jó lenne tudni 😊Hogy is volt a Bayern esete évekkel ezelőtt? 😊nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
Partjelző belenget, hogy az Atleti játékosa nyomott egy Odegaardot, miközben megkerülték volna, a szabadot befújja, de a szándékos kezezésre nem ad semmit.
slowmotion
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
csebi
több mint 2 éve
Melyik meccsre gondolsz? Szívesen leírom hogyan csaltak el azt a párharcot pedig mi nyertünk volna, csak melyik évre gondolsz, jó lenne tudni 😊Hogy is volt a Bayern esete évekkel ezelőtt? 😊nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
slowmotion
Willie Parker
csebi
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Hogy is volt a Bayern esete évekkel ezelőtt? 😊nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
slowmotion
Willie Parker
csebi
több mint 2 éve
nem is ertem, hogy lehet ennyit foglalkozni a birokkal. picit unalmas mar 😀Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
slowmotion
Willie Parker
több mint 2 éve
Teljesen hülye a másik meccsen Vincic is.Látod, slow, ezért nem érdemes bírózni. Hülyék ezek, nem pedig csalnak.
slowmotion