Soccer
42 feliratkozó
több mint 2 éve
Spanyolok szépen megoldották a mai napot 😀szerintem a maradék 1 is kiesik holnap. Persze lehet lesz 1 meglepetés, és mégsem, de arra van kisebb esély.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Nem nagyon lesz spanyol csapat a négyben
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
a te, vagy az én szurkolásom kevés lesz a Kane átokkal szemben 😀Én szurkolnék egy Harry Kane BL győzelemnek.Szerintem az most az a meccs, ami a 2 csapat táborát leszámítva senkit nem érdekel 😀Azt mondod megint Bayern-PSG lesz?Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.Döntőztek már.
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
Sixo
több mint 2 éve
Az az Araujo piros az elején eldöntötte az egész párharcot.
több mint 2 éve
Spanyolok szépen megoldották a mai napot 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ez komoly menet volt. Gratulálok a Dortmundnak.
több mint 2 éve
Én szurkolnék egy Harry Kane BL győzelemnek.Szerintem az most az a meccs, ami a 2 csapat táborát leszámítva senkit nem érdekel 😀Azt mondod megint Bayern-PSG lesz?Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.Döntőztek már.
Sixo
Kampman
Sixo
shagi0206
több mint 2 éve
Fujjfujjfujjfujjfujj

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Így vagy úgy, de mbappe csak eldöntötte.Meggyőződésem hogyha Yamal helyett Lewa ment volna le a piros utan akkor tovabbjutott volna a Barca.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Szerintem az most az a meccs, ami a 2 csapat táborát leszámítva senkit nem érdekel 😀Azt mondod megint Bayern-PSG lesz?Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.Döntőztek már.
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
most dőlt el
több mint 2 éve
lewa nem jó 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Marquinhos első jó meccse amióta követem a pályafutását
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Lewa mekkora egy önző fasz!amúgy a PSG a tűzzel játszik, faxé nem rendezték már le a párharcot?
több mint 2 éve
Azt mondod megint Bayern-PSG lesz?Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.Döntőztek már.
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Reus-szal amúgy mi van? Csak nem megint sérült? Na de jó, hogy leírtam, már jön is 😀
több mint 2 éve
Ülj bele.🙂Értettem, főnök. 😉Nézd a meccset inkább haver.Ahh ne legyél ilyen visszafogott. Szerintem rögtön főbe is kene lőni, az a biztos.Ki mit érdemelRemélem Inigo legalább eltöri a lábát az áruló zsoldosnakLényeg a sportszerű szurkolás.
garincsa
rob3r7o
garincsa
rob3r7o
garincsa
Egyébként lemaradt egy vessző.
rob3r7o
több mint 2 éve
Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.Döntőztek már.
Sixo
több mint 2 éve
Azért az durva, hogy PSG BL döntőzni fog. Egy meccsen meg minden megtörténhet. Az bebaszna, hogy Mbappé úgy menne Mekihez, hogy BL-t nyert.Nyilván benne van hogy egy meccsen bármi lehet, de meglepne ha bármelyik másik ágról érkező csapatot meg tudnák szorongatni. Max ha visszállnak védekezni, és kontrából Mbappe meg Dembele tud valamit alkotni..
Sixo